reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wrzesień 2012 ;)

qrcze dzieki Kasiaczq :) nie mamy cytryny bo o tej porze w sklepie tylko chinska jest:( a czosnek co myslicie?? Bubus to chyba ty osttatnio walczylas z opryszczka??czym sie pozbylas tego paskudztwa??

reklama
Cześć kochane ciężaróweczki :-D:-D:-D

Muszę Wam powiedzieć , że od jakichs dwóch, trzech dni mdłości po mału zaczęly mijać, są jeszcze , ale mniejsze, ale bardziej mnie martwi, że piersi jakby sie zmniejszyly i prawie wcale juz nie bolą, od dziś rana znów zacęłam swirować :zawstydzona/y: Rety jeszcze dwa tygodnie do Usg ja chyba osiwieje :-(
Jak u Was z piersiami ??????????????????????????????????????? :rofl2:
Mam dzis egzamin o 12 i wiecie co - on jest ustny a ja się jeszcze nie zaczęłam uczyć :rofl2::eek: ale wstyd będzie :sorry:

palemka ja mam to samo, cycki zmiękły i już tak nie bolą... usg mam w czwartek, jakoś jestem dobrej myśli, moźe organizm się przerzucił na inne priorytety, jak rosnący codziennie astronauta, a cyckom dał póki co spokój?

zwłaszcza że miałam urodziny.
Co do urodzin to też tak macie że z roku na rok coraz mniej Was cieszą?? jakos tak mi żal że te lata tak szybko uciekają:-(

karolinka, najlepszego!!! mnie w tym roku chrystuskowe dopadnie, ale z dziobakiem mam nadzieje poczuć się młodziej. chyba że niemożność walnięcia lufy na własnej imprezie (koniec października) doprowadzi mnie do emeryckich porównań. tak czy siak, jak to mówią, życie zaczyna się po 30-ce, więc do jakichś 39 i pół nie mam zamiaru przejmować się wiekiem. tym bardziej że babeczki im starsze tym fajniejsze jesteśmy przecież ;)

cyniczna święta prawda... i smutna... czy dzieci się gdzieś jeszcze bawią, tak same, na świeżym powietrzu, bez płotków i ogródków i mamo-babcio-naniek, w wystarczającej odległości żeby usłyszeć z okna sakramencki "oooobiaaaad!!!!"?

a propos ;)

http://ryjbuk.pl/dziecinstwo-kiedys-i-teraz-273945

33e66af76c6ff4fc466b64df9f434242.jpg

Ostatnia edycja:
qrcze dzieki Kasiaczq :) nie mamy cytryny bo o tej porze w sklepie tylko chinska jest:( a czosnek co myslicie?? Bubus to chyba ty osttatnio walczylas z opryszczka??czym sie pozbylas tego paskudztwa??
Domowe sposoby na opryszczkę - pasta do zębów, pokruszona witamina C, sok z aleosu (ten miąższ). Walczyłam tydzień temu. Grunt obmywać, ale nie moczyć. Jak najszybciej wysuszyć, zapomnieć. :tak:

Karolinka - wsiego co sobie wymarzysz. :tak:

EDIT: Weronkazzz - ja się kochana nie czepiam, :zawstydzona/y: ale po prawej stronie na dole masz funkcję edytuj, proszę korzystaj z niej, jak będziesz chciała coś dopisać, by nie mnożyć ilość postów zbędnie. :tak:

Ostatnia edycja:
ja nie zamierzam poddawalac temu Nowemu Swiatu. Cale zycie jezdzilam pod namioty , na ogniska, muzyka byla dla mnie wszystkim wiec jezdzilam po calej Polsce na koncerty. To samo zamierzam robic ze swoimi dziecmi, bede z nimi skakac w gume, w skakanke i ktoregos dnia zabiore ich na woodstock!!!!Albo do Bolkowa na zamek na festiwal gotycki. Taki mam plan. I mimo, ze mam te swoje 34 na karku ja sie tak latwo nie dam zelektronizowac i zniewolic mojego Ja.:cool:
ps. Karolinka wszystkiego najlepszego kochaniutka. wychyle za Ciebie na wieczor karmi!!!

Ostatnia edycja:
ja nie zamierzam poddawalac temu Nowemu Swiatu. Cale zycie jezdzilam pod namioty , na ogniska, muzyka byla dla mnie wszystkim wiec jezdzilam po calej Polsce na koncerty. To samo zamierzam robic ze swoimi dziecmi, bede z nimi skakac w gume, w skakanke i ktoregos dnia zabiore ich na woodstock!!!!Albo do Bolkowa na zamek na festiwal gotycki. Taki mam plan. I mimo, ze mam te swoje 34 na karku ja sie tak latwo nie dam zelektronizowac i zniewolic mojego Ja.:cool:
ps. Karolinka wszystkiego najlepszego kochaniutka. wychyle za Ciebie na wieczor karmi!!!
hah, z Tomem bylismy na Woodstocku jak mial 8mcy, oczywiscie nie pod namiotem, zeby nie bylo. mamy znajomych w poblizu ;-) w tym roku niestety odpada, ale za rok... kto wie kto wie ;-) a na karku mam tylko 31 ;-)

reklama
karolinka najlepszego

mnie cycki juz dlugo nie bolaly odpukac za to brzuch mam jak slon, juz sama nie wiem cyz to na pewno tluszcz?? az tyle??

ja mam to samo jak patrze na brzuszki innych dziewczyn to sie zastanawiam czy ja aby na pewno na wrzesien mam termin :-D

zgadzam sie ja musze pomyslec o zabawach z chlopakami :d

Do góry