reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wrzesień 2012 ;)

A ja sie wyłamie, ja koncze mgr po dziekance ;-) został mi egzamin koncowy o obrona koło czerwca :-) a podyplomowe juz myslalam, ale to raczej jak dzieciaczki troche podrosna i wroce do pracy... no i mam ok 400km na uczelnie ;-)

reklama
Gorgunia mozna spokojnie założyć grupę zamkniętą jeżeli chcecie:)
to kto zaklada grupę zamkniętą??

ale mi jeździ po żołądku... masakra jakas :(

Liljanna no ja niestety mam na 13:30...

Ja nie mialam wyjscia. Magisterka juz dawno za mna, ale nic mi z niej nie przyszlo ( rok szukania pracy, jakies wolontariaty i tyle)i w koncu i tak wyladowalam na zeslaniu tu na zielonej wyspie. Siedze juz tu 7 lat i tak sobie pomyslalam, ze moze najwyzszy czas cos zrobic ze swoim zyciem i wykorzystac juz powoli wyparowujaca wiedze... Dlatego stwierdzilam, ze dobrze bedzie miec jeszcze jakis ilandzki papier , nie tylko polskie kwalifikacje. Mam nadzieje, ze to mi bardziej ulatwi znalezienie pracy w zawodzie. Mozna powiedziec, ze teraz robie specjalizacje, bo jestem po resocjalizacji, a tutaj robie roczne studium uzaleznien- na szczescie online wiec nie musze jezdzic na zjazdy tylko z kazdego dzialu mam konkretne pytanie i musze je przeanalizowac i napisac prace. Ale uwierzcie mi, tak mi to teraz nie idzie... Nie moge sie zmobilizowac bo wiecznie jestem zmeczona. Praca na zmiany tez mnie wykancza ( druga zmiana od 16.15 do 1.30 w nocy!!!) a tu jeszcze moja corcia piecioletnia tez walczy o swoj czas spedzony z mamusia... Ach! ciezkie to zycie. Aby moje wysilki przydaly mi sie w koncu w przyszlosci. A jeszcze w poniedzialek chce sobie jakies praktyki zalatwic, choc pare godz wolontariatu tygodniowo. Ale sobie biore na glowe, co?..

Pajkaaa szczerze mówiąc ja zielona jestem i wiem,że zamknięte istnieją, ale nie wiem jak się to otwiera itd :p

Wykąpałam się, wysmarowałam miodowym balsamem do ciała, teraz fryz ogarnę i całkiem elegancka kaczka będę- jeszcze jabłuszko mi w paszcze włożyć (kaczka z jabłkami)- i gitara :-D

Ja teraz mam luz. Skończyłam pierwszy stopień fizjoterapii, teraz mam przerwę, a później planuję zacząć mag ze SPA. Tylko nie wiem kiedy- w październiku raczej nie zacznę.

Ja luteinę w poprzedniej ciąży brałam jakoś do ok 20 tygodnia ale odstawiałam chyba od razu. Teraz biorę duphaston 3x1 a za tydzień mam już brać 2x1 ale też pewnie do jakiegoś 20 tygodnia. W okolicach 20 tygodnia już nie ma żadnego zagrożenia z odstawienia nagłego tabletek bo wtedy już łożysko przejmuje w pełni pracę i progesteronu już nie brakuje. A głównie z powodu braku progesteronu się bierze lutkę lub dupka.

Ostatnio się nie odzywam bo nie wyrabiam czasowo. Podczytuję na bieżąco ale z pisaniem już gorzej. Dominikowi idą zęby i jest trochę absorbujący przez to a poza tym trochę przeziębieni byliśmy ale mam nadzieję że już to choróbsko zostaje za nami.

reklama
Do góry