reklama
Witam mamusie:-) jak tu cicho my dzis jeszcze ogarniamy chałupke na swieta zeby juz cacy bya a od jutra popołudnia gotowanie i pieczenie .Wkoncu słonko u nas wyszło ,ciekawe na jak długoi wiac w koncu przestało .Młoda dalej noce przesypia i apetyt dziki tez dalej ma.
Wczoraj rozmawiałam z psiapsiułka była na drugiej wizycie i tym razerm fasolke pieknie było widac i serduszko słyszała:-) ale sie ciesze
Miłego dnia dziewczynki:-)
Wczoraj rozmawiałam z psiapsiułka była na drugiej wizycie i tym razerm fasolke pieknie było widac i serduszko słyszała:-) ale sie ciesze
Miłego dnia dziewczynki:-)
Fasola35 - super wieści co do psiapsiuły, fajnie, że pomimo braku leków dzidziol silny. :-)
A ja jestem siwa, tak siwa, od wczoraj. Weronika sama siada. Nie, że ja ją sadzam, ona siada sama. Leży na brzuchu, a jak się obrócę to siedzi sama. Z pozycji siedzącej przechodzi do pozycji raczkowania i na brzuch i za chwilę znowu siedzi. Wykończę się psychicznie. A ta zadowolona z siebie jakby zdobyła Mont Everest.
Średnio raz na 5 razy traci równowagę i wali łbem o podłogę. Oczywiście wtedy ryk i foch, że coś poszło nie tak.
I tak sobie przypominam post Fasolki35 - że mniej więcej dzieci są posadzane w wieku 6-7 m-cy, a siadają same w ok. 10 m-cu. Tia, to tyle z teorii.
A ja jestem siwa, tak siwa, od wczoraj. Weronika sama siada. Nie, że ja ją sadzam, ona siada sama. Leży na brzuchu, a jak się obrócę to siedzi sama. Z pozycji siedzącej przechodzi do pozycji raczkowania i na brzuch i za chwilę znowu siedzi. Wykończę się psychicznie. A ta zadowolona z siebie jakby zdobyła Mont Everest.
Średnio raz na 5 razy traci równowagę i wali łbem o podłogę. Oczywiście wtedy ryk i foch, że coś poszło nie tak.
I tak sobie przypominam post Fasolki35 - że mniej więcej dzieci są posadzane w wieku 6-7 m-cy, a siadają same w ok. 10 m-cu. Tia, to tyle z teorii.
Dzień dobry ale dzis slonecznie fiu fiu! Ale cos mi w szyi strzyknelo nad ranem i zejsc nie chce cholera. Dlatego dziś nie patrzę w lewo. Lepiej nie wychodzic ba ruchliwe ulice heh...
Co u was ? Porzadki pelna parą? Do nas mama miała przyjechać ale autko nie bedzie na czas naprawione ; ( szkoda...
Co u was ? Porzadki pelna parą? Do nas mama miała przyjechać ale autko nie bedzie na czas naprawione ; ( szkoda...
My na święta idziemy do teściów, więc porządki takie raczej codzienne robię, nic specjalnego. I na zakupy pojadę i zrobię sałatkę oraz sernik. Więcej się nie wysilam jeśli chodzi o pisanki to też na leniucha robię bo używam tych kolorowych folii termokurczliwych i mam śliczne jajeczka w 3 minuty.
Mój cudaczek śpi już od dwóch godzin po śniadaniu, ale jest śliczny.
Ayni, jak byłam w ciąży to mi tak kark pokręciło że przez 2 tygodnie nie mogłam ruszać głową i byłam na zwolnieniu. Heh, no i autem jeździłam czasem ale było ciężko się rozglądać, ruszałam całym tułowiem na boki
A w ogóle to spóźnia mi się @ już 8 dni haha...
Ayni, jak byłam w ciąży to mi tak kark pokręciło że przez 2 tygodnie nie mogłam ruszać głową i byłam na zwolnieniu. Heh, no i autem jeździłam czasem ale było ciężko się rozglądać, ruszałam całym tułowiem na boki
Tygrysek1985
Fanka BB :)
witam chwile mnie nie bylo, 39,1 i angina ropna u mnie
z nowosci to Jas zrobil kupke na nocnik heh ;-)
ide nadrobic
z nowosci to Jas zrobil kupke na nocnik heh ;-)
ide nadrobic
Dziewczyna82
Hej dziewczynki my już od poniedziałku w domku. Ucho na razie nie doskwiera mam nadzieję że będzie dobrze. Po świętach mamy iść na kontrol. Postaram się was nadrobić. Pozdrawiam.
Dziewczyna82
Ja bym z ciekawości test zrobiłaMy na święta idziemy do teściów, więc porządki takie raczej codzienne robię, nic specjalnego. I na zakupy pojadę i zrobię sałatkę oraz sernik. Więcej się nie wysilam jeśli chodzi o pisanki to też na leniucha robię bo używam tych kolorowych folii termokurczliwych i mam śliczne jajeczka w 3 minuty.
reklama
Tygrysek1985
heh palemke w kosciele moj Malec skubal jednej Pani siedzacej obok ;-)
ayni jednego Maluszka juz widzialam w szpitalu, drugiego w nd, a trzeciego nie wiem bo jeszcze w szpitalu sa ale tez pewnie jakos w swieta bo jas to chrzesniak trzeciej mamusi;zdrowka, szkoda, ze Mama nie przyjedzie
Lilijanna łoł zdolniacha siedzi siada ło matko raczkuje tez?
fasolka no tylko tak na dupce jezdzic to czasem szkodliwe jest z moja ostatnia podopieczna chodzilam na rahabilitacje bo ciagle jezdzila podginajac tylko jedna nozke i miala bardzo krzywa ta nozke; gratkidla psiapsiolki
Kasia dacie rade ;-)ciaza??
axa zazdroszcze braku sniegu u mnie full sniegu i wody
Dziewczyna bedzie dobrze, musi
ale sie poryczalam na zapowiedzi dzisiejszych rozmow w toku...
ayni jednego Maluszka juz widzialam w szpitalu, drugiego w nd, a trzeciego nie wiem bo jeszcze w szpitalu sa ale tez pewnie jakos w swieta bo jas to chrzesniak trzeciej mamusi;zdrowka, szkoda, ze Mama nie przyjedzie
Lilijanna łoł zdolniacha siedzi siada ło matko raczkuje tez?
fasolka no tylko tak na dupce jezdzic to czasem szkodliwe jest z moja ostatnia podopieczna chodzilam na rahabilitacje bo ciagle jezdzila podginajac tylko jedna nozke i miala bardzo krzywa ta nozke; gratkidla psiapsiolki
Kasia dacie rade ;-)ciaza??
axa zazdroszcze braku sniegu u mnie full sniegu i wody
Dziewczyna bedzie dobrze, musi
ale sie poryczalam na zapowiedzi dzisiejszych rozmow w toku...