reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Witam :-) ja dalej zachrypnieta i zasmarkana mam tylko nadzieje ze małej nie zaraze:nerd:.Pogoda u nas wczoraj była bombowa +20 w cieniu;-)musiałam małej parasol do wozka zakupic bo jej po oczkach słonko swieci jak siedzi:-p:-)i nerwa ma ,młoda akrobacje wyczynia ze szok:szok: apetytu brak ale sie nie dziwie bo przy poprzedniej akcji zeby tez tak było:dry:.A i wczoraj szok przezyłam ile jest malutkich dzieci u mnie na ulicy ciepło sie zrobiło i wszystko wyszło na dwor:-Dbo zima to trzy mamusie widywałam:confused:.Dzis jakos pochmurno troche....

Kasieq szczesliwego lotu i miłych odwiedzin:-)

hello jaś już lepiej, wczoraj byliśmy na kontroli i najgorsze już za nami, ale sam lekarz mówił ze jak pierwszy raz nas badał w pon ze stan dziecka ciężki, a w pt byliśmy bo jaś miał gorączkę i dwóch lekarzy stwierdziło ze dziecko zdrowe mimo temperatury a dziś zapalenie płuc i oskrzeli :(

ja tez się ciesze z wiosny ale w nd jeszcze śnieg w lesie był a teraz tak ciepło :szok:

Izuś u nas odwrotnie jaś mleka nie chce
axa hello a te 28 to w słońcu czy w cieniu było??
stokrotka no to super, ze Chrzest i chrzciny udane,czekam na foto
kasieq jak lot??
fasolka zdrówka

Dziewczynki czytam was regularnie ale za bardzo nie piszę bo dziadzio w domu i ząbki w drodze. Wiecie jak jest. Od jutra mój mąż ma kilka dni wolnego więc bedzie jeszcze weselej.

Pozdrawiam was :*

Hallo Kochane!
Bożesz dokopałam się do podłogi przy praniu i sprzątaniu po przyjeździe. Masakra normalnie.
W Pl super było, u teściów rewelacja, a tak się bałam:rofl2: Pilnowali, żeby było cicho, bawili małą i jedzonko szykowali, no rewelacja normalnie. Głupol byłam, że na gwiazdkę spałam u moich rodziców:baffled:
Młoda zakolczykowana, trochę się pobeczała, ale najważniejsze, że później nic się nie paprało.
Tygrysek no w cieniu, na słońcu to z 50 było:-)
Kasieq miłego pobytu w Pl!
Ayni no to wesoło masz, mój tato też przyjedzie, ale za 2-3 miesiące pewnie.
Młoda przez ten wyjazd strasznie towarzyska się zrobiła, i cieszy papę do wszystkich na ulicy:-)

doberek, u nas pochmurno i spacerek poranny ograniczyłam do szwendania sie po osiedlu co by w razie ulewy szybko zwiać do domu :-D

dostałam życzenia urodzinowe od 2 psiapiółek, kartkę od mamy i życzenia od MAM, Tchibo i takich tam :-D nawet damową kawkę +ciacho, ale musiałabym do Katowic jechać więc sie nie kalkuluje ;-)
poza tym kurier wręczył mi bukiet czerwonych róż, bez karteczki, ale podejrzewam,że to sprawka Tz, no chyba,że mam cichego wielbiciela :-D

i to wszystko do 12, a co mnie jeszcze czeka :confused::happy2:

ale,żeby nie było tak fajnie, dzwoniła moja mama żeby powiedzieć,że mam "nie szczepić 3 w 1, bo od tego dzieci dostają autyzmu" :no: nosz k.... nic mnie tak nie wkurza jak jakieś "niestworzone" historie, coś tam jak sasiadka nagadała i ta powtarza i ludzi straszy :wściekła/y: a poza tym junior juz po wszystkich szczepieniach więc i tak musztarda po obiedzie, ale ciśnienie mi podniosła :angry:

aaaaaaaaa i od 2 dni mi pralka nie działa :baffled:, wody nie ciągnie, czekam na serwisanta :crazy:

miłego dzionka mamusie :happy:

Witam wszystkie mamy.U nas wieje ale cieplo. My noc nie przespana nie wiadomo czemu mala spac niemogla i ciagle sie krecila nawet z nami w lozku spac nie chciala.:no:
Axa
jak fajnie ze masz kolczyki dla malej , ja wczoraj wlasnie otym rozmawialam czy robic tu czy czekac do Polski . Tutaj robia 2 babki jednosczesnie to mniej bolu,Jakie jej dalas kolczyki? z chirurgicznej stali?Wiesz za nasze dziewczynki maja identyczne czapeczki??:-)

reklama
Do góry