Co na odparzoną pupkę, może być puder? Sudo coś tam tu nie ma, maki ziemniaczanej teraz nie kupię, a krem penatena trochę nie działa.
Kochana, ja nigdy nie uzywalam sudocremu , dostalam od drogerii masc cynkowa i tym smaruje. Nie wiem czy masz cos takiego... Slyszalam o sudokremie ,ze dobry, i wydaje mi sie , ze w Niemczech tez jest.
A co do lekow oslonowych, to tu tez nie daja!!! Ja raz dostalam antybiotyk, wracam do domu i zorientowalam sie ze nic nie dostalam na zoladek, poszlam do apteki to mi powiedzieli, ze jest, ale na RECEPTE i musialabym spowrotem do lekarza wracac. Ja nie rozumiem tego, co za problem? Jeju czasem to trzeba apteczke z polski zabrac, bo inny swiat
Stokrotka, podziwiam Twoj spokoj ja to bym pewnie rozdmuchala na cala rodzine afere, ech taki juz moj charakter, po prostu jak mogl tak zagarnac czyjes ciezko zarobione pieniedze, przeciez to nie jest 5 zlotych, zabralem bo mi zabraklo do zakupow czy cos. Mam nadzieje, ze odzyskacie wasze pieniadze...
Moj Adas nie pije herbatek, u nas nie ma takich cudow na lepsze trawienie czy inne bolaczki wieku niemowlecego. Slyszalam, ze tylko w 1 supermarkecie jest HiPP herbatka , ale nie lazilam jakos za tym.
A bardzo nie lubial wody na poczatku, nie chcial pic, robil glupia mine i koniec, ale kupuje mu taki koncentrat od 4 mz z 4 kilo owocow, nie dosladzane i troche dolewam do wody na kolor i smak, wtedy pije. Na poczatku dawalam ok 10 ml a teraz coraz mniej, mam nadzieje, ze polubi wode wkrotce. Uwaga soczkow dla dzieci tez jak na lekarstwo,ale czasem daje 100% marchewkowy sok bio dla doroslych, ale nie za czesto bo mi sie pomaranczowy zaraz zrobi hehe.
Mialam ciezki dzien, ale odespalam przy pomocy mojego M, a potem Adas tez usnal i dal nam jeszcze 2 godzinki przelezec. Od razu lepiej.
Martusia, a kto jest druga ciezarowka? Ja wiem tylko o Mafu! Ja mialam wlasnie pytac o Twoj okres,kiedy to ma byc, ale nie chcialam byc niegrzeczna czy ciekawska
![zawstydzony :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/embarrassed.gif)