Tygrysek1985
Fanka BB :)
Bubuś tak o Synusia pisalas:
Leżę w łóżku a synuś masuje mi brzusio żeby dzidzia rosła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Leżę w łóżku a synuś masuje mi brzusio żeby dzidzia rosła
monaliza głowa do góry! będzie dobrze
cyniczna Twoja opowieść o Walentynkowej przygodzie rozbawiła mnie z facetami to czasami można zwariować!
Ja w tamtym roku byłam na romantico kolacjone hehe a w tym to raczej nie sprawi mi radości, bo nadal nie mam apetytu, tylko mdłości bleeee
poza tym dziś gościu wymusił mi pierwszeństwo i znalazłam się w śniegu, osłona połamana i zderzak pęknięty, nom i jeszcze zwiał konował jeden jak zaczęłam się na niego wydzierać ehh za bardzo mnie nie szarpnęło i czuje się ok, ale mam chęć jechać na pogotowie i sprawdzić czy wszystko ok, sama już nie wiem....
zadzwonili w koncu z wynikami. Powiesilabym ich wszystkich za jaja za to ze tak dlugo musialam czekac!!! Ale wyniki sa idealne!!!!!lalalalala.kurcze gdybym mogla to flache bym teraz sama ze szczescia obalila! ide konsumowac strudel!!!!lalallalala....
No tak, mój syneczek martwi się o mamusię Potrafi oderwać się od zabawy, przyjść do mnie, wygrzebać mi brzuch spod ubrań przytulić się i powiedzieć "kocham dzidziusia" albo właśnie głaskać mnie tak delikatnie ;-)
Edit: Lecę do spania, bo albo zwymiotuję albo zemdleję ;(