R
RiSiA
Gość
Cyniczna zadalam Ci pytanko na wątku o Becikowym
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witajcie! ja ma niestety od godz 13 niezly stresik. Zadzwonilam rano do mojej lekarki i nagralam sie jej mowiac o tym cholernym wysokim potasie, ktory wyszedl mi z badan w polskiej klinice. Zamowilam u niej wizyte na jutro rano a tu w czasie przerwy o 13 ta dzwoni i mowi, ze natychmiast mam przyjechac do przychodni zeby pobrac krew i od razu mam z nia jechac do szpitala do laboratorium. Powiedziala, ze takie wyniki sa bardzo niebezpieczne (bardziej wydaje mi sie ze dla mnie a nie dla dzidzki). Podobno ma to cos wspolnego z nerkami i moze powodowac paraliz miesni, zaburzenia serca. Wyniki maja byc o 16.30 czyli w Polsce 17.30. Boje sie jak cholera. A juz myslalam, ze moje problemy sie juz skonczyly...
Weronika ja bym pomordowała wszystkich wkolo a szczegolnie lokatorke dzis o 9.30 wzielo ja na odkurzanie