reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Anika bredzisz ; p może podrzuce Ci mojego laptopa to Ci sie odechce w ogole na bb siedziec. Co chwile mi staje i musze resetowac. Moj maz dzis ma misje po pracy. Format C.

Adam marudzi niemiłosiernie. I jeszcze ta pogoda nieszczesna. Pada snieg z deszczem. Ech... juz sie nie mogę doczekać tego wesela chociaz tam pogoda pewna bo tu raczej niepewna i nie zorganizowana

A ja gotujeszyn obiad. Ziemniaczki , brokul, pieczarki, cebulka i mozzarella zalac zupa szparagowa troche sera i może bedzie z tego zapiekanka. Zobaczymy.

reklama
Ayni wyslalam Ci przed chwilka dluuugasna wiadomosc na priw. doszla????bo znowu mam wrazenie ze cos nie tak wyslalam...
A gdzie sie wybierasz na to wesele???? obiadek pierwsza klasa.....:)smacznego

ACH ..zapomnialam sie przywitac,
a wiec witajcie i ciesze sie ze wkoncu odnalazlam kogos kto tez mieszka w holandji...bo czulam sie tu jak pustelnik...hehehe
Mam nadzieje ze przygarniecie nowego ,,kropka" do siebie na pogaduchy?:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hallo Kochane!
Mam chyba jakąś depresję przedwiosenną, no normalnie NIC mi się nie chce:eek:
Adi ma dziś jakiś ciężki dzień, śpi po 30 minut, jeść też jej nie za bardzo się chce, i dziś pierwszy raz stwierdziła że jestem najpiękniejsza na Świecie, i musi mnie oglądać cały czas:cool2: Co wyjdę to ryk, aż Kaci ma niezły ubaw. Kaci siedzi w domu, bo już trzeci tydzień choruje, niby kataru nie ma kaszel raz na jakiś czas, ale za to gorączkuje od 3 tygodni, ma jeden, dwa dni przerwy i znowu gorączka, a dodam, że nigdzie nie chodzi, bo siedzimy w domu. Brzuch go pobolewa, a dziś ma rozdwojenie. Jutro idę do lekarza, i jestem wściekła bo muszę iść z Adi, a ona po antybiotyku w to siedlisko wirusów. No się powieszę.

Ja dziś gulasz tworzę;-)

Ayni wyslalam Ci przed chwilka dluuugasna wiadomosc na priw. doszla????bo znowu mam wrazenie ze cos nie tak wyslalam...
A gdzie sie wybierasz na to wesele???? obiadek pierwsza klasa.....:)smacznego

ACH ..zapomnialam sie przywitac,
a wiec witajcie i ciesze sie ze wkoncu odnalazlam kogos kto tez mieszka w holandji...bo czulam sie tu jak pustelnik...hehehe
Mam nadzieje ze przygarniecie nowego ,,kropka" do siebie na pogaduchy?:)

Anika, odpisalam juz i podalam link do watku : "Pogaduszki ciezarowek i nie tylko" w sekcji mamy z Holandii.. Tu jest forum wrzesniowych mam z 2012 roku ;-) i jestem tu sama z Holandii.. Reszta dziewczyn - holenderek jest wlasnie tam :tak:

Axa wlasnie mialam o Ciebie pytac, juz sie balam gdziesie znow zawieruszylas. No coz, moj Adam tez dzis nie najlepiej sie zachowuje, wszystko na 5 minut, nie porobi nic sam, ciagle COS! Blizej nieokreslone cos.

Ciekawe jak sie ma Cloundynka, dawno nie zagladala...

Ada dziś w końcu przespała znowu normalnie noc i teraz też odsypia ostatnie dni(tak myślę że może u niej tak skoki rozwojowe wyglądają że musi w nocy się trochę pobawić i malutko śpi w dzień?). Wstała jak zwykle o 5:30. Szału nie ma ale właśnie naszła mnie cudowna myśl którą muszę się z Wami podzielić:-) już za 1,5 tygodnia jest szansa że Ada wstanie o 6:30 albo nawet o 7:tak: Będzie zmiana czasu:-D święta będą krótsze ale co tam - nie pamiętam kiedy ostatnio spałam do 7:-) już się nie mogę doczekać hehehehe może uda się ją przestawić żeby chodziła później spać i później wstawała - OBY!

Ayni jezdem i nigdzie się nie wybieram. Wczoraj licytowałam rzeczy na allegro dla Ady, między jej bekami, i tylko poczytałam co u Was. Miałam napisać wieczorkiem, ale tak mnie głowa zaczęła boleć, że aż mi nie dobrze było:eek: i poszłam spać.
Moja młoda chodzi spać 19-20 i śpi tak do 3-4 na mleko, a później do 7-8 niestety bardziej woli 7, ale to przebiegła matka wrzuci jej zabawki, i jeszcze nawet ze 40 minut przykima. Moje dzieci o 7 jedzenie ma w nosie. O 9 kaszka ją interesuje. Więc w zasadzie mogła bym się wyspać, ale..... tak cudnie się siedzi w tej ciszy wieczorem, że spać idę późno:rofl2:
Kasieczek ha, ha faktycznie To Adi będzie się budziła o 8 więc nie powinnam narzekać:-)

Jaka ja szczesliwa, tak mi sie nie chcialo na baseny z mala jechac ale wiem ze nagroda to co najmniej 2 godzinny sen niuni po basenach i wlasnie mam nagrode, Sprzatnelam juz cala gore tylko poodkurzac i internet moj na 10 minut(bo mam jeszcze co innego w planach.:-):-):-)

Witajcie ;-)
Mam ostatnio leniwca w tyłku i w sumie chyba wszędzie..bo nic mi się nie chce..tylko bym spała..Podczytywałam tak że w miarę na bieżąco jestem tak że sobie proszę nie myśleć że olewam :-p
Artur od 3 dni jakies dziwne kupska robi..tzn na sraczkę mi to wygląda ale robi max 3 więc jeszcze lekarza odkładam i działam domowymi sposobami, bo trochę nie chce mi się go wlec do ośrodka gdzie same chorowitki..A oprócz tego to w dupe daję ostatnio strasznie.. ciągle na rękach chce być i żadną zabawką nie pobawi się dłużej niz 2 min. i beeek. W nocy też śpi średnio. Dzisiaj już mała poprawa bo się więcej usmiecha i idzie go czymś zająć. A mnie dopadł wirus opryszczki i całą dolną i górną wargę mam obsypaną:crazy:

anmika Ty mnie nawet nie denerwuj z tym odejsciem z bb
fasolka super z ta przyjaciolka
jasminum wlasnie co oni robia ze im dzieci spia :-p
anika witaj
axari sil

ja dzis w ramach odwyku od kompa popsprzatalam kawalek kuchni :-p

reklama
Hejo kobity:-pu nas słonko wiec długi spacer zaliczony ,i pochwale sie ze dziecie mamausi kuchnie od razu zaakceptowało i szamie wszystko pieknie:-D

Axsa pochwal sie co kupiłas na allegro :-p

Do góry