reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

my po prawie 2 godzinnym spacerku w sloncu :-D ale dzis cos marudzila, a jak do domu wjechala to zasnela tak gleboko ze caly obiad zdarzylam zrobic.:-)

reklama
miałam dziś zawlec się do Urzędu Pracy i zarejestrować się, ale jak już się wyszykowałam ze wszystkim to mnie południe zastało :no:
jutro pójdę po tych nieszczęsnych badaniach juniora ;-)
zostawiłam wózek przypięty na dole, ciekawe czy do jutra będzie tam stał ;-) nie daje już rady wnosić gondoli z juniorem na górę :no::-(

obiecałam sobie,że będę dzielna i muszę być nie mam wyjścia :-(
ale sobie popłakałam dziś, młody wybudzony ze snu bo trzeba było z psem na spacer iść, 2h marudził zanim znów zasnął i to moja wina :-(
wczoraj pierwsza samotna kąpiel...ciężko :-(
nawet z głupimi śmieciami jest problem (u nas się wynosi za blok, nie ma zsypu w klatce) , jak ja mam się ze wszystkim zabrać :-:)no:

ech jedyne pocieszenie, że może schudnę w końcu ;-)

TZ nie powiedział o kasie rodzicom, ale ja nie zamierzam trzymać teściów w nieświadomości :no:
niby brat obiecał,że kasę odda (wyliczyłam z kursem na dzień wczorajszy), ale z pewnością nie całą sumę tylko w ratach :angry:
a TZ powiedział,że jakby co to on i tak się sądzić z bratem nie będzie :angry::wściekła/y:

junior się obudził, i głodny :no: lecę

hej.

nie mam sił, Oliwier znowu ma badania do zrobienia, dalej nie chce mleka, nawet już przy obiadku się krzywi. kwiecień nam upłynie pod znakiem lekarzy i badań.

naprawdę nie mam sił. przerasta mnie to.

MARTUSIA tulam :*
STOKROTKA i tu tulaski przesyłam :*
PERELL przyznam się że nie zachwyca filmik...takie małe główką kiwa a tu się "męczy"...niedawno skończył 5 miesięcy...nie wyobrażam sobie Marcelka włożyć w chodzik(na logikę chodzik gdzie tu 5 miesięczne dziecko do chodzika?jego kręgosłup nóżki kompletnie na to nie gotowe)wiem zrypki mogę dostać ale cóż takie mam zdanie...za to drugie zdjęcie gdzie leży pulpecik to słodziutkie :))do wycałowania ciałko :))

Perell ale sobie radzi synek w tym chodziku :-D My mamy pchacz.

Stokrotka trzymaj się! Dasz radę, zobaczysz ogarniesz wszystko...kobieta jest jak koń pociągowy :-D Co do brata TZ to szkoda gadać...w głowie się nie mieści...współczuję.

Axa bidulko, zdrówka dla Was...

Martusia kciuki&&&

Verita zazdroszczę spacerku i słoneczka, u nas zawieje i zamiecie...:confused2:

Ostatnia edycja:
witam sie

Martusia pisz co lekarka zleciła, co podejrzewa napisz prosze na FB:*

Perell
ja sie zgadzam z Patrysią wg mnie 5 miesieczne dziwecko za wczesnie na chodzik...z tych smaych argumentów co pisze Pastrysia

wiecej nie popisze bo starszak nie da

reklama
Patrysia też mi się wydaje że jest za mały ale on już od kilku tygodni miał ciśnienie na chodzenie, więc uważam że jak chwile w nim podrepcze to nic mu się nie stanie ;-)

Stokrotka to mój starszy bo o 10.15 ;-)

W Gdańsku śnieg sypie :-(

Do góry