reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Kurcze czy wasze dzieci czesto maja katar czy po prostu od czasu do czasu gile wyciagacie?

My mamy fride i uzylam pare razy doslownie, do pojedynczych gili. Kataru nie mial jeszcze nigdy.
Slyszalam duzo dobrego o tym odkurzaczu ale sama nie wiem czy kupowac, skoro takich dolegliwosci brak u nas... Wiem, ze kiedys bedzie mial katar, ale czy mi sie oplaca kupowac na zapas na kiedys? Nie wiem..

reklama

Spóźnione, ale szczere życzenia dla wczorajszych półroczniaczków

Lilianny
Weroniki, Izuni Alebur, Adrianny Kasieczek!

indeks.jpg

I dla dzisiejszych solenizantów
Huberta
Kasi
P, Patrycji Fasolki i Ady Axy!
images.jpg

Wszystkiego Najlepszego i Rośnijcie Zdrowo Maluszki !!! :)

Załączniki

• indeks.jpg
    indeks.jpg
    10,8 KB · Wyświetleń: 21
  • images.jpg
    images.jpg
    10,9 KB · Wyświetleń: 15
Future dobrze ze Babci nic bardzo zlego sie nie stalo, to Babcia czy Prababcia dla Maluchow?

co do katarka to moj sie przerazliwie boi odkurzacza uszy nawet zaslania i ktos musi przy nim byc i on sam musi byc w innym pomieszczeniu niz chodzi odkurzacz bo inaczej krzyk wnieboglosy

dobranoc

U nas nie wiem jeszcze jak z odkurzaczem, bo jak odkurzamy to jej w domu nie ma, ale za to suszarka to jej wróg nr 1. Nigdy nie bała się suszarki a teraz na sam jej widok jest ryk.

Kurcze czy wasze dzieci czesto maja katar czy po prostu od czasu do czasu gile wyciagacie?

My mamy fride i uzylam pare razy doslownie, do pojedynczych gili. Kataru nie mial jeszcze nigdy.
Slyszalam duzo dobrego o tym odkurzaczu ale sama nie wiem czy kupowac, skoro takich dolegliwosci brak u nas... Wiem, ze kiedys bedzie mial katar, ale czy mi sie oplaca kupowac na zapas na kiedys? Nie wiem..

Nie, tylko pojedyncze glutki, kataru na szczęście nie było.

Moje dziecko wczoraj zaczęło mówić mama:happy: Jak pierwszy raz jej wyszło tak potem cały dzień było mamamamamamamama, a M obrażony, bo pierwsze miało być tata :tak:

My mamy pracowity miesiąc, dużo sprzątania w domu bo święta ale też chrzciny mamy załatwione na drugi dzień świąt. Szukam sukieneczki na tego mojego klocuszka, kurcze w rozmiarze 80 to chyba nie robią ubranek do chrztu?:sorry2:

dzien dobry!
lece po druga kawe, dzis o 5:30 dziec juz sie bawil ;/
U nas nie wiem jeszcze jak z odkurzaczem, bo jak odkurzamy to jej w domu nie ma, ale za to suszarka to jej wróg nr 1. Nigdy nie bała się suszarki a teraz na sam jej widok jest ryk.

Nie, tylko pojedyncze glutki, kataru na szczęście nie było.

Moje dziecko wczoraj zaczęło mówić mama:happy: Jak pierwszy raz jej wyszło tak potem cały dzień było mamamamamamamama, a M obrażony, bo pierwsze miało być tata :tak:

My mamy pracowity miesiąc, dużo sprzątania w domu bo święta ale też chrzciny mamy załatwione na drugi dzień świąt. Szukam sukieneczki na tego mojego klocuszka, kurcze w rozmiarze 80 to chyba nie robią ubranek do chrztu?:sorry2:
robia, ale sklepy sprowadzaja na zamowienie. ja tak mialam juz jak kupowalam Mackowi na 76.

WITAM:)

ZDRÓWKA!!

