reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Bubuś tak o Synusia pisalas:

Leżę w łóżku a synuś masuje mi brzusio żeby dzidzia rosła
laugh.gif

reklama
No tak, mój syneczek martwi się o mamusię :) Potrafi oderwać się od zabawy, przyjść do mnie, wygrzebać mi brzuch spod ubrań przytulić się i powiedzieć "kocham dzidziusia" albo właśnie głaskać mnie tak delikatnie ;-)

Edit: Lecę do spania, bo albo zwymiotuję albo zemdleję ;(

Ostatnia edycja:
monaliza głowa do góry! będzie dobrze
cyniczna Twoja opowieść o Walentynkowej przygodzie rozbawiła mnie ;) z facetami to czasami można zwariować!
Ja w tamtym roku byłam na romantico kolacjone hehe a w tym to raczej nie sprawi mi radości, bo nadal nie mam apetytu, tylko mdłości bleeee
poza tym dziś gościu wymusił mi pierwszeństwo i znalazłam się w śniegu, osłona połamana i zderzak pęknięty, nom i jeszcze zwiał konował jeden jak zaczęłam się na niego wydzierać ehh za bardzo mnie nie szarpnęło i czuje się ok, ale mam chęć jechać na pogotowie i sprawdzić czy wszystko ok, sama już nie wiem....

ja w pierwszej ciazy po badaniach prenatalnych wywinęłam na lodzie orła... lekarka natychmiast kazała przyjechac sprawdzic czy wsio ok jedź!

zadzwonili w koncu z wynikami. Powiesilabym ich wszystkich za jaja za to ze tak dlugo musialam czekac!!! Ale wyniki sa idealne!!!!!lalalalala.kurcze gdybym mogla to flache bym teraz sama ze szczescia obalila! ide konsumowac strudel!!!!lalallalala....

superowo!

No tak, mój syneczek martwi się o mamusię :) Potrafi oderwać się od zabawy, przyjść do mnie, wygrzebać mi brzuch spod ubrań przytulić się i powiedzieć "kocham dzidziusia" albo właśnie głaskać mnie tak delikatnie ;-)

Edit: Lecę do spania, bo albo zwymiotuję albo zemdleję ;(

współczuje:/

ja tez ide spac nocne mdłosci daja o sobie znac :/

palmeusz sie wita z kakałem Zobacz załącznik 434859(chciałoby się napisać kawą:baffled: )

Ja dzis też miałam niezapomnianą noc, skurkowany ból głowy i mega torsje-oczywscie tabletki nie wzięłam, bom twardziel i zasnęłam dopiero nad ranem :happy:
Na szczęscie ból głowy minął, mdłości oczywiscie, że nie :baffled:, ale jem właśnie jajeczniczkę i bułę ;-)

monaliza- na flache jeszcze musimy poczekać, ale nic straconego :-)

bubuś - współczuję bóli, przeszło Ci już ???

BUBUS jak dzis sie czujesz? Dalas rade przespac noc?
LENKKA daj nam znac czy pojechalas na pogotowie. wiadomo, lepiej chuchac na zimne. A jak sie dowiesz, ktory to fajas zrobil ci takie kuku, to nie policje ale z 3 terminatorow na niego naslij coby mu z dupy zrobili jesien sredniowiecza!
NAGAPALMA- co do tej flaszki wychodze z zalozenia, ze co sie odwlecze to nie uciecze. Poki co i tak jak mysle o alkoholu to mi zoladek na wierch wychodzi ;-)A co do kawy, naprawde az tak sie ograniczasz? Ja bez kawy zyc nie moge i gin tez mi powiedzial , ze dozwolone sa dwie filizanki dziennie , nie wiecej, wiec tego sie trzymam.
Wy tez dziewczyny nie pijecie kawy??

Cześć:( Jestem po totalnie nieprzespanej nocy, dopiero przed 5 zasnełam a o 6 obudził mnie młody. O dziwo bolał mnie żołądek nie podbrzusze. Nigdy jeszcze takiego bólu nie czułam, nawet przy porodzie ;( Musiałam siedzieć całą noc skulona z nogami pod brodą bo inaczej płakałam z bólu. Obudziłam teściową żeby zrobiła mi rumianku, to po 20 minutach od wypicia zwymiotowałam. Rano to samo - pół szklanki herbaty wyżygałam szybciej niż wypiłam... Ratunku!!!!! ;( ;( ;( Na 12 idę do lekarza...

A mi się strasznie chce piwa... Pachnie smakowicie, wygląda smakowicie... mmmmmmm

Bubuś, a Ty te bóle konsultowałaś z gin? Nic Ci nie dał?

Lenkka, no, raczej trudno utrzymać nerwy na wodzy w takiej sytuacji. Rejestracje pamiętasz? Zgłoś to na policję.

U nas pada śnieg. Jest mega zadymka. Tycia od rana domaga się lepienia bałwana, więc raczej nie uda mi się wykręcić sianem i będziemy lepić śnieżne kule :-D
A nawet lepiej się dziś czuję. Żołądek jakby się uspokoił (tfu, tfu), jelita toże (się wczoraj najadłam espumisanu, może o to chodziło??).
No, to zupę nastawiam i idziemy się w śniegu wytarzać ;-):-)

reklama
Cyniczna jak byłam na wizycie to nic mnie nie bolało. Podbrzusze zaczęło boleć chyba od nadmiaru chodzenia, ale już mu przechodzi,

Do góry