reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

heh Mafu ja w sumie caly I trymestr przespalam a potem totalna bezsennosc nocna. przed porodem tez duzo spalam ale co innego moglam w szpitalu robic?

Oliwier się totalnie przestawil, wstaje 7-7:30, budzi sie raz w nocy na am... nie tak sie umawialismy :(

reklama
Stokrotka,
ogladalam filmik.... :-)
mojemu tak samo sie robilo z nogawkami jak za bardzo szalal... pomoglo zakladanie skarpet na wierzch :-) takich z mocniejszym sciagaczem ;-)

Nie wiedziałam zaraz sprawdze,dzieki.
cos jest nie tak z tym postem edytowalam i nic, dalam niwy z nowym zdjeciem i ok
Ayni a widzisz, to ta grypa co mnie zaatakowała;) a poza tym pewnie myślę o Awersji, gdzie się podziewa!!!
Napiszę tu, bo mało czas, mało czas M kupił ten katarek do odkurzacza. Kobity BOSKIE to jest!!! Sekunda i po temacie, nawet ryknąć młoda nie zdążyła, a Kaci to w szoku był, że tak szybko nosek wyczyszczony:) Frida może się schować, zresztą z bolącym gardłem to siły na nią nie miałam. Można na youtube filmy obejrzeć.

moglabys linka wyslAC BO JA TEZ NIE MAM SILY z frida

sił i zdrówka potrzebującym :tak:
wszystkiego naj dla półroczniaków :tak:

TZ chce mnie tam ściągnąć jak najszybciej, ale ja sie wzbraniam bo za dużo mamy gratów +meble w wynajętym mieszkaniu i to nie jest tak hop siup :no:
on ma robotę w Rotterdamie a to kawałek drogi z lotniska i połączenia wcale nie tanie ok.700pln w 1 stronę :-(

no mogę to oficjalnie powiedzieć, młody zaczął się w końcu przewracać na brzuszek ;-) widocznie przestraszył się rehabilitacji :-D

Stokrotka a gdzie mieszkasz? W wawie? Bo Wizz Air lata z wawy chyba i polaczenia czasem kosztuja ok 20 eur albo i nawet 15 (zalezy od terminu i rezerwacji) dziecko chyba gratis. W Rotterdamie mieszkalam kiedyś; ciężko znaleźć przyzwoitą okolicę i może być niebezpiecznie. Jak coś to pytaj chętnie pomogę, miasto znam w miarę dobrze.

No i gratki dla juniorka ;) nie trzeba bylo dlugo czekać :D

no hej,.
mi już lepiej
bylam w miescie polatałam trochę i wróciłam normalnie wypoczęta jak po urlopie. ale w zasadzie tobył jakby urlop ;) od dzieci hahah

dobrze mi to zrobiło.

Babcia okej, okazało się że nie ma złamania biodra, robili jej jeszcze rentgen miednicy i czaszki, bo ma pol twarzy fioletowej, tak się rypnęła. ale wszystko w normie. dali jej tylko kroplówke na wzmocnienie, i jakieś zastrzyki p bólowe, leki z apteki i do domu. miała odpoczywać, ale ona z Guciem wolli na macie siedzieć. nosz...z tymi babciami.

Ide do wanny, może się uda wcześniej polożyć ;)

Stokrotka - fajny glos masz i super przystojniaka! jak zapiszczal na filmiku to szukalam mojego Mikusia. Identycznie piszczy :-)

Axarai - ja tylko uzywam Katarka. Inaczej sobie nie wyobrazam.

Mafu - jejku,ja bylam senna cala ciaze z drugim Smykiem...i w sumie nadal sie czuje jakbym byla,bo moglabym spac i spac i ciagle mi snu brakuje :-D :-D:-D

STO LAT DLA PÓŁROCZNIAKÓW!!!

wszystkiego naj dla polroczniakow :*

dziecko mnie do szalu doprowadza. bardzo.

w dodatku boje sie ze zaszlam... niby biore tabsy ale wszystko jest mozliwe. do @ jeszcze 3dni a ja sie w ogole tak nie czuje zeby ta @ miala przyjsc. a ja dopiero 5.5 msca po CC. no chyba tylko czekac mi zostalo.

o ho ho :) no jak dla mnie kolejna wrzesniowa mama moze byc w ciazy hihi :) na pocieszenie powiem,ze zawsze czułam,ze idzie @ a teraz nic a nic a jak dostalam to umieralam naprawde tak mnie bolal brzuch i plecy...

