reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
qrcze Monaliza będzie wszystko dobrze!!! ale z drugiej strony Ginke masz super!!!trzymamy kciukasy jak cosik bedziesz wiedziala to pisz nam tutaj prędko!!

witajcie! ja ma niestety od godz 13 niezly stresik. Zadzwonilam rano do mojej lekarki i nagralam sie jej mowiac o tym cholernym wysokim potasie, ktory wyszedl mi z badan w polskiej klinice. Zamowilam u niej wizyte na jutro rano a tu w czasie przerwy o 13 ta dzwoni i mowi, ze natychmiast mam przyjechac do przychodni zeby pobrac krew i od razu mam z nia jechac do szpitala do laboratorium:angry:. Powiedziala, ze takie wyniki sa bardzo niebezpieczne (bardziej wydaje mi sie ze dla mnie a nie dla dzidzki). Podobno ma to cos wspolnego z nerkami i moze powodowac paraliz miesni, zaburzenia serca. Wyniki maja byc o 16.30 czyli w Polsce 17.30. Boje sie jak cholera. A juz myslalam, ze moje problemy sie juz skonczyly...

bedzie dobrze głowa do gory:)

ta irlandzka pani to nawet nie ginekolog tylko lekarz ogolny, tutaj ogolni prowadza ciaze. Zeby widziec sie z ginekologiem musze uderzac do polskiego gina a ten slono kosztuje. To u polskiego zrobilam te wyniki i nawet nic mi nie zadzwonil ze zle z tym potasem. Dostalam tylko od niego skan wynikow i tyle. Sama zaczelam analizowac i stad bylo moje pytanie do mojej irlandzkiej pani doktor co z tym robic...

Monaliza- będzie w porządku! Musi być. Trzymam kciuki!
A ja byłam u kosmetyczki- brwi ogarnięte, wąs usunięty :D i u fryzjerki- ogarnęłam włosy.
łam się:-D
A teraz będę smażyć placki z jabłkami :)

Gorgusia litości!!! kolejna robi racuchy !!! a ja ?? ehhh w piatek musze namowic emka zeby mi takowe wyczarowal!!!
Monaliza ale mozesz wziac na Gp polskiego ginka tez!!!i masz te wizyty free :) ale powiem Ci ze az w szoku mega jestem ze Irl lekarz sie az tak przejął!!! normalnie aż nie moge w to uwiezyc ! i nie martw sie kochana bo napewno bedzie wszystko wporzadku!!!

Ja sie dzis naczytalam to tu to tam i na obiad mialam placki ziemniaczane z gulaszem mniaaaaam :-) polecam! :-)

błagam nie piszcie o plackach ziemniaczanych:angry: porycze się zaraz !!! :zawstydzona/y: no i znalazłam przez przypadek pierogi w necie:((( ehhh albo muszę sie ogarnąć i Kropek musi sie wziąc w garść i wstaniemy z łózka alebo ześwirujemy w nim z powodu wiecznych zachcianek ale akurat na wszystkie polskei dania ,jutro pewno dojda gołąbki:(((( ehhh chyba na walentynkowa kolacje zazycze sobie z polskiej restauracji pierogi z kapusta i ciekawe czy maja placki ziemniaczane:) ehhhh to beda najcudowneijsze walentynki:)))))))))))))))))))))) juz sie nie moge doczekac!!! a za tydzien tłusty czwartek:)))

Ostatnia edycja:
reklama
Kącik kulinarny tu nam się robi:-D.Za mną dziś chodzą lody z bitą śmietaną i owocami:szok: albo ciacho z kremem zmiana zachcianek :rofl2:.

Do góry