reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

witam porannie,
jakos jeszcze nie czuje ze jestem w ciazy, moj wczoraj spytal czy z kolezanka na silownie nie chce isc hah abo zapomnial:-Dze w cizy jestem chlopy:-)

reklama
verita
gratulacje fasolki!!!

W 5 tygodniu to takie maleństwo nosisz:

pobrane.jpg

Ehhhh kiedy to było.
Trochę Ci zazdroszczę :zawstydzona/y:

Załączniki

• pobrane.jpg
    pobrane.jpg
    5,2 KB · Wyświetleń: 21
Się witam również.

My właśnie po drzemce i po śniadanku, teraz główkuję co tu na obiad dać. Trzeba sklep jakiś nawiedzić. :sorry:

U nas ładnej, tfu pięknej pogody ciąg dalszy, w końcu może ruszą mi warzywa na grządkach. :-p

Anmika - najlepszego z okazji 9 m-cy. :tak:
Awersja - widzę, że Weronika ma tego samego zęba jak Antosia. ;-)

Awersja to dawaj do dziela bedziemy razem bawic ;-)
Moj wlasnie wczoraj kazal sobie pokazywac te obrazki jak dzidzia wyglada i szukalismy na internecie.
Anmika najlepszego dla maluszka

Hallo Kochane!!
Verita piękny suwaczek!!!
Ja dziś na wagę, i zadowolonam bardzo, bo waga zaczęła spadać :) Miałam 68,2 a dziś 65,5.
Na kijki chodzimy z koleżanką, i na solarium i zaraz zaczyna człowiek lepiej się czuć, jeszcze 15,5 kg;-) tylko.

Verita kochana gratulacje i spokojnych dziewieciu miesiecy:-)

My dzis na wizycie u pediatry byłysmy kazała sie nie martwic bo to niegrozne tylko kontrolowac trzeba i tak za 6 tyg nastepne usg głowki i wizyta u neurologa młoda wazy 9 kg:-)

Miłego dzionka słonecznego :-)

reklama
Do góry