reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Ździebko mi się spieszyło i mebelki sama KasiaP-P znalazłam, są piękne. Nie ma to tamto, ma smykałkę.

Ide, bo mnie starsze dziecko zaprasza na monte. :-)

reklama
Witam mamusie:-) jak tu cicho :szok: my dzis jeszcze ogarniamy chałupke na swieta zeby juz cacy bya a od jutra popołudnia gotowanie i pieczenie:cool2: .Wkoncu słonko u nas wyszło ,ciekawe na jak długo:eek:i wiac w koncu przestało .Młoda dalej noce przesypia:-D i apetyt dziki tez dalej ma:-D.

Wczoraj rozmawiałam z psiapsiułka była na drugiej wizycie i tym razerm fasolke pieknie było widac i serduszko słyszała:-) ale sie ciesze:-D

Miłego dnia dziewczynki:-)

Fasola35 - super wieści co do psiapsiuły, fajnie, że pomimo braku leków dzidziol silny. :-)

A ja jestem siwa, tak siwa, od wczoraj. :confused2: Weronika sama siada. Nie, że ja ją sadzam, ona siada sama. Leży na brzuchu, a jak się obrócę to siedzi sama. Z pozycji siedzącej przechodzi do pozycji raczkowania i na brzuch i za chwilę znowu siedzi. Wykończę się psychicznie. :confused2: A ta zadowolona z siebie jakby zdobyła Mont Everest. :-p
Średnio raz na 5 razy traci równowagę i wali łbem o podłogę. Oczywiście wtedy ryk i foch, że coś poszło nie tak. :sorry:

I tak sobie przypominam post Fasolki35 - że mniej więcej dzieci są posadzane w wieku 6-7 m-cy, a siadają same w ok. 10 m-cu. Tia, to tyle z teorii. :laugh2:

Dzień dobry ;) ale dzis slonecznie fiu fiu! Ale cos mi w szyi strzyknelo nad ranem i zejsc nie chce cholera. Dlatego dziś nie patrzę w lewo. Lepiej nie wychodzic ba ruchliwe ulice heh...

Co u was ? Porzadki pelna parą? Do nas mama miała przyjechać ale autko nie bedzie na czas naprawione ; ( szkoda...

Lilijanna no to bystrzache masz :-p:-D no teoria swoje z zycie swoje:cool2::-) moi tez kazde inne w sumie i Szymon był szybki Dorota tak raczej ksiazkowo a Patulina pozyjemy zobaczymy:-)

Ayni szkoda ze mama nie przyjedzie..

My na święta idziemy do teściów, więc porządki takie raczej codzienne robię, nic specjalnego. I na zakupy pojadę i zrobię sałatkę oraz sernik. Więcej się nie wysilam :-p jeśli chodzi o pisanki to też na leniucha robię bo używam tych kolorowych folii termokurczliwych i mam śliczne jajeczka w 3 minuty.
Mój cudaczek śpi już od dwóch godzin po śniadaniu, ale jest śliczny.

Ayni, jak byłam w ciąży to mi tak kark pokręciło że przez 2 tygodnie nie mogłam ruszać głową i byłam na zwolnieniu. Heh, no i autem jeździłam czasem ale było ciężko się rozglądać, ruszałam całym tułowiem na boki :-D

A w ogóle to spóźnia mi się @ już 8 dni haha... :cool2:

Hej dziewczynki my już od poniedziałku w domku. Ucho na razie nie doskwiera mam nadzieję że będzie dobrze. Po świętach mamy iść na kontrol. Postaram się was nadrobić. Pozdrawiam.

My na święta idziemy do teściów, więc porządki takie raczej codzienne robię, nic specjalnego. I na zakupy pojadę i zrobię sałatkę oraz sernik. Więcej się nie wysilam :-p jeśli chodzi o pisanki to też na leniucha robię bo używam tych kolorowych folii termokurczliwych i mam śliczne jajeczka w 3 minuty.

Mój cudaczek śpi już od dwóch godzin po śniadaniu, ale jest śliczny.

Ayni, jak byłam w ciąży to mi tak kark pokręciło że przez 2 tygodnie nie mogłam ruszać głową i byłam na zwolnieniu. Heh, no i autem jeździłam czasem ale było ciężko się rozglądać, ruszałam całym tułowiem na boki :-D

A w ogóle to spóźnia mi się @ już 8 dni haha... :cool2:
Ja bym z ciekawości test zrobiła :-D

reklama
heh palemke w kosciele moj Malec skubal jednej Pani siedzacej obok ;-)

ayni jednego Maluszka juz widzialam w szpitalu, drugiego w nd, a trzeciego nie wiem bo jeszcze w szpitalu sa ale tez pewnie jakos w swieta bo jas to chrzesniak trzeciej mamusi;zdrowka, szkoda, ze Mama nie przyjedzie
Lilijanna łoł zdolniacha siedzi siada ło matko raczkuje tez?
fasolka no tylko tak na dupce jezdzic to czasem szkodliwe jest z moja ostatnia podopieczna chodzilam na rahabilitacje bo ciagle jezdzila podginajac tylko jedna nozke i miala bardzo krzywa ta nozke; gratkidla psiapsiolki
Kasia dacie rade ;-)ciaza??
axa zazdroszcze braku sniegu u mnie full sniegu i wody
Dziewczyna bedzie dobrze, musi

ale sie poryczalam na zapowiedzi dzisiejszych rozmow w toku...

Do góry