K
reklama
Zobacz załącznik 548615
Niech Wam jajeczko dobrze smakuje,
bogaty zajączek uśmiechem czaruje.
Mały kurczaczek spełni marzenia,
wiary, radości, miłości, spełnienia.
Niech Wam jajeczko dobrze smakuje,
bogaty zajączek uśmiechem czaruje.
Mały kurczaczek spełni marzenia,
wiary, radości, miłości, spełnienia.
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
podczytałam.
Kasia PP daj znać
mi łeb nawala. ciasta popieczone, miesa chyba jutro, ale nam się spierniczył piekarnik. zobaczymy,
dzieci spią.
nawet się dziś wyspowiadałam.
w pt chrzciny...fajnie.
Kasia PP daj znać
mi łeb nawala. ciasta popieczone, miesa chyba jutro, ale nam się spierniczył piekarnik. zobaczymy,
dzieci spią.
nawet się dziś wyspowiadałam.
w pt chrzciny...fajnie.
Tygrysek1985
Fanka BB :)
anusienka1986
Mama na pełny etat :)
Dzień dobry! :-)Wpadłam, żeby życzyć Wam kochane Wesołego Alleluja! Ja na święta nie gotuję prawie nic. D. pracuje w niedzielę na 13. :-( A ja pójdę do sąsiadów na kawę po obiedzie, bo zaprosili. Na śniadanie zjemy białą kiełbasę, biały barszcz i wędliny ze święconki i myślę, że się najemy. Nie ma sensu żebym tkwiła przy garach, bo później i tak wszystko wylądowałoby w koszu. W poniedziałek D. zrobi na obiad jakąś karkówkę wcześniej marynowaną i potem pieczona. W czym nie wiem, wiem że na pewno m.in. w czosnku i że jest pyszne Dziewczynki jeszcze raz życzę Wam czasu mile spędzonego w gronie rodzinnym, czego niesamowicie Wam zazdroszczę. Korzystajcie z okazji i "sprzedajcie" dzieciaki w ręce bratanków, siostrzenic czy młodszego rodzeństwa, a same się byczcie A co! Należy Wam się! Palma, Tobie szczególnie!
Buziaki Kochane :-) xxxxxxx
Buziaki Kochane :-) xxxxxxx
Tygrysek1985
[h=5]Dziewczyny pakuje sie i jade do Tescia tzn cala nasza czworka musze odpoczac, zrobic porzadek w glowie bo po wczorajszym dniu , ktory spowodowal bardzo negatywne emocje w moim zyciu, musze sie zrelaksowac...
a swoja droga jak ja mam spakowac nasza czworke do opla corsy??????????? i jeszcze wozek???????? i lozeczko??????????[/h]takze nie bedzie mnie dzis ani jutro... no ale pewnie dojde u Tescia do kompa bo sa dwa to cos naskrobie, nie martwcie sie, z dziecmi i m ok, chodzi o cos innego, o bliskich i dalszych ludzi ktorym ufalam a ufac nie powinnam
a swoja droga jak ja mam spakowac nasza czworke do opla corsy??????????? i jeszcze wozek???????? i lozeczko??????????[/h]takze nie bedzie mnie dzis ani jutro... no ale pewnie dojde u Tescia do kompa bo sa dwa to cos naskrobie, nie martwcie sie, z dziecmi i m ok, chodzi o cos innego, o bliskich i dalszych ludzi ktorym ufalam a ufac nie powinnam
Palma, Tobie szczególnie!
Tygrysek - na spokojnie przemyśl co trzeba i zweryfikuj kogo tam trzeba.
Ok, ja uciekam, do zobaczenia po świętach.
KasiaP-P - serca nie masz.
Wszystkim życzę spokojnych, ciepłych, w gronie rodzinnym spędzonych świąt. No i wiosny.
Dziewczyna82
Zajączka bogatego,
Mazurka cudownego,
Pisanek kolorowych,
Świąt wesołych i zdrowych.
Mazurka cudownego,
Pisanek kolorowych,
Świąt wesołych i zdrowych.
axarai
dziecioholiczka......
Hallo Kochane!
Mamy chwilę na kompa:-)
Po śniadanku, Ada śpi nareszcie spokój. Ciasto marchewkowe wyszło super, mazurek nie zbyt, chciałam z twardym ciastem, a to wyszło bardzo kruche, i lukier kazali zrobić z sokiem z cytryny i kwasidoopa jest
Na obiad gulasz, i znowu wielkość mego ciała się zwiększy.
Dzieciaki z prezentów zadowolone, Kaci biedak testuje hulajnogę w domu, bo na dworzu zimno!
Mamy chwilę na kompa:-)
Po śniadanku, Ada śpi nareszcie spokój. Ciasto marchewkowe wyszło super, mazurek nie zbyt, chciałam z twardym ciastem, a to wyszło bardzo kruche, i lukier kazali zrobić z sokiem z cytryny i kwasidoopa jest
Na obiad gulasz, i znowu wielkość mego ciała się zwiększy.
Dzieciaki z prezentów zadowolone, Kaci biedak testuje hulajnogę w domu, bo na dworzu zimno!
reklama