reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Hallo Kochane!
U mnie zaraza panuje. Kaci jakiegoś masakrycznego wirusa przytargał z p-kola. Najpierw on, jeszcze kaszle, ale już nie wymiotuje, i temp. sporadycznie. Ja załatwiona na cacy, gardło jak z reklamy z kaktusem, nos zapchany, ale nic nie leci, kaszel się zaczyna. Niestety wczoraj również Ada została spacyfikowana. Po ostatnich nowościach w Polsce, zaciągnęłam M do kliniki wczoraj. Młoda non stop 39,5, po czopkach oczywiście spada, kaszel dziwoląg po którym cofki są, i taka bidulka, że ryczę razem z nią. Lekarz nic nie widział.
No ale mam nadzieje, że M się jakoś uratuje, bo jak on będzie chory, to już będzie katastrofa!
Wczoraj Półroczniaki Świętowały Lili Weroniki, Iza Alebur, Ada Kasieczek! Buziaczki dla Dużachów!
Dziś Świętują Hubert Kasi, Pati Fasolki, i Moja Ada! Dużo Buziaków!!!

Ostatnia edycja:
reklama
niech ta cholerna pogoda się w końcu ustabilizuje to te cholerne wirusy nie będą w powietrzu latać...w zeszłym tyg. ciepełko a teraz śnieg no cholera jasna... Beniamin katarzy, ale do przedszkola wysłany... on ma lekki katar, a inne dzieci kaszlące chyrlające maks... leo ma katar, ale w trakcie "czworakowych" ćwiczeń padł :)... a stary poszedł krew oddać, bo on taki dobry jest... dla wszystkich oprócz mnie :)... ale jak na fejsie pisałam ze mnie straszna S*** jest :cool2:...

Zdrówka dla Mniejszych i Większych choróbek :*****

NO i Najlepszego Dla Wszystkich półroczniaków - łobuziaków :) :*****

wszystkiego naj dla polroczniakow :*

dziecko mnie do szalu doprowadza. bardzo.

w dodatku boje sie ze zaszlam... niby biore tabsy ale wszystko jest mozliwe. do @ jeszcze 3dni a ja sie w ogole tak nie czuje zeby ta @ miala przyjsc. a ja dopiero 5.5 msca po CC. no chyba tylko czekac mi zostalo.

Witam poniedziałkowo :-)

WSZYSTKIM PÓŁROCZNIAKOM STO LAT :-D:-D:-D

Coz ja widze choroby szaleja :szok:zdrowka wszystkim chorym zycze :tak:
Co do prezetow jak pytaja to kasa albo pieluchy najbezpieczniej;-):-D
Zaliczyłam posredniaka i do kwietnia spokoj mam;-),pogoda straszna rano lało teraz snieg pada :cool: a ze ostatnio z porzadkami szalałam to dzis mam luzik:-p obiadek od wczoraj pranie sie suszy:cool2:młoda spi:-D

Ja też mam dość tego wszysktiego...

Zdrówka duzo zdrówka!!!

I nadrabiamy ;)

KASIEQ córcia jest niezła:))pełza siedzi do rackzowania się szykuje nieźle i zebolki śliczne ma :))
PAULINE tylko 1 zdjecie?o nie ja protestuje!śliczna:))
VERITA do wycałowania te polisie muuua :*
FASOLKA oczy!!no boskie:))a starszaki również udane!i również oczy!!po kim trójeczka ma takie??
AXARAI a ta owca tak piszczy nie?czy się myle?słodzinka:))
PALEMKO wygibaski jak Marcelek:))fajniuchna jest:))
KASIECZEK ale fajoski pomarańczowy nosek :))super siedzi!!
PERELL oj widac jaki zadowolony z furki swojej :))słodziutki uśmiech!
MARTUSIA hehe fajniuchny jest :))
AYNI rządzi rządzi bo to jego tron!słodziak:))

Witajcie;-)
Ja chodzę półprzytomna. Powoli chyba zaczynają mnie dopadać "dolegliwości" mego stanu:-p Chodzę na rzęsach. Z Arturem tak nie miałam. A teraz szok! Wczoraj to pół dnia przespałam a i tak jak wstałam to czułam się jakby mnie kto młotkiem po głowie puknął. Prócz tego wreszcie mogę się w pełni zajmować moim dzieckiem :-) Rana po operacji już praktycznie wygojona tak ze już mi w niczym nie przeszkadza :-)

Wszystkiego Naj dla wszystkich półroczniaków!!!
:-):-)

Ayni własnie rozglądam się za krzesełkiem, i zauważyłam, że jeszcze trzeba zwracać uwagę, na jakiej wysokoś ci jest stoliczek. W niektórych to moja Ada miała tackę na wysokości nosa, najlepiej przypasował jak na razie fisher. A Ty jakie masz?
Patrysia młody jest śliczny jak dziewczynka, wyobraź sobie jakie kitki już by mógł mieć, jak by był kobitką. Żadna dziewczynka na wrześniówkach nie ma takich włosów:)

reklama
Do góry