Witajcie;-)
Ja chodzę półprzytomna. Powoli chyba zaczynają mnie dopadać "dolegliwości" mego stanu:-p Chodzę na rzęsach. Z Arturem tak nie miałam. A teraz szok! Wczoraj to pół dnia przespałam a i tak jak wstałam to czułam się jakby mnie kto młotkiem po głowie puknął. Prócz tego wreszcie mogę się w pełni zajmować moim dzieckiem :-) Rana po operacji już praktycznie wygojona tak ze już mi w niczym nie przeszkadza :-)

To jak z Arturkiem tak nie mialas to napewno bedzie mala Justynka hihi. Jak maly Ci daje to spij i odpoczywaj kiedy sie da...

heh Mafu ja w sumie caly I trymestr przespalam a potem totalna bezsennosc nocna. przed porodem tez duzo spalam ale co innego moglam w szpitalu robic?

Oliwier się totalnie przestawil, wstaje 7-7:30, budzi sie raz w nocy na am... nie tak sie umawialismy :(

haha laska ja pamietam jak Ty spalas i spalas w ciazy:-D meldowalas nam tu na bb hehe. A jaw szpitalu w dzien w ogole nie spalam w nocy zalezy. Mialam fajne kolezanki udalo mi sie. Ja to w dzien w dzien spacery zaliczalam ostatnie kilka dni to czlapalam stawalam co kawalek:-Dschody byly moje no ale jakos porodu to nie przyspieszylo itd..ehh

no hej,.
mi już lepiej
bylam w miescie polatałam trochę i wróciłam normalnie wypoczęta jak po urlopie. ale w zasadzie tobył jakby urlop ;) od dzieci hahah

dobrze mi to zrobiło.

Babcia okej, okazało się że nie ma złamania biodra, robili jej jeszcze rentgen miednicy i czaszki, bo ma pol twarzy fioletowej, tak się rypnęła. ale wszystko w normie. dali jej tylko kroplówke na wzmocnienie, i jakieś zastrzyki p bólowe, leki z apteki i do domu. miała odpoczywać, ale ona z Guciem wolli na macie siedzieć. nosz...z tymi babciami.

Ide do wanny, może się uda wcześniej polożyć ;)

Jak nam niewiele do szczescia potrzeba...fajnie,ze odspanelas. A taka babcia to szczescie :)! super!

My też używamy Katarka- jak dla mnie najlepszy! Katar ładnie wyciągnie i nic małemu nie zalega i ja szczęśliwa że nie muszę tak jak wcześniej płuc męczyć i synuś szczęśliwy ze chwila i już ulga.:tak: A ostatnio jak miał katar to nawet zauważyłam że lubi jak się mu go ściąga - dźwięk odkurzacza go intryguje:-D

Taycia- tak popatrzyłam na Twoje suwaczki i jeśli dobrze wyliczyłam to między moimi bobasami prawie że taka sama różnica będzie :-) I teraz mnie pociesz że to nie takie trudne i da rady się ogarnąć :-D

chyba lecę w kimę..ale coś jeszcze wszamie bo przecież ja ciągle głodna jestem i niedożywiona :-D

reklama
Future dobrze ze Babci nic bardzo zlego sie nie stalo, to Babcia czy Prababcia dla Maluchow?

co do katarka to moj sie przerazliwie boi odkurzacza uszy nawet zaslania i ktos musi przy nim byc i on sam musi byc w innym pomieszczeniu niz chodzi odkurzacz bo inaczej krzyk wnieboglosy

dobranoc

Do góry