reklama
Ślicznie dziękujemy.
A ja chciałam się zreflektować, bo to gradobicie to takimi porządnymi jajami. Jejuniu, masakra jakaś.
Wypiłam kawkę, plan uśpię dzieciarnię. Plan nie wypalił, dzieciarnia nie chce spać, bawią się w najlepsze. Więc albo idzie zmiana pogody albo robią mi na złość, bo chciałam dziś wieczorem popracować. Obstawiam złośliwość małych gadów, chyba, że jeszcze pełnia za oknem, ale póki co księżyca nie namierzyłam. Hurra, że jest tatuś i się nimi zajmuje, w sensie ma na nie oko. ;-)
A ja chciałam się zreflektować, bo to gradobicie to takimi porządnymi jajami. Jejuniu, masakra jakaś.
Wypiłam kawkę, plan uśpię dzieciarnię. Plan nie wypalił, dzieciarnia nie chce spać, bawią się w najlepsze. Więc albo idzie zmiana pogody albo robią mi na złość, bo chciałam dziś wieczorem popracować. Obstawiam złośliwość małych gadów, chyba, że jeszcze pełnia za oknem, ale póki co księżyca nie namierzyłam. Hurra, że jest tatuś i się nimi zajmuje, w sensie ma na nie oko. ;-)
T
taycia
Gość
Czesc Mamusie!
Nie odzywalam sie,ale na glowie byla przeprowadzka. Mlody szybko mi sie rozwinal. Z dnia na dzien zaczal cos kombinowac z raczkowaniem, powoli staje na nogi , zaczal mowic MAMA i BABA i nadal nie ma zadnego zeba Pije z niekapka, je sam biszkopty i chrupki (widocznie ma silny zgryz ) :-)
Starszak wrocil do zlobka i juz przyniosl wirusa do domu.... Mlody pewnie zlapie lada dzien,....
Weroniczko - sto lat! 9 miesiecy,alez to minelo
Nie odzywalam sie,ale na glowie byla przeprowadzka. Mlody szybko mi sie rozwinal. Z dnia na dzien zaczal cos kombinowac z raczkowaniem, powoli staje na nogi , zaczal mowic MAMA i BABA i nadal nie ma zadnego zeba Pije z niekapka, je sam biszkopty i chrupki (widocznie ma silny zgryz ) :-)
Starszak wrocil do zlobka i juz przyniosl wirusa do domu.... Mlody pewnie zlapie lada dzien,....
Weroniczko - sto lat! 9 miesiecy,alez to minelo
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tak moj to na giełdę zawiezie. Ludzie kupuja używane wszystko. Tylko ja to wywalaniem nazywam. Bo czysto się robi bez gratów.
Moja dzień placzka albo krzykacza. Dopiero w kąpieli się uspokoiła. Tata mówi ze ząbek rośnie. Moze bo mnie dziś ugryzla.
Moja dzień placzka albo krzykacza. Dopiero w kąpieli się uspokoiła. Tata mówi ze ząbek rośnie. Moze bo mnie dziś ugryzla.
stokrotka.af
Fanka BB :)
Mamy 7 ząbka, prawa dolna 2 Szok bo nawet nie wiem kiedy wylazła
gartki my nadal tylko 2 ;-)
a ja probuje powyrzucac wszystkie zbedne rzeczy z domu, w sobote odkrylam chyba z 6 poduszek po co komu tyle?? 4 wyrzucilam, i dalej odkrywam buty, bluzki, jakies urzadzenia itd wszystko co sie moze przydac tylko kiedy i komu??? szok jaka mam nature zbieracza,
na allegro wystaw
Weroniczko sto lat :-)
Zobacz załącznik 565206
Lilijanna ani nie mow wyszło słonko poszłysmy na spacer nagle sie tak duszno zrobiło ze myslałam ze padne młoda tez marudziła poszłysmy do domu a za 10 min burza i gradobicie takie ze szok myslałam ze mi okna powywala
najlepszego dla małej solenizantki :-)
a propo gradobicia....zerwała sie wichura straszna deszcz i grad tak walił po oknach,że pies uciekł do łazienki a królik schował sie pod stół
miałam cały mokry parapet w salonie od środka
byłam z młodym u lekarki, nadal bez antybiotyku, powoli przechodzi, kaszelek już sporadyczny i katar też
mamy problem z kupkami...młody zaczął robić czarne
zapytałam wujka googla co to oznacza....i zaniosłam kupke do oceny lekarce....dostaliśmy skierowanie na badanie kału.....prosimy o &&&&&&&&& żeby nie była to krew utajona
taycia - i jak przeprowadzeni już jesteście? Zdrówka dla chłopaków, oby Młody nie załapał.
awersja - a co tam u Was? Jak Antosia, lepiej troszkę z wypróżnianiem?
Verita - lżej dom wygląda? ;-)
stokrotka.af - Weronika ma czarne kupy, jak np. kupa jest po 48h albo i dłużej siedzi w jelitach, wtedy ona się tam przetwarza na atrakcyjniejszy kolor. Także oby to było to, a nie ta krew, co wujek google podpowiada.
Idę spać, kolorowych.
awersja - a co tam u Was? Jak Antosia, lepiej troszkę z wypróżnianiem?
Verita - lżej dom wygląda? ;-)
stokrotka.af - Weronika ma czarne kupy, jak np. kupa jest po 48h albo i dłużej siedzi w jelitach, wtedy ona się tam przetwarza na atrakcyjniejszy kolor. Także oby to było to, a nie ta krew, co wujek google podpowiada.
Idę spać, kolorowych.
K
Kasieq
Gość
po bananie i jagodach i żelazie może być czarna kupka, po buraczkach może być ciemniejsza, czerwonawa.
Witam :-) leje jak diabli chyba mnie jasny trafi młoda mi zafajdoliła cała posciel zas paluchy popchała tak do dzioba ze całe mleko ktore chwile wczesniej zjadła poszło pierze sie ale gdzie to wysusze to nie wiem
zapowiada sie dzien .....
zapowiada sie dzien .....
reklama
Liliana wcale teraz dom nie wyglada , wszystko mam powywalane z szaf, schowkow i do jednego okna nawet dojsc nie moge, mala mi rozgrzebuje wiec czekam az syn sie nia zajmie a on w tym tyg juz drugi dzien w szkole bo ma egzaminy i tylko na to i na konsultacje musi jezdzic , a dzis wlasnie ma konsultacje. Moj jak wroci po pracy to nie ma sily sam z nia siedziec a przy nim to zadna robota bo " po co ci to? albo to sie moze przydac".....
Oczywiscie balagan tylko w jednym pokoju ale mnie trafia.Pogoda u nas fatalna, duszno, zimno, pochmurnie.
Fasolka moja tez zrobila niespodzianke, po obiadku znajoma nia machala na wszystkie strony ,o jak sie dziecko cieszylo,az zwymiotowalo na nia, a ja ja nastraszylam ze zupka ze sloika byla to ona szybko ciuchy z siebie i prac poleciala. Dobrze ze na przebranie wziela( z Londynu wpadli to mieli zapas czystych ubran)
Oczywiscie balagan tylko w jednym pokoju ale mnie trafia.Pogoda u nas fatalna, duszno, zimno, pochmurnie.
Fasolka moja tez zrobila niespodzianke, po obiadku znajoma nia machala na wszystkie strony ,o jak sie dziecko cieszylo,az zwymiotowalo na nia, a ja ja nastraszylam ze zupka ze sloika byla to ona szybko ciuchy z siebie i prac poleciala. Dobrze ze na przebranie wziela( z Londynu wpadli to mieli zapas czystych ubran)