reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Hallo Kobitki!
Adi poprzestawiała mi klawiaturę i nie miałam enter:eek::-) o innych rzeczach już nie wspomnę!
Dziś zupełnie bez objawowo wyszedł nam drugi ząbek:-)
Duszno u nas, zaraz zjadę na zawał.
Verita ja się zastanawiałam, jak bym miała mieć jeszcze jedno dziecko, jakiej płci bym chciała, i mimo, że mam 3 synów, to nie wiem :) A mężczyźni nie mają żadnych połączeń w mózgu:cool2:

reklama
axarai zdolna córeńka! Mi Krystian tak namieszał że miałam ekran do góry nogami i musiałam w necie szukać pomocy, albo pasek górny mi uciekał.. on ma takie zdolności. Raz mi w okapie światełko naprawił, a ono nie działało od lat ;-) a raz jak sięgnął po pilota to mi napisy włączył do filmu.

U nas duchota ale ratuje nas wiatr!

Fasolka a jak robisz młodą kapustę?:-)

Kroje tak srednio dodaje tarta marchewke pietruszke seler ,przyprawiam gotuje/dusze do miekosci a pod koniec dodaje troszke kiełbaski podsmazonej (moi miesozercy tak lubia:cool2: )

Patulina dzisiaj pierwszy raz w piaskownicy była:-p przez 20 minut siedziała i obserwowała dzieci z okrzykami radosci i piskami :cool2: a potem zaczeła piach przesypywac łapkami a radochy ile przy tym miała :-D

Witam z rana :-)

Verita nie piachu nie je ale musze pilnowac zeby zabawek nie brała do dziobka ;-), a radoche miała nie do opisania .

Młoda wczoraj chyba rekord pobiła w spaniu w ciagu dnia spała od 13;15 do 16;30 :szok::-D u nas upalny dzien sie zapowiada .

Miłego dzinka kobitki:-)

Hallo Kochane!
Czy słyszałyście ze nadciąga fala upałów:-)
U nas dalej w kratkę, wczoraj upał z 50 stopni, Adi w samym pampku biegała, a dziś rano 15 stopni:dry:
Mam nadzieję, że jutro będzie ciepło, bo mamy zaproszenie od nowych polskich znajomych na grilla:-)
I jak tu cielsko wywalić na plaży, jak zaraz green pace będą wołać!
Miłego dnia!

U nas jest tak, że Weronika chodzi w ciuchach po Adriannie, tyle, że pełno nowych, bo nie zdążyłam założyć.

Rozmowy wieczorową porą z uśmiechem na twarzy, bez wyrzutów:
Ja : wczoraj powiedziałam, że masz kubki z pokoju pozgarniać do kuchni.
A : Przecież pozgarniałem.
J : A nie rzucił Ci się w oczy talerz stojący na środku stołu?
A : Powiedziałaś kubki, nie możesz mi nic zarzucić, zrealizowałam zadanie w 100%, kubki to kubki.
Uhahałam się. Bo mówiąc kubki, zastanawiałam się czy ten talerz również wymienić. :-p

to jest typowa męska logika :tak::-D

słońce zaszło, wiatr wieje, ale w sumie z tep.w miarę :tak:
miałam sie do Lidla wybrać, ale leń mnie dopadł ;-)

miłego dzionka :-)

reklama
kiedy i gdzie beda te upaly??? to spakuje walizki i przyjade, bo mam juz dosc tej pogody. Dzis znow pochmurno, ciezkie chmury jak na deszcz. Jakos nie dziala zachecajaco ta pogoda:no:

Do góry