reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Hallo Kochane!
Przekażcie Patrysi na FB Buziaczki dla Marcelek dziś kończy Pół Roku!!!!
Perell synek jest Kacper, ale tu w De Kaspar:-) Mój M wybierał imię dla syna, luknął w kalendarz i Trzech Króli akurat było. Ja bym dała inne imię, bo Kacperów w piaskownicy średnio ze 4 siedzi. Mi się Julek bardzo podoba:-)
Lilijanna bardzo śmieszne, no bardzo, uśmiałam się jak nie wiem!
Ayni a jakie ciasto zamierzasz zrobić? Czy to coś na F to jest masa lukrowa? Ale i tak nie wiem ile potrzeba:rofl2:
Awersja no pojechałaś z tym majowym weekendem! Ale pamiętam kiedyś Boże Ciało i padający śnieg:baffled: I w ogóle co tam u Was, jakieś zdjęcie może Antosi wklej, i może być z kotami:-)

reklama
hej ho.
ja mega załamka.
siostra mojego męża knuje i kłamie.
nie przyjechała na chrzciny, nie dała znać i zrzuciła wszystko na mnie. już nie mam łez nawet. eh.
ciekawe co jeszcze nagadała rodzicom.

axa...chodzi o to, ze mój mąż to chyba nie jest moja rodzina. bo wziął jej strone, kaząłam się wyprowadzac.
tak mi zle.
co z dziecmi, chciąłam im dać cudowny kochający dom, a on tylko burczy na nas cały czas. chce uciec, schować się z nimi gdzieś.

fasolka &&& za Dorote
taycia super, ze calo dolecieliscie, zdrowka i to ja pisalam o tym siedzeniu
Future tule uwierz mi, ze bardzo dobrze wiem o czym piszesz na szczescie u mnie w roli m wystapila moja mama
awersja, axari nawet tak nie zartujcie z ta zima

Xa tak to taka masa lukrowa a chce zrobic cos takiego. (Odgapic ) sa opakowania po 250 g albo we wiaderku po 1 albo 5 kg. Coś poszperam w necie ale Adasko dziś dokazuje....

Awersja ja przezywam podobna irytacje wzgledem pogody ale u nas chociaz już troche słońca i nie ma śniegu ale nadal zimno. ..

Future współczuję. Bo wyszlas na najgorsza w tak ważny dzień :( nie wiem co Ci mam poradzić. Może zostawić to wszytko i pozwolić aby życie dalej toczyło się swoim tokiem? Nie ma sensu się zdzierac i płakać. Szkoda Twoich łez. Dzieci Cię potrzebują :*

Taycia witaj spowrotem.

A gdzie się podziewa Kasieq i czemu nie zagląda?

Załączniki

• taartenvanamber-koninginnedag.jpg
    taartenvanamber-koninginnedag.jpg
    56,6 KB · Wyświetleń: 24
reklama
Ayni a jakiś sprawdzony przepis na coś bezowego posiadasz?
Future nie daj się sprowokować, bo największą uciechę będzie miała siostra. A M się nie przejmuj, przecież to tylko facet (boże jacy oni potrafią być złośliwi!)
Ja tu już nie powiem ile mamuś w krzaczorach siedzi!!!!

Do góry