reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wrzesień 2012 ;)

Oj jak ja Wam zazdroszcze. Mialam w tym roku isc na magisterke ale koszty zwiazane z przeprowadzka itp. utwierdzily mnie w przekonaniu ze rok nalezy poczekac i dobrze sie stalo bo ostatecznie wrocilismy po 7 miesiacach na stare smieci do swojego rodzinnego miasta:).
Teraz mysle zeby isc wpazdzierniku wkoncu to tylko dwa lata:) a mama zasugerowala swoja pomoc. Zjazdy wkoncu co dwa tygodnie wiec dzidzius wytrzyma dwa dni bez mamy w ciagu 14 dni.
Ja rowniez jestem za watkiem zamknietym, troche prywatnosci sie przyda;)

reklama

dobrze dziewczynki to zakladam - grupa będzie się nazywala wrześnióweczki 2012:) i każda z Was dostanie zaproszenie do grupy, zeby obcy tzn nikt poza nami nie wiedział co się tam dzieje:)

MYRSINI nie mogę Cię zaprosić do grupy! sprawdź w ustawieniach, czy nie masz blokady na grupę!

wysłałam zaproszenia - sprawdźcie PW jak któraś z Was nie dostała piszcie...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a ja chyba nie dostalam zaproszenia
myslalam ze dzis na zawal zejde darlam sie na cala chalupe krew na majtkach okazalo sie jednak ze to podrazniony po porannym goleniu naskorek pekl

Martusia jest zaproszenie w oczekujących - zobacz tam gdzie masz wiadomości, czy czasem coś nie czeka do zaakceptowania jak nie wyslę jeszcze raz.

reklama
Do góry