R
RiSiA
Gość
Myrisini była trollem, nie ma jej na forum, jest zbanowana. Lotka81 usuń Ją z listy wrześniówek.
o kurde nawet nie wiedziałam... ok to dobrze, ze ma zablokowane bo lecialam wg listy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myrisini była trollem, nie ma jej na forum, jest zbanowana. Lotka81 usuń Ją z listy wrześniówek.
Niestety ja się czuję coraz gorzej. Było już dobrze, ale teraz jest kiepsko. Nudności wróciły ze zdwojoną siłą. Nie jestem w stanie nic zjeść, nie mogę wypić nawet wody mineralnej, o ile nie jest lekko gazowana. Żyję o chlebie i herbacie. Mam zawroty głowy i czuję się bardzo słaba. Mam problem z ustaniem pod prysznicem. Dziś rano zafajdałam poduszkę krwią z nosa... Gin kazała mi zrobić wyniki na cito jutro...
Luby ma to w dupie, więc Tycia łazi za mną od rana prosząc się o uwagę i zajęcie... A ja po prostu nie mam sił.
Nagapalma, Luby pracuje 24/48h + działalność w tych 48h od 7ej do 17ej. Wraca do domu, podrzucam Mu czasami Tycią (jak się uda, bo ona szczerze mówiąc nie bardzo się do niego garnie... on się z nią nie bawi, tylko jej bajki włącza)... i koniec naszego kontaktu.