reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Fasolka pokaż kiecę ;-) Ja wczoraj byłam w smyku i małemu sandałki kupiłam a sobie znowu nic.. NORMA.

Verita jak będzie dziewczę to nie będziesz musiała ubranek kupować ;-) Noi część wyprawki na pewno masz z głowy ;-)

U nas jest tak, że Weronika chodzi w ciuchach po Adriannie, tyle, że pełno nowych, bo nie zdążyłam założyć.

Rozmowy wieczorową porą z uśmiechem na twarzy, bez wyrzutów:
Ja : wczoraj powiedziałam, że masz kubki z pokoju pozgarniać do kuchni.
A : Przecież pozgarniałem.
J : A nie rzucił Ci się w oczy talerz stojący na środku stołu?
A : Powiedziałaś kubki, nie możesz mi nic zarzucić, zrealizowałam zadanie w 100%, kubki to kubki.
Uhahałam się. Bo mówiąc kubki, zastanawiałam się czy ten talerz również wymienić. :-p

U nas jest tak, że Weronika chodzi w ciuchach po Adriannie, tyle, że pełno nowych, bo nie zdążyłam założyć.

Rozmowy wieczorową porą z uśmiechem na twarzy, bez wyrzutów:
Ja : wczoraj powiedziałam, że masz kubki z pokoju pozgarniać do kuchni.
A : Przecież pozgarniałem.
J : A nie rzucił Ci się w oczy talerz stojący na środku stołu?
A : Powiedziałaś kubki, nie możesz mi nic zarzucić, zrealizowałam zadanie w 100%, kubki to kubki.
Uhahałam się. Bo mówiąc kubki, zastanawiałam się czy ten talerz również wymienić. :-p
Liliana wypisz wymaluj moj syn , dla mnie zalamka bo on moglby adwokatem byc, tak za slowa lapie i umie wykorzystac. Swoja droga mezczyzni maja chyba inne poloczenia w mozgu :-D

reklama
Witam :-)my juz po porannym spacerku nareszcie ciepło:-D zaliczyłysmy bazarek no i ogoreczki kisimy ;-) a na obiadek młoda kapustke i ziemniaczki z mieskiem serwujemy:cool2: a młoda truskawy wcina wyglada jak po wypadku :szok::cool2: ona wogole smieszna jest jak widzi ze niose jej cos do jedzenia co lubi to sie w głos smieje :-)

Do góry