reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

wciaz czekam na wyniki... mialy byc 16.30 teraz przeniesione na 17. 45 . Lekarka ma do mnie oddzwonic jakby wyniki byly zle. och! chyba pojde cos wszamac z duza iloscia potasu poki nie zostanie mi on na zawsze zabroniony. albo nie, poprawie sobie humor strucla z jablkami z aldika!!!

reklama
heehhe na cisto jablkowe mialam fantazje w zeszlym tyg albo 2tyg temu:) naszczescie po zjedzeniu jednego ochota przeszla:)

monaliza głowa do góry! będzie dobrze
cyniczna Twoja opowieść o Walentynkowej przygodzie rozbawiła mnie ;) z facetami to czasami można zwariować!
Ja w tamtym roku byłam na romantico kolacjone hehe a w tym to raczej nie sprawi mi radości, bo nadal nie mam apetytu, tylko mdłości bleeee
poza tym dziś gościu wymusił mi pierwszeństwo i znalazłam się w śniegu, osłona połamana i zderzak pęknięty, nom i jeszcze zwiał konował jeden jak zaczęłam się na niego wydzierać ehh za bardzo mnie nie szarpnęło i czuje się ok, ale mam chęć jechać na pogotowie i sprawdzić czy wszystko ok, sama już nie wiem....

ooo juz tlusty czwartek ale ten czas leci

bubus ale masz slodziaka
monaliza zdrowka zycze z calego serducha
weronkazzz ja bylamstrasznie nerwowa na samym poczatku, zla na wszystko i na wszystkich nie wiadomo na co

ja dzis wyslalam m w przerwie po nalesniki z baru mlecznego, a u mamy zamowilam sobie placuszki takie ala racuchy ze sledziem i buraczki

cos zaczynam czuc w podswiadomosci ze w brzuszku siedzi syn ciekawe co z tego wyjdzie

zadzwonili w koncu z wynikami. Powiesilabym ich wszystkich za jaja za to ze tak dlugo musialam czekac!!! Ale wyniki sa idealne!!!!!lalalalala.kurcze gdybym mogla to flache bym teraz sama ze szczescia obalila! ide konsumowac strudel!!!!lalallalala....

reklama
Witam wieczornie.
Spędziłam dziś pół dnia w łóżku. Brzuch cały czas boli i promieniuje do kręgosłupa a nawet do żołądka :( Czuję się jakbym miała dostać mega bolesny okres :(

Martusia słodziaka? Którego? Chodzi Ci o synusia? :)

Do góry