Wszystko zależy jaki kupisz, czy będziesz potrafiła znaleźć tętno i czy dzieć będzie chciał współpracować. Wiele moich znajomych kupiło, po czym rzuciło to w kąt, bo zanim doszukali się tętna to już osiwieli. Ale są i tacy co sobie poradzili.Wypatrzyłam na allegro detektory tętna płodu, miałyście coś takiego albo wiecie czy to naprawdę jest pomocne? Czy to już oznaka, że zwariowałam?
reklama
Tygrysek1985
Fanka BB :)
wpadlamna chwile poczytalam i uciekam, bo wykonczona od Tescia wrocilam, jutro napisze wiecej
Camilla85
Fanka BB :)
hejka dziewczyny mam takie pytanko dziś mnie boli krocze mam takie uczucie jakby mnie wszystko ciagneło nie umiem dokładnie tego opisać ,czy któraś z Was też tak ma?
R
RiSiA
Gość
Ja mam usg genetyczne 22.02. Według USG Maleństwo bedzie miało prawie 13tyg. Teraz jak byłam to było jeszcze za malutkie.
Jakiś mułowaty mam dziś dzień... niby jest ok, ale nie jest...
Na jutro miałam zaplanowany romantyczny dzień z B., a tu się okazuje,że jednak musi pracować. Dupka blada...
ja mam 2 marca wtedy bede miała skonczony 12 tc
Hej dziewczyny!!!Czytam was już od dłuższego czasu ale dopiero teraz zebrałam się żeby coś napisać i się przedstawić Jestem mamą 2 letniej Zohy no i nadszedł najwyższy czas by zmajstrować jej rodzeństwo bo już się bidulka nudzi No więc jestem wrześniówką termin na 3 wrzesień. Tą ciążę znoszę dużo gorzej, w poprzedniej nie miałam żadnych objawów. Teraz wszystkie naraz mdłość (na szczęście już mijają), senność mogła bym spać 24/dobę i do tego humory:/ no ale chyba już niedługo powinno wszystko minąć Mam nadzieję, że nie będzie wam przeszkadzała tu moja obecność
Mi na poprawę humoru dobrze robią wpisy na tym forum polecam!!!! KAFETERIA - Jak być wystarczająco fajną mamą i nie zwariować - katechizm - Forum dla kobiet
witaj
Hej
A wiec tak denbtystka zrobiła mi plombe bolącego zęba bez znieczulenia bez komentarza - myślalam, że sie posram z bólu !!!!!!!!!!!! Nigdy więcej, wogóle jakoś mnie pobolew dziąsło wokół i mam wrażenie , że lekko spuchło ... kurrrrr !!!! - 150 zl Potem pojechałam do fryca , wlosy spoko - 100 zł, zamowilam na wynos pierogi, bo nie mialam juz czasu na gotowanie , a teraz sobie zdycham, slabo mi zle i jakoś tak żoładkowo ... bleh !Q!!!!
Co do Walentynek , salatke juz zrobiłam, pizze zamowiłam, ale ukochany;-)bedzie musial chyba sam sobie ja zjesc w swoim wlasnym towarzystwie, bo ja odpadam... żołąd i jelita znów sie odzywają ...a do dupy !!!!!
A mialo byc tak pieknie .....
jutro może będzie lepiej
Aha od małza dostałam kwiotki czerwone i czekoladki czerwone :-) tyle dobrego
a czemu bez znieczulenia?? moj dentysta i kuzyn stomatolog twierdzą, ze te znieczulenia sa bezpieczne
Ja również samotna w walentynki, ale różowy bukiet dotarł I do tej pory podjadam czekoladki, które dostałam 2 dni wcześniej :-)
Odzywam się rzadko, bo codziennie miałabym to samo do napisania: mdłości, okropne bóle jelit zwłaszcza w nocy, biegunki albo zaparcia, stresy, stresy, stresy bo ciągle chodzę płaczliwa i rozdrażniona...Nic nowego
Czytam Wasze pozytywne relacje z wizyt i mam nadzieję, że na mojej też wszystko będzie ok
Dzisiaj próbowałam słuchać brzucha stetoskopem hahah ale słyszałam tylko bulgotanie w jelitach Wypatrzyłam na allegro detektory tętna płodu, miałyście coś takiego albo wiecie czy to naprawdę jest pomocne? Czy to już oznaka, że zwariowałam? haha
ja bym nie kupowala... można go stosować dopiero od 12 tc, ale bardzo ciezko jest "upolować tętno dzidzi... stetoskopem jest bardzo cxiężko ja testowałam stetoskop w 30 tc i ledwo bylo swlychać...poza tym ten detektor nie mozna go długo używać tzn zbyt cieżko ponieważ moze być szkodliwe
Wszystko zależy jaki kupisz, czy będziesz potrafiła znaleźć tętno i czy dzieć będzie chciał współpracować. Wiele moich znajomych kupiło, po czym rzuciło to w kąt, bo zanim doszukali się tętna to już osiwieli. Ale są i tacy co sobie poradzili.
zgadzam się
Misiaczek ja tak miałam ... podobno to normalne, ale obserwuj się
Na tym etapie ciąży jeszcze tak nie miałam, natomiast z Adą, w którymś tygodniu miałam tak, że nie mogłam się nawet dotknąć, ścięgna się rozciągają, bo organizm się rozbudowuje.hejka dziewczyny mam takie pytanko dziś mnie boli krocze mam takie uczucie jakby mnie wszystko ciagneło nie umiem dokładnie tego opisać ,czy któraś z Was też tak ma?
a ja wciaz w pracy siedze dziewczyny, wyobrazacie to sobie????? ledwo dycham, nie dosc, ze zmeczona jestem jak diabli to jeszcze mam takie biole w podbrzuszu, ze masakra. A tu jeszcze nie mam wyjscia bo jest taki zapier... ze musze cale te 9.5 godz przestac. Nie wiem czy to jest do konca zdrowe to stanie przez tyle godzin...
reklama