reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wrzesień 2012 ;)

fasolka - głowa do góry :tak:;-)

mi znowu żołąd powrócił, miałam tydzien spokoju, to teraz wypada tydzien meczarni :sorry2: eh, taki mój los ...

reklama
witajcie,
dziś już środa, wow! ale mi tydzień ucieka, u nas też zawierucha od rana, mam nadzieję że to takie ostatnie podrygi zimy.
A jutro tłusty czwatrek. Mniaaam :D
Lilianna a ty co sie wylamujesz i jeszcze nie spisz :-)inne babeczki juz dawno chrapia sobie spokojnie. myslalam, ze jajedna ostalam sie na tym okrecie hahah

omg monaliza pracujesz na nocki?? podziwiam...uważaj na siebie kochana...

cześć babeczki! ale zadyma! u Was też tak sypie??? ja dziś z premedytacją zostałam w domu, bo mnie coś bierze, a małża już wzięło na całego, więc mam tu niezły szpital ;)

Witam:-)
Oj widze że mi się tu babeczki pochorowac chcą.Oby Wam za bardzo te przeziębionka nie dokuczyły,a najlepiej by się nic nie rozwineło i jutro jak nowo narodzone:tak:
No widze że nie tylko u Nas sypie.Dziś spacerek sobie darujemy,coś mi się nie chce wychodzic w taką pogodę;-)

Witajcie. U nas też szpital. Wszyscy zakatarzeni, tylko Mati najmłodszy najdzielniej się trzyma. Jego jeszcze nie dorwało. Właśnie zasnął choć zwykle idzie spać w południe.. mam nadzieję, że to nie oznaka choroby.
Boli mnie podbrzusze i nie dam rady siedzieć ani stać za długo. Najlepiej jak leżę bo wtedy nic się nie gniecie i nie boli... Do tego zaczęła się zgaga.......
Wybieram się na USG ze skierowania jutro rano, ale nie wiem co mi z tego wyjdzie, bo terminy są na koniec marca dopiero i babka powiedziała żebym przyszła i poczekała bo zdarza się, że pacjentki się nie pojawiają. Może się uda dostać. Jak nie to będę próbowała w następnym tygodniu :/

Pajkaa współczuję:-(
Ja jestem w szoku, że ja, biorąca antybiotyki zazwyczaj na zapalenie gardła średnio co miesiąc w okresie zimowym, a co 2-3 w letnim do tej pory nie chorowałam poważniej...Zawsze byłam pewna, że w ciąży to już nie ogarnę tych chorób :szok: A tu dziwna cisza, nie zapeszając ( oczywiście pomijając moje stałe rewelacje żołądkowo-refluksowo-jelitowe )
Tak samo jak ominęła mnie senność i zmęczenie.
Za to migreny coraz częściej męczą.
Całkiem inaczej sobie moje ciążowe objawy wyobrażałam po tych wszystkich lekturach na internecie :-)

A ja Wam tak strasznie zazdroszcze tego sniegu!!!!!U mnie wiecznie deszcz- wiosna lato jesien zima.Nic sie nie chce, ludzie pochmurni, beznadzieja z taka pogoda. Ilez ja bym dala, zeby pojsc na sanki z moja Aluchna albo natrzec sniegiem gebe mojemu oblubionemu, ach... zawsze sie chce tego czego sie nie ma. Taka juz natura czlowieka..

Witam kochane.
U mnie zawieje i zamiecie - siłą zmusiłam się, żeby iść do pracy.
Samopoczucie kiepskie - brzuch pobolewa, trochę mdli i spać się chce.
Luby pojechał rano na 3 dniową delegacje - nie wiem jak poradzę sobie bez niego, nie mówiąc już jak się stresuję żeby mu się nic nie stało.
Zdrówka życzę schorowanym :)

reklama
demetrios szybko mina te 3 dni dasz rade, ja tez kiedys myslalam, ze nie dam rady sama

u nas tez kupa sniegu, istna zamiec, a ja wlasnie sie wybieram przedrzec przez las na autobus heh i do pracy

zdrowka dla chorowitkow

Do góry