reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
zdrowka chorym tak jak ja mnie gardlo boli jak piernik i ma nadzieja na brak antybiotyku maaaaaaleje

mufu sil
verita
wiesz ze na fotkach tam gdzie piszesz o czyms pompowanym nie widac zdjecia???

Axa ja wcześniej w ogóle nie zakladalam tacki bo mi nie była pptrzebna przy takim małym stosunkowo dziecku. Dopiero teraz założyłam bo kopie nogami. Ja patrzylam w ilu pozycjach moge położyć siedzenie. Czy wysokość regulowana i czy latwo sie ściąga wszystko do prania. Tacka chyba też jest regulowana ale nie jestem pewna. Nasze krzesełko to kidsPLay możesz wpisać w allegro to Ci wyskoczy.

Krzeselko Adamowicz dostał od dziadka z Polski ;) tu nie chcialam kupować bo drogie i 100 eur albo i więcej za krzesełko nie dam.

Ja z herbatka odpoczywam Adam urwis dziś, skacze w skoczku.

Mafu niech moc będzie z tobą. Podobno każda ciąża inna. Ja mialam takie objawy jak mówisz. Na szczęście minie... kiedyś :D

Awersja własnie że wysokość tacki nie mają regulowane krzesełka, odległość od dziecka tak , ale wysokość nie, a znowu już teraz nasze dzieci nie będą tak szybko rosły, a jak za miesiąc może Adi zacznie siedzieć, będzie mogła jeść sama, a z tacką na nosie, to niekoniecznie jej wyjdzie:-D
Ja przy chłopakach spałam wszędzie i non stop, a z Adi cierpiałam na totalną bezsenność! Szłam spać o 2,3 bo nie mogła zasnąć, i a w dzień też nie spałam:-)

Axa to chyba do mnie hahahahah.
Zanim dziecko tak naprawdę bedzie samo jadło to troche czasu potrwa. Ale kupcie coś co spełnia wasze oczekiwania ;)

Axsa moja tez bez tacki była jakis czas teraz załozyłam bo młoda przy jedzeniu kopała albo nogi do dzioba wkładała:szok::-D a z tacka juz jej tak sie nie da wierzgac:cool2: no a zanim same zaczna jesc to minie jeszcze moja tez na wysokosci brody mniej wiecej tacke ma :cool2:
Mi sie dziobal cieszy bo dostałam wypłate ostatnia z kasa za urlop zaległy i sie nazbierało ładnie :-D

Ja przy Arturze w ogóle nie wiedziałam co to wzmożona senność. Śpiochem byłam zawsze ale teraz to już totalna drzemota :-D
6 kwietnia mamy wesele no i tak mi Pani Chodakowska pomogła, że muszę czegoś większego szukać, bo mnie już wzdęcia męczą a co będzie za miesiąc:-D Podobno w kolejnych ciążach szybciej brzuszek rośnie..ciekawe. Ja jak narazie to mam mega wzdęcie od tygodnia..ale z Arturem też mnie tak męczyło
Fasolka- Ty szczęściaro! :-) eh chyba muszę poszukać w zakamarkach czy gdzie jakiej kasy nie upchałam, może co znajdę :-p:-D

reklama
Ayni a widzisz, to ta grypa co mnie zaatakowała;) a poza tym pewnie myślę o Awersji, gdzie się podziewa!!!
Napiszę tu, bo mało czas, mało czas M kupił ten katarek do odkurzacza. Kobity BOSKIE to jest!!! Sekunda i po temacie, nawet ryknąć młoda nie zdążyła, a Kaci to w szoku był, że tak szybko nosek wyczyszczony:) Frida może się schować, zresztą z bolącym gardłem to siły na nią nie miałam. Można na youtube filmy obejrzeć.

Do góry