reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

witam kochane
ja jak zawsze przelotem

AXA DZIEKUJE SŁONCE W IMIENIU ADUSIA:*

Palemko no ja mam tak... Sebek wrzeszczący domagający się wszystkiego na wczoraj :p Adula ząbkującego i nie sypiajacego w dzień... i tak jak znajde chwilke to skrobne, ale nie mam czasu ani sily nadrabiac... bo padam pa pyszczaka o 23... jedyne co to na FB wskakuje bo tam mam możliwość wejść z kom np jak biorę kąpiel:p

Future
zdrówka

Patrysia
szkoda, że usunęła konto :( ja je mam bo mam dużo znajomych na zamkniętej grupie od 4 lat... jakoś się kula i tam kukam...

buziam Was kochane wszystkie tęsknie* może się ogarnę kiedyś/.. na 10lat :angry:

reklama
A mój śpi, wcale się nie martwię że zasnął i pewnie nie będzie chciał usnąć jak zwykle o 21.. :no: Mierzyłam dziś go miarą i ma 71 cm.. :baffled:

Risia ogarniesz sie szybciej niz myslisz :) za pare mies juz bedzie zupelnie inaczej, ja sobie mowie, ze wtedy dziecko sie juz samo soba zajmie, haha , pewnie sie myle. ;-)

Perell a czemu taka buzka? To dobry wzroscik :) moj maluch ma cm mniej.

moja koza juz spi, jeju jakie bylo marudzenie, ze mama wyciagnela z wanny , a on sobie jeszcze girami chcial wode popluskac na siedzaco, a woda juz chlodnawa.

Risia ogarniesz sie szybciej niz myslisz :) za pare mies juz bedzie zupelnie inaczej, ja sobie mowie, ze wtedy dziecko sie juz samo soba zajmie, haha , pewnie sie myle. ;-)

Perell a czemu taka buzka? To dobry wzroscik :) moj maluch ma cm mniej.

moja koza juz spi, jeju jakie bylo marudzenie, ze mama wyciagnela z wanny , a on sobie jeszcze girami chcial wode popluskac na siedzaco, a woda juz chlodnawa.

no ja to już nie wiem co robić w kwestii kąpieli bo obojętnie jak mało bym wody nalała to i tak młody wierzga masakrycznie i ja cała mokra i podłoga w pokoju też :no:

hahaha folie przeciwdeszczowa naciagnij hehe :-D u nas az tak nie chlapie, ale po prostu zabawa przednia, ze wyjsc nie chce.

jejku laski jak mi sie nic nie chce, plecy mnie bola, chce juz normalna pogode , niech maz juz wroci z tej roboty, cos bym zjadla dobrego, a nie mam. Ach...

My kąpiemy w łazience, ale u nas jest to samo. Cała łazienka pływa, ja też, a Mały ma radochę, że hej. I choćby nie wiem co, to nie idzie go powstrzymać, a jak mu próbowałam przytrzymać nogi to był wielki ryk.

latem bedzie super , juz patrze za basenikiem ktos polecal taki fajny zabka :tak:wody sie naleje i niech dzieci szaleja do woli na powietrzu:-D

moja juz spi, pierwszy raz w obnizonym juz lozeczku :tak:

Ja też kapie w łazience albo z dorosłym w dużej wannie albo sama w wanience. Zamotowaliśmy takie teleskopowe zaslonki i jak chlapie to się odgradza zawsze coś choć całkowicie nie chroni .
Jutro na baseny to będzie mogła całą wodę wypluskac.:)

reklama
Ja już od ponad miesiąca kapię Adiego w takim siedzisku. Na początku kładłam mu z przodu pieluszkę, a on przewieszał się ramionkami przez przednią barierkę. Teraz woli opierać się pleckami o tył. Napuszczam mu wody w wannie do wysokości tych słupków, także nie chlapie, bo ma całe nóżki pod wodą. Oczywiście też wielki lament jak trzeba juz z wody wyciągać. :cool2:

krzeselko-do-kapieli-kapiel-dziecka-krakow-tanio.jpg

Załączniki

• krzeselko-do-kapieli-kapiel-dziecka-krakow-tanio.jpg
    krzeselko-do-kapieli-kapiel-dziecka-krakow-tanio.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 64
Do góry