Ja też senna byłam w ciąży...a pod koniec bezsenna :D

edit:VERITA słodko cmoka stopkę :)) ja dalej nie widze tamtego zdjęcia/filmiku :(
STOKROTKA hehe taneczny tój synuś jest :D i jak ładnie przewrotki robi super!!:))
PERELL a kuku :)) uciekaj bo mama złapie :D
AXARAI o jak fajnie Adolinka bawi się motylkiem :))choruśna ale mama ja wyzdrowieje niedługo :))
KASIECZEK fajnie ten napis wyglada :))siedzenie córcia ma nieźle opanowane :))super!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam sie sniadaniowo. Im jasniej sie robi z rana tym wczesniej wstaje moj ksieciuniu, dzis o 7.00 rano... Z godzine pobawi sie u siebie w lozeczku, ale co chwile krzyczy, spiewa, kopie nogami , przewraca sie tam, dzis dal koncert mniej wiecej taki : "Ada ada ada ada" ! Nie wiem czy wspominal ktoras z Adek stad, czy probowal sie nauczyc swojego imienia :D Mamamama i babababa juz mu sie znudzilo. Czasem zadaduje i gugu jest ponadczasowe i nie wychodzi z mody.

wasze pociechy tez wczesniej wstaja ? macie mocno pozaslaniane okna?

WITAM:)

ZDRÓWKA!!

Ja też senna byłam w ciąży...a pod koniec bezsenna :D

edit:VERITA słodko cmoka stopkę :)) ja dalej nie widze tamtego zdjęcia/filmiku :(
STOKROTKA hehe taneczny tój synuś jest :D i jak ładnie przewrotki robi super!!:))
PERELL a kuku :)) uciekaj bo mama złapie :D
AXARAI o jak fajnie Adolinka bawi się motylkiem :))choruśna ale mama ja wyzdrowieje niedługo :))
KASIECZEK fajnie ten napis wyglada :))siedzenie córcia ma nieźle opanowane :))super!!
cos jest nie tak z tym postem jak chcesz to mozesz nawet usunac bo nic nie zrobie :no:

Po dzisiejszym poranku powiem ze warto miec na zapas, u mnie tez zadko choroby ale akurat to by sie teraz bardzo przydalo. Ja na co dzien nie uzywam

Witam,
Ayni 7 rano to dla mnie luksus...Moja znowu 5.30...Lotka nasze bąble się chyba zmówiły...

Future zazdraszczam wczorajszego odsapnięcia. Zdrówka dla babci!

Axa zdrówka dla Was! I uspokojenia sąsiadów...

Mafu ja w drugiej ciąży mogłabym spać non stop...odpoczywaj przy każdej okazji! I czekam na dobre wieści :)

U nas odkurzacz usypia jak na razie...Katar nam się raz zdarzył, ale ja gruszką zawsze operuję bo się boję tych urządzeń...

Marcelek o 5 czy przed 5 się obudzi na mlesio ale idize dalej spać i tak do tej 7 spi jak nie zbudza go do 8 potrafi :) gorzej ze starszakami bo od 6 potrafią byc na nogach :/

reklama
witam sie sniadaniowo. Im jasniej sie robi z rana tym wczesniej wstaje moj ksieciuniu, dzis o 7.00 rano... Z godzine pobawi sie u siebie w lozeczku, ale co chwile krzyczy, spiewa, kopie nogami , przewraca sie tam, dzis dal koncert mniej wiecej taki : "Ada ada ada ada" ! Nie wiem czy wspominal ktoras z Adek stad, czy probowal sie nauczyc swojego imienia :D Mamamama i babababa juz mu sie znudzilo. Czasem zadaduje i gugu jest ponadczasowe i nie wychodzi z mody.

wasze pociechy tez wczesniej wstaja ? macie mocno pozaslaniane okna?

7 rano to nieosiągalny luksus! Ada wstaje pomiędzy 5:20 a 6.00. dziś była 5:50 więc jest super:D Tyle ze najczęściej o 20 już śpi:)

Do góry