reklama
witajcie,
dziś już środa, wow! ale mi tydzień ucieka, u nas też zawierucha od rana, mam nadzieję że to takie ostatnie podrygi zimy.
A jutro tłusty czwatrek. Mniaaam
omg monaliza pracujesz na nocki?? podziwiam...uważaj na siebie kochana...
dziś już środa, wow! ale mi tydzień ucieka, u nas też zawierucha od rana, mam nadzieję że to takie ostatnie podrygi zimy.
A jutro tłusty czwatrek. Mniaaam
Lilianna a ty co sie wylamujesz i jeszcze nie spisz :-)inne babeczki juz dawno chrapia sobie spokojnie. myslalam, ze jajedna ostalam sie na tym okrecie hahah
omg monaliza pracujesz na nocki?? podziwiam...uważaj na siebie kochana...
weronkazzz
tulęTolę
cześć babeczki! ale zadyma! u Was też tak sypie??? ja dziś z premedytacją zostałam w domu, bo mnie coś bierze, a małża już wzięło na całego, więc mam tu niezły szpital
R
RiSiA
Gość
witam sie
ledwo zyje... katar, kicham =, głowa boli...ledwo żyję...
ledwo zyje... katar, kicham =, głowa boli...ledwo żyję...
Beacia82
Lipiec'09,Sierpień'12
Witam:-)
Oj widze że mi się tu babeczki pochorowac chcą.Oby Wam za bardzo te przeziębionka nie dokuczyły,a najlepiej by się nic nie rozwineło i jutro jak nowo narodzone
No widze że nie tylko u Nas sypie.Dziś spacerek sobie darujemy,coś mi się nie chce wychodzic w taką pogodę;-)
Oj widze że mi się tu babeczki pochorowac chcą.Oby Wam za bardzo te przeziębionka nie dokuczyły,a najlepiej by się nic nie rozwineło i jutro jak nowo narodzone
No widze że nie tylko u Nas sypie.Dziś spacerek sobie darujemy,coś mi się nie chce wychodzic w taką pogodę;-)
Witajcie. U nas też szpital. Wszyscy zakatarzeni, tylko Mati najmłodszy najdzielniej się trzyma. Jego jeszcze nie dorwało. Właśnie zasnął choć zwykle idzie spać w południe.. mam nadzieję, że to nie oznaka choroby.
Boli mnie podbrzusze i nie dam rady siedzieć ani stać za długo. Najlepiej jak leżę bo wtedy nic się nie gniecie i nie boli... Do tego zaczęła się zgaga.......
Wybieram się na USG ze skierowania jutro rano, ale nie wiem co mi z tego wyjdzie, bo terminy są na koniec marca dopiero i babka powiedziała żebym przyszła i poczekała bo zdarza się, że pacjentki się nie pojawiają. Może się uda dostać. Jak nie to będę próbowała w następnym tygodniu :/
Boli mnie podbrzusze i nie dam rady siedzieć ani stać za długo. Najlepiej jak leżę bo wtedy nic się nie gniecie i nie boli... Do tego zaczęła się zgaga.......
Wybieram się na USG ze skierowania jutro rano, ale nie wiem co mi z tego wyjdzie, bo terminy są na koniec marca dopiero i babka powiedziała żebym przyszła i poczekała bo zdarza się, że pacjentki się nie pojawiają. Może się uda dostać. Jak nie to będę próbowała w następnym tygodniu :/
marudka
Fanka BB :)
Pajkaa współczuję:-(
Ja jestem w szoku, że ja, biorąca antybiotyki zazwyczaj na zapalenie gardła średnio co miesiąc w okresie zimowym, a co 2-3 w letnim do tej pory nie chorowałam poważniej...Zawsze byłam pewna, że w ciąży to już nie ogarnę tych chorób A tu dziwna cisza, nie zapeszając ( oczywiście pomijając moje stałe rewelacje żołądkowo-refluksowo-jelitowe )
Tak samo jak ominęła mnie senność i zmęczenie.
Za to migreny coraz częściej męczą.
Całkiem inaczej sobie moje ciążowe objawy wyobrażałam po tych wszystkich lekturach na internecie :-)
Ja jestem w szoku, że ja, biorąca antybiotyki zazwyczaj na zapalenie gardła średnio co miesiąc w okresie zimowym, a co 2-3 w letnim do tej pory nie chorowałam poważniej...Zawsze byłam pewna, że w ciąży to już nie ogarnę tych chorób A tu dziwna cisza, nie zapeszając ( oczywiście pomijając moje stałe rewelacje żołądkowo-refluksowo-jelitowe )
Tak samo jak ominęła mnie senność i zmęczenie.
Za to migreny coraz częściej męczą.
Całkiem inaczej sobie moje ciążowe objawy wyobrażałam po tych wszystkich lekturach na internecie :-)
A ja Wam tak strasznie zazdroszcze tego sniegu!!!!!U mnie wiecznie deszcz- wiosna lato jesien zima.Nic sie nie chce, ludzie pochmurni, beznadzieja z taka pogoda. Ilez ja bym dala, zeby pojsc na sanki z moja Aluchna albo natrzec sniegiem gebe mojemu oblubionemu, ach... zawsze sie chce tego czego sie nie ma. Taka juz natura czlowieka..
demetrios
Witam kochane.
U mnie zawieje i zamiecie - siłą zmusiłam się, żeby iść do pracy.
Samopoczucie kiepskie - brzuch pobolewa, trochę mdli i spać się chce.
Luby pojechał rano na 3 dniową delegacje - nie wiem jak poradzę sobie bez niego, nie mówiąc już jak się stresuję żeby mu się nic nie stało.
Zdrówka życzę schorowanym
U mnie zawieje i zamiecie - siłą zmusiłam się, żeby iść do pracy.
Samopoczucie kiepskie - brzuch pobolewa, trochę mdli i spać się chce.
Luby pojechał rano na 3 dniową delegacje - nie wiem jak poradzę sobie bez niego, nie mówiąc już jak się stresuję żeby mu się nic nie stało.
Zdrówka życzę schorowanym
reklama
Tygrysek1985
demetrios szybko mina te 3 dni dasz rade, ja tez kiedys myslalam, ze nie dam rady sama
u nas tez kupa sniegu, istna zamiec, a ja wlasnie sie wybieram przedrzec przez las na autobus heh i do pracy
zdrowka dla chorowitkow
u nas tez kupa sniegu, istna zamiec, a ja wlasnie sie wybieram przedrzec przez las na autobus heh i do pracy
zdrowka dla chorowitkow