reklama
P
patrysia*
Gość
LOTKA wcale tak dużo nie wsiakaja oleju bo też zalezy jaki ziemniak ale czysty ziemniak tak nie wsiąka jak te gotowce...jak i ja zawsze na chusteczki chigeniczne odsączam i elegancko )te gotowce sa także w oleju jak i ziemniaka w nich za wiele też tak nie ma
Hej dziewczynki:-). Umnie dziś troszke lepiej byłam dziś u mojej rodzinnej lekarki oskszela to nie sa paskudne przeziębienie i tyle (choc dalej mam wrazenie ze jak bede tak kaszlec to dzieciątko wytrzęse) ale anemie mam jak ta lala i serducho mi za szybko bije zas wyniki dzis musiałam robić bo to z braku potasu i magnezu moze byc.A humory mam jak baba w ciąży tak mój M podsumował;-)zła jak osa chodze od rana jakoś.Dziecko wieksze powróciło na rodziny łono od babci chwila spokoju i zas polka galopka nastolatki i ich hormony.
Dziękuje za słowa otuchy ,byle do wtorku jak zobacze znowu serducho to sie uspokoje .Choc to prawda ze do końca bedzie strach czy za mało się nie rusza itp....
Dziękuje za słowa otuchy ,byle do wtorku jak zobacze znowu serducho to sie uspokoje .Choc to prawda ze do końca bedzie strach czy za mało się nie rusza itp....
R
RiSiA
Gość
Lotka ja tez wole naturalne frytki nawet z glębokiego oleju bo te pakowane one są juz w jakims oleju
Tygrysek1985
Fanka BB :)
Lilijanna milo mi,a pamietasz mnie z watku pomocowego jako pomagajaca, czy potrzebujaca pomocy, bo nie pamietam przy okazji kogo, sie spotkalysmy niestety
co do frytek to kocham takie z ziemniakow samo krojonych smazone na glebokim oleju ale w ciazy cos nie moge bo mi jelita wysiadaja
przede mna kolejny samotny wekend z mala, mialam jechac do rodzicow, ale chyba wole jednak byc sama bo w domu to bede robic to co chce a u rodzicow to wiadomo, dziwne uczucie, ludzie ciesza sie na wekend a ja bym chciala zeby juz byl poniedzialek
co do frytek to kocham takie z ziemniakow samo krojonych smazone na glebokim oleju ale w ciazy cos nie moge bo mi jelita wysiadaja
przede mna kolejny samotny wekend z mala, mialam jechac do rodzicow, ale chyba wole jednak byc sama bo w domu to bede robic to co chce a u rodzicow to wiadomo, dziwne uczucie, ludzie ciesza sie na wekend a ja bym chciala zeby juz byl poniedzialek
Ostatnia edycja:
ehhh widzę żę prawie wszystie się tutaj pochorowałyśmy qrcze mnei nie odpuszcza wcale katar taki że oddychać już nie mogę , i doszło mega kichanie i tym się najbardziej przejmuję że zaszkodzę fasolince ale będzie dobrze Ona sie cieszy że podskakuję sobie
Liliana no ja zeschizowana na maxa , qrcze boję się o tą Fasolinke że naprawdę można zwariować:-( w sierpniu starcilismy Fasolinke a poxneij lekarze nei dawali szans na zafasolkowanei naturalne ,no i te 2lata starania dało się we znaki i pewno dlatego tak sie boje o Nią!:-(ale bedzie wszystko dobrze !!! po tym jak wczoraj poruszył pupka to wiemy że musi byc dobrze
duuuzo zdrowka a my lecimy pod kolderke i probijemy pozbyc sie tego dziadostwa co nas dopadlo!!!
zapomniałam wiecie co Kropek to tam sie tak rozepchall , bo dzis w przeciagu 5godz w nocy wstawalam 5razy siku!!!
Liliana no ja zeschizowana na maxa , qrcze boję się o tą Fasolinke że naprawdę można zwariować:-( w sierpniu starcilismy Fasolinke a poxneij lekarze nei dawali szans na zafasolkowanei naturalne ,no i te 2lata starania dało się we znaki i pewno dlatego tak sie boje o Nią!:-(ale bedzie wszystko dobrze !!! po tym jak wczoraj poruszył pupka to wiemy że musi byc dobrze
duuuzo zdrowka a my lecimy pod kolderke i probijemy pozbyc sie tego dziadostwa co nas dopadlo!!!
zapomniałam wiecie co Kropek to tam sie tak rozepchall , bo dzis w przeciagu 5godz w nocy wstawalam 5razy siku!!!
R
RiSiA
Gość
Maja a czemu piszesz on o dzidzi?? czujesz, ze to chlopak?
Pajka nom ja mówię że chłopak emek że dziewczynka któreś z nas ma racje
dziewczyny bo prawię wszystkei z nas są na dupku i lutce ,pytałyscie ginków jak długo trzeba sie wspomagac?? bo mi wczoraj gin mowi ze jak mi sie skoncza te tabsy to juz starczy !!! ze mam tak poprstu odstawic !!! dla mnie mega dziwne bo z tego co kojarze to zmniejsza sie dawki a nei tak odrazu odstawia ! i to jeszce dawke 400mg!!!
dziewczyny bo prawię wszystkei z nas są na dupku i lutce ,pytałyscie ginków jak długo trzeba sie wspomagac?? bo mi wczoraj gin mowi ze jak mi sie skoncza te tabsy to juz starczy !!! ze mam tak poprstu odstawic !!! dla mnie mega dziwne bo z tego co kojarze to zmniejsza sie dawki a nei tak odrazu odstawia ! i to jeszce dawke 400mg!!!
amy22
Aktywna w BB
Maja z tego co wiem to nie wolno odstawiac luteiny albo dupka nagle. Moj gin przepisal mi do konca 9 tc luteine3 x2 nastepnie kiedy zaczynal sie 10 tc mialam brac juz 2 x2 a od 12 tc bede brala 3x1 a potem to juz nie wiem czy 2x1 czy juz wogole.
reklama