reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Perell ja to lubię na cebulkę ubierać, cieńsza kurtka, sweterek, bluzka, body i jest ok:-)
Stokrotka co za świ....ia paskudna!!!
Co na odparzoną pupkę, może być puder? Sudo coś tam tu nie ma, maki ziemniaczanej teraz nie kupię, a krem penatena trochę nie działa.

reklama
Witam mamusie! może któraś z was wie kiedy w końcu zawita do nas ciepło? Chociaż na wiosnę jestem zupełnie nieprzygotowana to bardzo ją wypatruję. Szukam dla młodego jakieś wiosennej kurteczki ale to co jest w sklepach to takie za cienkie ;/

Moje dziecie jak zwykle szaleje w chodziku.. on już nie chodzi, on biega.. a żeby pupkę podnieść i na czworaka to nie!

dziewczyna82 to ładnie waży Twój maluch! Jestem ciekawa Krystiana, my wizytę mamy 25. W dniu skończenia 6 miesięcy dostanie szczepienie, fajny prezent ;/

nasi synkowie według suwaczka z tego samego dnia :tak: chciałabym zobaczyć jak on w tym chodziku śmiga, nagraj coś :tak:

stokrotka.af nie wyobrażam sobie tego, chyba bym wybuchła i taką awantura zrobiła:angry: myślałam że on źle zainwestował i stracił Waszą kaskę a on ją sprzedał i zabrał ? Zamierza chociaż ją oddać? w głowie się nie mieści

otóż to mnie się tez nie mieści i uwierz mi,że jak tylko bym go spotkała to awantura murowana bo ja wybuchowa jestem ;-), no, ale najwcześniej spotkam go na chrzcinach (choć wcale nie mam ochoty go zapraszać :no:), korci mnie żeby sms wysłać i napisać co o tym myślę :tak:

Perell ja to lubię na cebulkę ubierać, cieńsza kurtka, sweterek, bluzka, body i jest ok:-)
Stokrotka co za świ....ia paskudna!!!
Co na odparzoną pupkę, może być puder? Sudo coś tam tu nie ma, maki ziemniaczanej teraz nie kupię, a krem penatena trochę nie działa.

oj niedobrze bo Sudokrem najlepszy, pudru nie stosowałam, ani mąki :-(

axa, ale zalezy jaki masz ten puder... bo sa niektore perfumowane i nie wiem czy taki by pomogl czy raczej zaszkodzil.

choroba po tych czopkach na temperaturę to dziadostwo! No nic posypałam pudrem, jutro M kupi mąkę. Najgorzej, że po tym antybiotyku też leci z niej, a nic osłonowego nie dali!
Ayni ratunku, czy w DE jest coś osłonowego dla dzieci???????????
Lotka Penaten puder mam, i już posypałam, no gorzej być nie może w każdym bądź razie.

Kochana, ja nigdy nie uzywalam sudocremu , dostalam od drogerii masc cynkowa i tym smaruje. Nie wiem czy masz cos takiego... Slyszalam o sudokremie ,ze dobry, i wydaje mi sie , ze w Niemczech tez jest.
A co do lekow oslonowych, to tu tez nie daja!!! Ja raz dostalam antybiotyk, wracam do domu i zorientowalam sie ze nic nie dostalam na zoladek, poszlam do apteki to mi powiedzieli, ze jest, ale na RECEPTE i musialabym spowrotem do lekarza wracac. Ja nie rozumiem tego, co za problem? Jeju czasem to trzeba apteczke z polski zabrac, bo inny swiat :dry:

Stokrotka, podziwiam Twoj spokoj ja to bym pewnie rozdmuchala na cala rodzine afere, ech taki juz moj charakter, po prostu jak mogl tak zagarnac czyjes ciezko zarobione pieniedze, przeciez to nie jest 5 zlotych, zabralem bo mi zabraklo do zakupow czy cos. Mam nadzieje, ze odzyskacie wasze pieniadze...

Moj Adas nie pije herbatek, u nas nie ma takich cudow na lepsze trawienie czy inne bolaczki wieku niemowlecego. Slyszalam, ze tylko w 1 supermarkecie jest HiPP herbatka , ale nie lazilam jakos za tym.
A bardzo nie lubial wody na poczatku, nie chcial pic, robil glupia mine i koniec, ale kupuje mu taki koncentrat od 4 mz z 4 kilo owocow, nie dosladzane i troche dolewam do wody na kolor i smak, wtedy pije. Na poczatku dawalam ok 10 ml a teraz coraz mniej, mam nadzieje, ze polubi wode wkrotce. Uwaga soczkow dla dzieci tez jak na lekarstwo,ale czasem daje 100% marchewkowy sok bio dla doroslych, ale nie za czesto bo mi sie pomaranczowy zaraz zrobi hehe.

Mialam ciezki dzien, ale odespalam przy pomocy mojego M, a potem Adas tez usnal i dal nam jeszcze 2 godzinki przelezec. Od razu lepiej.

Martusia, a kto jest druga ciezarowka? Ja wiem tylko o Mafu! Ja mialam wlasnie pytac o Twoj okres,kiedy to ma byc, ale nie chcialam byc niegrzeczna czy ciekawska :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Dzięki Ayni, właśnie męczę wujka gogle, jak są lekki osłonowe:dry: po niemiecku. Jutro idę z Adi na kontrolę, to się zapytam.
Właśnie Martusia która to druga Mamusia????:-)

axa czy wasze MM nie ma probiotyków?? bo chyba wszytki MM je mają, czytałam też że jeśli dziecko nie ma uczulenia na krowie mleko to można podawać niesłodzony jogurt naturalny od 6mż ale nie wiem w jakich ilościach.

sił i zdrówka potrzebujacym

zanetkaaa silna powrot do pracy
Future heh dobre z tym sloiczkiem
kasiaczek sadzasz mala sama?
kasieq a wiesz moze czemu sie nie daje wywaru z miesa takim Maluszkom?
stokrotka tule w zwiazku z wyjazdem TZ, a jest jakas szansa, ze on Wam odda ta kase? ja bym sie chyba poradzila prawnika czy jest jakas szansa ta kase odyzskac

D O B R A N O C

sił i zdrówka potrzebujacym

zanetkaaa silna powrot do pracy
Future heh dobre z tym sloiczkiem
kasiaczek sadzasz mala sama?
kasieq a wiesz moze czemu sie nie daje wywaru z miesa takim Maluszkom?
stokrotka tule w zwiazku z wyjazdem TZ, a jest jakas szansa, ze on Wam odda ta kase? ja bym sie chyba poradzila prawnika czy jest jakas szansa ta kase odyzskac

D O B R A N O C

Jest alergizujący tzn, zawiera dużą ilość białka, która silnie uczula i jest ciężki dla brzuszka. Najlepiej wstrzymać się nawet do 12mż

reklama
Do góry