reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
hej.

nie mam sił, Oliwier znowu ma badania do zrobienia, dalej nie chce mleka, nawet już przy obiadku się krzywi. kwiecień nam upłynie pod znakiem lekarzy i badań.

naprawdę nie mam sił. przerasta mnie to.

martus imoj nic nie chce jesc. tylko zupke dzis. a mleko jest ble. i etraz sie obudzil jakis rozpalony. nie wiem co robić.
przy antybiotyku nie powinien miec gorączki.

Future a ile bierze antybiotyk juz?
bo jeżeli koło 3-4 dni to nie powinien juz gorączkować chyba, że źle dobrany antybiotyk

perell a już wsadzasz w chodzik? a siedzi już samodzielnie??

ja dosłownie dziś myślałam o naszym chodziku, jest na strychu, ale jeszcze zdecydowanie za wcześnie. Ale jestem takiego zdania jak ty, bo pamiętam jak hesie wsadzałam to nie bylo dziecka, poznawała świat, dotykała co chciała...normalnie byla zaaferowana chodzikiem i tym co widziała siedząc w nim. Poniej to już smigała i od ścian się odbijała, ale to już pozniej...haha. aparatka. już czekam tylko aż Guciu bedzie tak szalał.
właśnie zjadł warzywka na parze, i się obrobił i przeciekło. bo on ma takie rozwolnienie od antybiotyku. i normalnie rewolucje ma. ze przeciekły rajtki az do kolana haha, i kąpiel już mamy za soba ;)

a kiedy go wsadzisz jak sam bd siedzial czy siadal

dziewczęta, na fb mamy swoją grupę mam wrześniowych, więc jeśli któraś z Was chce do nas dołączyć niech wyśle mi PW z linkiem do swojego profilu na fb i wtedy zaproszę :)

witam damy moje. zaraz ide zobaczyc galerie bo jestem ciekawa tego filmiku, ktory tu dzis robi furore.
Co do tego artykulu, tam pisza cos o tym chodziku stacjonarnym, w moim skoczku tez jest tak funkcja, maluch siedzi i sie obraca wokol blatu i oglada wszelkie artakcje wokol,ale powiem wam,ze moj Adas to nawet 20 min tam nie wysiedzi. Co prawda jak wlezie to szaleje 10 minut skacze, krzyczy, smieje sie , a potem zaczyna ogladac ,dotykac, krecic koleczka ktore tam sa itd,a potem to juz patrzy na mnie i wyciagam, bo on woli podloge.
Ale dobrze, ze jest, bo jak sie wkurza na podlodze stanowi dobra odskocznie.
Po kapieli ciezko go utrzymac, wygina sie do przybornika, chusteczki do pupy chce dosiegnac raczka, nie da sobie pampersa zapiac bo juz chce na brzuch, taki zywczyk, ze hej.

Ja odstawilam kaszke na wieczor, bo zauwazylam, ze on po kaszce czesciej sie budzil. I nie wiem, czy mu za ciezko bylo na brzuszek? Czy za duzo, nie mam pojecia, po prostu odkad daje samo mleko (210ml :szok: ) to od razu jakos lepiej sypia. wczoraj od 20 obudzil sie dopiero o 5 rano na mleko. To sukces! Bo przy kaszkach juz o 2 w nocy chcial pic, jesc czy w ogole jakis niespokojny byl.

Czy ktores dziecko pije na noc taka ilosc jak moj? Albo wiecej? Czy to nie za duzo?

reklama
Ayni tak moze byc za ciezko na brzuszku od kaszki. a jak sie obudzil Ci maluch to plakal? piszczal?
co do ilosci mm na noc moj Oliwier tyle pil zanim uznal ze mleko to zlo konieczne.

Do góry