reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Future moj Szymon tak miał mu zeby masakrycznie wychodziły raz ze szybko tz 4 mies miał to po kilka dziasła az fioletowo granatowe miał , tak jakby krwiaczka w miejscu zeba wychodzacego miał moze to cos takiego....dodam ze mu mleczaki nie wypadały tylko musiałam do dentysty chodzic wyrywac:eek:

Mell przede wszystkim kable pochowac rzeczy ktore by mogła na siebie przewrocic lub sciagnac na głowe i ja juz zapobiegawczo mam takie zatyczki do kontaktow zeby nic tam wcisnac nie mogła:-)

Ostatnia edycja:
reklama
pada snieg!!!!!!!!!!!!!! wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr a ja muszeisc po mala godzine przez las wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Future zazdroszcze taty i sil
mell ja biore mlodego wszedzie ze soba

Hallo Kobitki!
Future cieszę się, że już mniej się denerwujesz.
Fasolka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Dorcie! Kamilowi też musieli dolne mleczaki wyrywać, bo za nimi rosły stałe zęby.
Ayni no myślałam, że specjalistka od pieczenia, a Ty odważna początkująca jesteś, jak chcesz udział w konkursie wziąć:-)
Tygrysek, no Ty to tak fajnie mieszkasz:-)
U nas słoneczko nawet trochę świeci. Włosy sobie wczoraj farbowałam nową farbą, bo stara nie chce mi włosów jakoś rozjaśnić, i nie wiem, czy zadowolonam, czy nie, jeszcze muszę pokombinować.

U mnie tez allegro działa :)
Axa nooo taka początkująca że ostatnio dałam do ciasta o 1 szklankę cukru za dużo. Ale wstyd. Sam cukier ale masz zjadł :D

A dzis strzelilam babeczki. Musze trenować przed konkursem. Do wygrania jest karta na zakupy do wybranych sklepów haha to co tygryski lubią najbardziej.

Adam ulal mi dziś mlekiem prosto w oko... jami...

Kto to dziś robi kawkę? Ja stawiam muffiny

Załączniki

• 20130404_130105.jpg
    20130404_130105.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 33
reklama
Do góry