reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Lilijanna Anmika ja zabieram torbę ciuszków bo nie wiem w co ubrać. Nie lubię tej przejściowej pogody! Na łepek kapelusik, mamy też taki jak Pati Fasolki. Muszę kupić trochę cieńsze. Uszu one raczej nie zasłaniają, jak by wiało, to uszy zasłonięte obowiązkowo. A jak siedziałyśmy to też czapę zdjęłam.

reklama
Lilijanna - po weselu tak jak i przed bo już byliśmy trochę czasu po ślubie cywilnym :-) ale szczęśliwa jestem ciągle :tak::tak:

Tygrysek - zaraz poszukam i wrzuce :-)

My już po spacerku mała śpi a ja idę gotować :tak: wkońcu cieplutko jest :)

A ja zostawiłam dzieciaki w ogrodzie i wleciałam na górę po kawkę. :-p

Weronika jest w ogrodzie w body z długim rękawem, rajstopkach i sukience i bez czapki.

Dziewczyny paszczę dzieciakom kremować z filtrem, mi się Weronika już ździebko opaliła, pomimo kremu na pyszczku.

Ale u mnie było ciepło, dzieciaczki biegały w krótkich rękawach (mam niedaleko przedszkole). Ja mojemu jeszcze ubieram czapeczkę i będę, na razie ma tą co na zdjęciu w huśtawce. Bo u mnie to ciągle wieje (żeby nie napisać inaczej ;-)) od morza. Na lato mam taką z daszkiem która nie zasłania uszek. Ja mojemu jeszcze zakładam cieniutką kurteczkę bo wiatr jest zdradliwy..

Askaaaa przez ten awatar myślałam że to stokrotka pisze ;-)

Perell - ja też wzięłam kurteczko/marynarkę ze sobą, ale miałam tez kocyk i jak zasnęła to kocykiem przykryłam tak do pasa i spała sobie na słoneczku.

Tak pogoda jest zdradliwa, w sobotę ma być 12 stopni. :confused2:

a ja dziś kupiłam krem od słońca +50 dla dziecia, czapeczkę nową, papucie spacerkowe, nowe większe łyżeczki do karmienia. ogólnie dzień bardzo spacerowy aż mi nogi do dupska wchodzą. Oli ładnie spał na dworzu, zjadł całą michę obiadku i deserku, mleko tak dobrze nie poszło :p

póki co jest u nas dobrze :)

Ja Wam zazdroszczę tych spacerów długodystansowych, z Adą też tak chodziłam, ale teraz nie dam rady, bo Ada by się zanudziła no i nie dała rady, także u nas rowerek i na plac zabaw chodzimy, szkoda tylko, że mamy z dzieciakami w domu siedzą, a wychodzą dopiero po 16. I nie są to mamy pracujące, tylko kiblujące w domu jak ja. :sorry:

My zaliczyliśmy dzisiaj właśnie plac zabaw 1,5h, Ada była sama + dziadek był chwilkę z wnuczką taką w wieku Weroniki. A potem zabawa w ogrodzie, malowanie kredą, piaskownica, karmienie królika, zrywanie kwiatków i takie tam pierdy.

Acha Weronika robi "barum barum tryk" :-)

Mi też nogi wchodzą w tyłek po tych spacerach długaśnych. Jutro ma zawitać do mnie kurier ale nie wiem czy to zrobi bo nie dostałam żadnej wiadomości na ten temat co mnie drażni bo znowu JA będę musiała się dopytywać. I mam nadzieję że wózek dostanę i już nigdy więcej nie będę się zajmować tym tematem ;-)

Lili a ja zazdroszczę ogrodu! Z chęcią wystawiłabym bobasa i siebie na leżak mnnnn ;-)

A co do kremu to jakie stosujecie? bo ja muszę zakupić ;-)

reklama
te Nivea na słońce drogie jak cholera, 31 zł! :no::szok:. kupiłam za 14zł babydream taki żółty, filtr +50, spray dla takich swiezaków maluszków też jest.

i ja też widzę że właśnie nawet po 19 łażą z wózkami a gdzie cały dzień były? ja wychodzę z Olim jak już temp narośnie właściwie i wiem jak go ubrać bo tak to parę razy zmiana koncepcji była :p

oj jak mi się marzy ogród własny, bo place zabaw to palca nie ma gdzie wsadzić...

Do góry