reklama
Dokładnie w ten sam sposób mrożę, każdą truskawkę/malinę osobno najpierw na styropianowych tackach, a potem albo do woreczków strunowych albo do pojemników po lodach. Owoce wtedy po rozmrożeniu nie są paćkowate tylko każde jest z osobna, idealne do jedzenia, do tortów, do koktajli i w ogóle.Co do mrozenia truskawek to ja robie tak ze w zamrazalniku mam szufladke taka niziutka i tam układam luzem truskawki i dopiero jak sie zmrozą to je pakuje do woreczkow :-)
Polecam woreczki strunowe, bo są twardsze od zwykłych i pozwalają wyjąć kilka sztuk truskawek, a resztę dalej można zamknąć i schować, a się nie drą, na upartego można je potem umyć i traktować jak wielokrotnego użytku.
Fasolka35 - Ty gadzino jedna, z całego serducha gratuluję, jejuś musisz mieć fantastycznego męża, skoro w ten sposób myśli o dzieciach, by nie było samotnikiem, a miało kompana do zabawy i do tego, że potrafił Cię namówić. Ogromne gratulacje raz jeszcze, kciuki za spokojną ciążę, bo blada kreska to też kreska.
P
polisia
Gość
Fasolka ooooo cichutkie gratki!
A Verita Ty jak sie czujesz bo cos nie bywasz na wątku płciowym
axarai
dziecioholiczka......
Hallo Kochane!
Bożesz jak duszno u nas 35 stopni, słońca nie ma, i ma być burza.
Fasolka no to mnie zaskoczyłaś:-) Lubie takie niespodzianki z rana :-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& w takim razie!!
Polisia dzięki za sprawozdanie:-)
Bożesz jak duszno u nas 35 stopni, słońca nie ma, i ma być burza.
Fasolka no to mnie zaskoczyłaś:-) Lubie takie niespodzianki z rana :-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& w takim razie!!
Polisia dzięki za sprawozdanie:-)
Witam i z gory przepraszam, ze was ostatnio zaniedbalam. Po powrocie z wakacji Adam nam sie rozchorowal i bylam doslownie pomiedzy jego wymiocinami a zmartwieniami, ale dzis juz lepiej! Staram sie jakos ogarnac dom, oraz forum korzystajac z jego drzemki.
Kreska z nikad sie nie bierze! Bardzo sie ciesze i od razu gratuluje , wspaniala wiadomosc i ciesze sie, ze dalas sie namowic zobaczysz jak fajnie bedzie z 2 maluchow kiedy sie zaczna razem bawic.
Ja bym do poniedzialku nie wytrzymala.
Moja @ tez sie spoznia, jakies dobre 7-10 dni i wybieram sie dzis po test, bo jakos wczesniej nie mialam glowy, ale podejrzewam, ze u mnie to raczej jakies opoznienia zwiazane ze zmiana klimatu...
Jakkolwiek boje sie tego testowania, jak nastolatka.
Buziam was i bede jeszcze dzis u was na plotach.
cien cienia nie kreska i nie wiem co myslec
Kreska z nikad sie nie bierze! Bardzo sie ciesze i od razu gratuluje , wspaniala wiadomosc i ciesze sie, ze dalas sie namowic zobaczysz jak fajnie bedzie z 2 maluchow kiedy sie zaczna razem bawic.
Verita bardzo prawdopodobne:-) ok to juz normalnie napisze juz troche czasu sie statramy (maz mnie przekonał )tylko ze mam znowu nieregularne miesiaczki no a teraz juz dosc troche po terminie i zrobiłam test wyszły niby dwie kreski ale bardzo bardzo słaba ta druga wiec sama nie wiem w poniedziałek zrobie nastepny i zobaczymy;-)
Ja bym do poniedzialku nie wytrzymala.
Moja @ tez sie spoznia, jakies dobre 7-10 dni i wybieram sie dzis po test, bo jakos wczesniej nie mialam glowy, ale podejrzewam, ze u mnie to raczej jakies opoznienia zwiazane ze zmiana klimatu...
Jakkolwiek boje sie tego testowania, jak nastolatka.
Buziam was i bede jeszcze dzis u was na plotach.
No to gratulacje:-) jednak :-) sie spotkamy .Fajnie ze ci sie tez udalo. Ja tez mialam bladziocha potem juz normlana
Ja nawet nie wiedzilalam ze taki watek istnieje , zaraz zerkne ktory to . Ale ja juz dobrze plamienia ustaly, na razie bez lekow bo jedyny ktory mam to przy karmieniu nie za bardzo. Czekam na leki od naszej wrzesnioweczki mam nadzieje ze nie przechwyca. Ogolnie to zero dzwigania i przytulanai i sie uspokoilo.Fasolka ooooo cichutkie gratki!
axarai
dziecioholiczka......
Verita " jak zaplanować płeć" toć byłaś na tym wątku, ale to dobitnie świadczy tylko o tym, że ciąża plącze nam zwoje mózgowe :-)
K
Kasieq
Gość
Fasolka no to morze &&&&&&&&&& za grubą krechę a gratki dostaniesz później co by nie zapeszyć;-) U mnie krechy nie było bo test elektroniczny, przynajmniej nie miałam wątpliwości
Ayni nie wiem na co ci słać te &&&&& na + czy - w tym teście
Verita oszczędzaj się ;-)
Piękna pogoda u nas, zaraz obiadek i lecimy na spacerek
Miłego dnia :*
Ayni nie wiem na co ci słać te &&&&& na + czy - w tym teście
Verita oszczędzaj się ;-)
Piękna pogoda u nas, zaraz obiadek i lecimy na spacerek
Miłego dnia :*
reklama
Żebyś wiedziała aż mi wstyd nie wiem co się ze mną dzieje. Jakbym cierpiała ns jakaś demencje. Ktoś mi coś mówi js odpowiem s potem jakbym z księżyca spadła pytam czemu nic o tym nie wiem??? I to mi juz parę osób z otoczenia powiedziało. To gorzej jak roztargniecie to jakieś zaniki myślenia. Możecie się śmiać ale to uciążliwe. Jak w matrixsieVerita " jak zaplanować płeć" toć byłaś na tym wątku, ale to dobitnie świadczy tylko o tym, że ciąża plącze nam zwoje mózgowe :-)