reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Witam :-) ja dalej zachrypnieta i zasmarkana mam tylko nadzieje ze małej nie zaraze:nerd:.Pogoda u nas wczoraj była bombowa +20 w cieniu;-)musiałam małej parasol do wozka zakupic bo jej po oczkach słonko swieci jak siedzi:-p:-)i nerwa ma ,młoda akrobacje wyczynia ze szok:szok: apetytu brak ale sie nie dziwie bo przy poprzedniej akcji zeby tez tak było:dry:.A i wczoraj szok przezyłam ile jest malutkich dzieci u mnie na ulicy ciepło sie zrobiło i wszystko wyszło na dwor:-Dbo zima to trzy mamusie widywałam:confused:.Dzis jakos pochmurno troche....

Kasieq szczesliwego lotu i miłych odwiedzin:-)

hello jaś już lepiej, wczoraj byliśmy na kontroli i najgorsze już za nami, ale sam lekarz mówił ze jak pierwszy raz nas badał w pon ze stan dziecka ciężki, a w pt byliśmy bo jaś miał gorączkę i dwóch lekarzy stwierdziło ze dziecko zdrowe mimo temperatury a dziś zapalenie płuc i oskrzeli :(

ja tez się ciesze z wiosny ale w nd jeszcze śnieg w lesie był a teraz tak ciepło :szok:

Izuś u nas odwrotnie jaś mleka nie chce
axa hello a te 28 to w słońcu czy w cieniu było??
stokrotka no to super, ze Chrzest i chrzciny udane,czekam na foto
kasieq jak lot??
fasolka zdrówka

Dziewczynki czytam was regularnie ale za bardzo nie piszę bo dziadzio w domu i ząbki w drodze. Wiecie jak jest. Od jutra mój mąż ma kilka dni wolnego więc bedzie jeszcze weselej.

Pozdrawiam was :*

Hallo Kochane!
Bożesz dokopałam się do podłogi przy praniu i sprzątaniu po przyjeździe. Masakra normalnie.
W Pl super było, u teściów rewelacja, a tak się bałam:rofl2: Pilnowali, żeby było cicho, bawili małą i jedzonko szykowali, no rewelacja normalnie. Głupol byłam, że na gwiazdkę spałam u moich rodziców:baffled:
Młoda zakolczykowana, trochę się pobeczała, ale najważniejsze, że później nic się nie paprało.
Tygrysek no w cieniu, na słońcu to z 50 było:-)
Kasieq miłego pobytu w Pl!
Ayni no to wesoło masz, mój tato też przyjedzie, ale za 2-3 miesiące pewnie.
Młoda przez ten wyjazd strasznie towarzyska się zrobiła, i cieszy papę do wszystkich na ulicy:-)

doberek, u nas pochmurno i spacerek poranny ograniczyłam do szwendania sie po osiedlu co by w razie ulewy szybko zwiać do domu :-D

dostałam życzenia urodzinowe od 2 psiapiółek, kartkę od mamy i życzenia od MAM, Tchibo i takich tam :-D nawet damową kawkę +ciacho, ale musiałabym do Katowic jechać więc sie nie kalkuluje ;-)
poza tym kurier wręczył mi bukiet czerwonych róż, bez karteczki, ale podejrzewam,że to sprawka Tz, no chyba,że mam cichego wielbiciela :-D

i to wszystko do 12, a co mnie jeszcze czeka :confused::happy2:

ale,żeby nie było tak fajnie, dzwoniła moja mama żeby powiedzieć,że mam "nie szczepić 3 w 1, bo od tego dzieci dostają autyzmu" :no: nosz k.... nic mnie tak nie wkurza jak jakieś "niestworzone" historie, coś tam jak sasiadka nagadała i ta powtarza i ludzi straszy :wściekła/y: a poza tym junior juz po wszystkich szczepieniach więc i tak musztarda po obiedzie, ale ciśnienie mi podniosła :angry:

aaaaaaaaa i od 2 dni mi pralka nie działa :baffled:, wody nie ciągnie, czekam na serwisanta :crazy:

miłego dzionka mamusie :happy:

Witam wszystkie mamy.U nas wieje ale cieplo. My noc nie przespana nie wiadomo czemu mala spac niemogla i ciagle sie krecila nawet z nami w lozku spac nie chciala.:no:
Axa
jak fajnie ze masz kolczyki dla malej , ja wczoraj wlasnie otym rozmawialam czy robic tu czy czekac do Polski . Tutaj robia 2 babki jednosczesnie to mniej bolu,Jakie jej dalas kolczyki? z chirurgicznej stali?Wiesz za nasze dziewczynki maja identyczne czapeczki??:-)

reklama
Do góry