M
malenstwo20
Gość
Stokrotka nagrałam już pare jego wycieczek chodzikowych ale nie wiem jak to wstawić.. chyba najpierw na yt ?
O której urodził się Twój bąbelek? ;-)
Eh kupiłam małemu kaszkę bobovity aby na noc mu podać (miałam marzenie że nie będzie się wybudzał 3 razy na jedzenie) ale nie zwróciłam uwagi a ona jest z cukrem ;/ podałam mu ale to i tak nie działa i nocne pobudki trwają.
ja też kaszkę na noc daję. nawet mialam tą "spokojny sen" myslałam że lepiej będzie spać ale nie budzi się tak samo. a właściwie teraz przez ząbki nawet częściej, do tulenia chce w nocy. ostatnio mi się budził o 22 i do 1 nie spał. a potem co godzinę pobudka
Perell ja to lubię na cebulkę ubierać, cieńsza kurtka, sweterek, bluzka, body i jest ok:-)
Stokrotka co za świ....ia paskudna!!!
Co na odparzoną pupkę, może być puder? Sudo coś tam tu nie ma, maki ziemniaczanej teraz nie kupię, a krem penatena trochę nie działa.
ja sudocrem albo mąka ziemniaczana nic innego nie używalam i nie używam
martusia - samiuteńka siedzinigdy jej niczym nie podpierałam co najwyżej podawałam ręce jak chciała sobie usiąść. Ostatnio dużo leżała na brzuszku i wyćwiczyła sobie mięśnie. Na początku się bałam że jej to siedzenie zaszkodzi ale podobno skoro sama siedzi to nic się nie dzieję bo mięśnie i kosteczki już są wystarczająco silne. A siedzi na prawdę dużo - głównie tak się już bawi, na leżąco muszę się bardzo wysilić żeby ją zabawić
w galerii chyba dwie fotki są jak sobie siedzi
![]()
gratuluję. Jaś też sam siedzi ale tylko siedzi nie siada sam nie podnosi się całkiem no chyba że się podciągnie za kołdrę (spryciasz). ostatnio w łóżeczku chwycił swoją kołderkę i usiadł ale zaraz bach polecial na plecki.
dziewczyny co sądzicie o :
1.nosidełkach
2.chustach
3.chodziku??
katar mnie złapał a mialam dziś sobie iść zrobić morfologię i cukier pojdę za tydzień bo w mojej przychodni tylko w czwartki robią.
u Jasia jakby coś czuć i widać u gory jakby 4 naraz szły i na dole jeden. rano goraczka az 38,8 ale zbiłam ją IBUMem.
a jak ząbki u Was?