reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Hej, u mnie testowanie wyszło negatywne, a wczoraj dostałam @. Niby tak jest lepiej ale nawet mój mąż się zasmucił że jednak nie będzie drugiego dzidziusia :) ale 10 dni opóźnienia trochę mnie zastanawia.

To tyle, pozdrawiam wszystkich serdeczne :*

Edit - kuzynka Huberta o miesiąc starsza, wstaje już przy meblach!

reklama
Witam kochane:-)poswiatecznie ,u nas sniezyca była taka ze masakra:szok: ale fajnie nam swieta mineły z najblizsza rodzinka.Dzis jeszcze moj mezu ma wolne wiec super i w koncu lapka mi reanimował bo juz ledwo dyszał:dry: i net tez naprawili i normalnie chdzi:-).Ja zdycham @ mi sie spoznia kilka dni (u mnie to norma) ale juz mnie brzuch tak boli ze umieram:no:.Ide poczyac co tam u Was:-)

Fasolka normalnie nie mogę się oprzeć, żeby nie skomentować, jak ślicznie wygląda Twoja Mała gdy tak śpi z tą lalą! Cudnie!

U nas taka cisza, aż dziwne po tych świętach. Jestem sama z Małym (akurat śpi), Starszak pojechał do babci, a ja ślęcze nad sprawozdaniem do pracy. Od wczoraj jestem już "niestety" na wychowawczym - szkoda bo kasy mniej. Przedłużyłam sobie do końca czerwca. Mam nadzieję, że dzięki temu zdąże doświadczyć z Małym długich i ciepłych spacerków. Podobno taka pogoda ma być do połowy kwietnia, ale co dalej nie wiadomo :szok:

Hallo Kobitki!!
Tygrysek, żeby dziecko tak siadało, musi z pozycji na brzuchu przejść do pozycji na czworaka, i wtedy elegancko podwija nogę i siada, Kaci tak umiał:cool2:
KasiaP no niby człowiek nie chce jeszcze, ale może jednak jest najfajniejsze:-)
My zaczynamy przygotowania na wyjazd do Pl, sanki mamy w domu w Pl jakby co:-D

Axsa hahaa bardzo smieszne:-p;-):-) ja wiosne chce w niedziele jak szlismy do rodzicow to zaspy takie były ze szok :szok:

Tygrysek wszystko przyjdzie w swoim czasie tz siedzenie:-p a jak tam poukładało sie u Ciebie:-)

Kasia P-P szkoda w w sumie;-)

Lilijanna moj jak zobaczył filmik to stwierdził ze nasz leniwiec to moze za dwa miesiace tak zrobi:cool2:,fajna spryciula:-)

Tycia oj te linie lotnicze:dry:

Dziewczyna gratki zebolka:-)

czy wszystkie Maluchy juz siedza tylko nie moj?????

fasolka nie poukladalo sie jest beznadziejnie ale nie chce smucic a ten wyjazd po prostu pomogl mi oderwac sie od rezcywistosci i przetrwac Swieta bez lez

Tygrysek mojej siostry córka jest z 10 sierpnia i nie siedzi, ba nawet nie wygląda, że zacznie siedzieć w najbliższym czasie, a Ada siedzi od 5 dni. Chociaż jeszcze 6 dni temu myślałam, że zacznie siedzieć jak będzie miała z rok:-D
Fasolka ja wiem, że to nie jest śmieszne:baffled: Muszę zabrać wiosną zimowe rzeczy, a potrzebuje dużo miejsca w aucie, bo chcę z Pl przywieść jeszcze nasze rzeczy:dry:

reklama
Lilijanna jak to zrobilas ze mala tak ladnie siedzi, uczylas ja siedziec?
Gdyby to ode mnie zależało to Weronika by jeszcze leżała plackiem na brzuchu na podłodze :-p
Sama z siebie załatwiła siadanie w 4 dni praktycznie, nie szło jej zatrzymać, ćwiczyła jak nakręcony królik enerdżajzer i nie szło niczym jej przystopować. :sorry2:

Do góry