reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
witam dziewczynki

ehhh czasu na wszystko brakuje, szkoda, że doba nie ma więcej godzin...

Stokrotka oj współczuje sytuacji z bratem M :(
Axa a mąkę ziemniaczają próbowałaś?

mnie niestety kręgosłup odmawia posłuszeństwa:(:( ledwo chodzę, za to codziennie M mnie masuje:D
w soboty chodzę na silownię, sie wyszaleć... śmiechu jest tyle, że szok jakbyscie widziały tych pseudo facetów co chodzą tylko na laski ...zachowują sie jak koguty :D klaty wypięte, 2 razy podniesie ciężar i ogląda się w lustrze :-D:-D

jak Wy znajdujecie czas na pisanie na BB? bo ja po zrobieniu wszystkiego padam na pyszczek :D

Adul jeszcze nie zaszczepiony bo non stop coś jest :(

WITAM :)

Mroziskoooo!

RISIA a może tak nie szalej z ćwiczeniami skoro tak kręgosłup doskwiera?
AXARAI aj ta pupcia biedna :( no probiotyki trzeba dać...u nas coś pupka też nie teges i zmieniłam puderek na Nivea z Delfi czy jakoś tak i krem bambino(LOTKA spróbowałam i faktycznie fajny)no i chusteczki Dada z niebieskich na zielone i wsio oki jest :)ale tez polecam bardzo krem Nivea S.O.S bardzo dobry jest :)
STOKROTKA dokładnie złodziejstwo...:(
PALEMKO Alanek jadł z mojego talerza nie chciał inaczej...

dobry, pospalam do 8! coz za wspanialy dzien, nalot jeszcze lezy ze sniegu, ale od rana tak slonce wali, ze przejdziemy sie dzis w koncu gdzies.

w nestle wiem, ze cos maja z bio gaya jakis komponent, nie pamietam jak to sie nazywa, musialabym sprawdzic.

a JAKA pogoda u was?

Witam
Nie nadrobie bb za duzo na fb siedze ;-).
U nas zdrowko lepiej,pogoda sloneczna ale wciaz zimno ok 5 stopni.
Ja nie pospalam bo dzidzia po 6 wstaje ostatnio.
Rozrabiara mala zostawilam ja w lozeczku bo musialam zejsc na dol, wracam a tam jedna pozytywka zerwana w kat rzucona, zabawki poza lozeczkiem, druga karuzela melodie powlaczane. czystke ubranka przyszykowane na rano obslinione,a ona ustami przyssana do fridy ta sama strona co ja i cos sie zaciaga. Szok :szok::szok:.

Kasieq - jadlas kiedys andruty? wcale masakrycznie slodkie nie sa to raz, a po drugie sa tak cienkie,ze w polaczeniu ze slina rozplywaja sie w ustach,wiec rzadko kiedy przyklejaja sie do podniebienia. Z reszta nie dostaje takich ilosci zeby mogl sie zaslodzic na smierc lub zakrztusic :tak:

U mnie dzisiaj fajna pogoda. Maly strasznie pociera dziaselka... oj chyba zabki sie szykuja...

Do wylotu dni 7. Can't wait.

Milego dnia.

Witam się porannie!
U nas też słoneczko świeci i od razu humor lepszy, ale temperatura tragiczna. Teraz ok. -5, a rano było -11!!! Podobno w marcu wiosny nie będzie. Jak patrzyłam na pogodę w necie to w przyszłym tygodniu lepiej, gdzieś 8-10 stopni, ale na koniec marca tylko 3-4 stopnie. Może się nie sprawdzi? Mój Starszak sobie zakupił wieeeeelki pistolet na dyngus-smigus, ciekawe gdzie będzie go używał? Chyba nam chatę zaleje :rofl2:

Helołł:-)

Artur obudził się o 7 i teraz dopiero poszedł na legowisko..Co raz więcej energii w tym małym człowieku. Ostatnio upodobał sobie stanie..nie usiądzie normalnie na kolanach u kogoś tylko zaraz nogi podrywa i już stoi i skacze. Czekam właśnie na koleżankę ma nas odwiedzić;-)
Wczoraj też byłam na wizycie u gin. i słyszałam bicie serducha bąbla. Super uczucie..już zapomniałam że to takie wzruszające.. Na szczęście jak powiedział gin. operacja nie powinna mieć żadnych negatywnych skutków dla dziecka więc humor mam o niebo lepszy;-)

Stokrotka- Strasznie współczuje..eh..
Risia- Szalejesz:-) A ja wszystko już na zumbe miałam zakupione i figa:-D
Animka- ja wierze głęboko że się nie sprawdzi ta prognoza i będzie już ta wiosna :-)
Ayni- u mnie zimno niestety i śnieg..zazdroszczę słońca

reklama
Stokrotka nagrałam już pare jego wycieczek chodzikowych ale nie wiem jak to wstawić.. chyba najpierw na yt ?
O której urodził się Twój bąbelek? ;-)

Eh kupiłam małemu kaszkę bobovity aby na noc mu podać (miałam marzenie że nie będzie się wybudzał 3 razy na jedzenie) ale nie zwróciłam uwagi a ona jest z cukrem ;/ podałam mu ale to i tak nie działa i nocne pobudki trwają.

Do góry