reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Hallo Kobitki!
My na 12 na szczepienie. Muszę jakąś tapetę na twarz zapodać, co by lekarz na zawał nie zszedł, i się ubrać, no niestety dres zostaje w domu. Odezwę się jak wrócę:rofl2:

reklama
Pisałyście na zakupowym o tych dzieciach wstających, a ja muszę dzisiaj opuścić łóżeczko. Weronika mi wstaje, ale nie potrafi na nóżkach ustać i się przewraca. Jestem w ciężkim szoku, nawet teraz pisząc to ryczeć mi się chce, bo niby wiem, że skoro sama zaczyna wstawać to ona jest powoli gotowa. Tyle, że ja nie jestem gotowa ani troszkę, chciałabym by raczkowała najpierw, by poszczególne etapy trały dłużej, a nie wszystko naraz. :-(

Zadzwoniłam do mamy, poskarżyć się na nią, a mama mi mówi, że jak wczoraj u nich byliśmy to ona zauważyła, że Weronika kombinuje i sobie pomyślała, że będzie szybciej chodzić niż Ada. Ja nie chcę. :confused2: Jeszcze mama mi mówi, że tego nie zatrzymam jak ona sama próbuje, bo przecież ie wyniosę mebli.

Odsunęłam krzesła od niej i leży na podłodze i łazi po podłodze. Może troszkę ją jednak opóźnię z tym. :sorry:

Musze odnaleźć zdjęcie, kiedy Ada pierwszy raz stanęła tak pewnie na nogach i fotki kiedy zaczęła próbować. Może te odległości czasowe nie są aż takie duże, a ja niepotrzebnie panikuję.

Ech, matką być ...

Lilijana matki to zawsze sobie znajda powod zeby sie martwic;-)bo albo czegos jeszcze nie robi albo juz robi:-) ale zdolniache masz ale nie dziwie sie ze nie chcesz zeby juz sie tak rozpedzała .Moja gwiazda natomiast namietnie sie wszystkiego łapie zeby sie do siadu podciagnac i dziwne wygibasy robi z jedna noga i mam wrazenie ze kombinuje tak jak Szymon noge pod dupsko i do przodu:-pbo on tak jezdził na tyłku

Lilijanna chyba nicnnie zrobisz. Dziecka ciekawskiego nie zatrzymasz ;) taka jej wola i zawsze sobie wynajdzie sposób.

Nie martw się. Wszystko z nia ok !

Lilijana matki to zawsze sobie znajda powod zeby sie martwic;-)bo albo czegos jeszcze nie robi albo juz robi:-)

prawda :)

Dzieki dziewczyny za słowa wsparcia, mój mąż nie będzie czekał na upadłość firmy - bo wtedy nie dostanie kasy za zaległy urlop itd, zwalnia sie sam w tym tygodniu i zakłada firme meblową :) meble do pokoju Huberta robił sam i kto pamieta z wątku o pokoikach ten wie ze ma do tego dryg... domu chyba i tak nie uratujemy bo rata jest za wysoka, ale kto wie... buziaki dla wszystkich :*

Kasia ja pamietam ;) zielono drewniany byl ten pokoik, prawda? Ja mogę posunąć sugestie aby takie mebelki sprzedawać za granicą. W nl sa 2 polskie sklepy internetowe które sprzedają mebelki dla dzieci z Polski. Tutaj koszt calego pokoju to ok 1000 eur a samo łóżeczko ok 100-200 eur więc rodacy szukaja alternatywy ;)

Tu w DE meble dla dzieci też mają masakryczne ceny. Trochę zrobiona szafa biała z różową koroną i różowymi nogami, i różowymi koronami zamiast gałek do otwierania 1000e. Dlatego wybraliśmy jednak meble z Ikea, i działamy z pokojem dla Ady:-)
U nas dziś słoneczko było, wiatr minimalny, jakoś tak milej:-) A śniegu od 2 tygodni brak.

reklama
Do góry