reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Axarai - i u nas takie postanowienia świąteczne, razem z dziećmi - dla siebie chcemy być. Wszystkiego świątecznego dla Was, zdrowia najwięcej.
KasiaP-P - no to i ja przytupuję z niecierpliwości. Choć fakt, że po CC to troszkę byłoby szybciutko, ale i takie przypadki tu na forum znam i wszystko jest ok.

reklama
Axsa i o to chodzi my tez tak uzgodnilismy ale to od soboty bo moj jutro w pracy .

A ja mam jakies problemy z netem tz w sieci mojej cos sie dzieje :cool: wiec jak co to tylko net nawala:eek:

Ayni juz miałam Cie kiedys spytac bo ostatnio pisałas ze humus (mam nadzieje ze dobrze napisałam)robisz a moze bys przepis dała jak znajdziesz chwilke:-)

Witam się z rana w ten śnieżny poranek. Tak, tak kuźwa śnieżny, muszę iść do rzeźnika, a pewnie zanim dojdę to bałwanem będę. :wściekła/y:

Witam ;) mnie synek zbudzil juz p 6.45. A jak mówi polskie przysłowie "kto rano wstaje temu pan Bóg daje" i dał mi siły i energii do sprzatania. Z rana puscilam pranie, dostalam cynka że mama wpadnie na szybka kawke służbowym samochodem z koleżanką z pracy bo dostały zlecenie w Holandii. Zostalam zmuszona tym faktem do całkowitego sprzątania. Kuchnia i lazienla plus salon na cacy!

Fasolka jasne ze podam przepis. Jak będę miała chwile to wrzucę na przepisowy.

Wszystkim życzę wspaniałej celebracji z rodziną i mnóstwo małych prezentów od zająca. U nas sie chowalo prezenty dla dzieci w ogródku ;)
Ciekawe co babcia przywiezie Adasiowi na zająca.

Pozdrawiam was i zajrzyjcie choc na chwilkę jeszcze

Witam u mnie sniezyca:szok::angry: .

Ayni a gory dziekuje fajnie choc chwile z mama spedzisz:-)

Lilijanna ja jak wrociłam z rannych zakupow to gorzej niz baławn :dry: a wczoraj juz ładnie było słonecznie a tu dopa...

reklama
Wesołych Świat :-)

526620_10200322590220340_2113066826_n[1].jpg

Załączniki

• 526620_10200322590220340_2113066826_n[1].jpg
    526620_10200322590220340_2113066826_n[1].jpg
    26 KB · Wyświetleń: 22
Do góry