reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Aha u mnie 1,1kg na plusie:-) dziś zjadłam już śniadanie, ciasto i obiadek-mielone, kartofelki i buraczki, teraz popijam sobie sok z pomidorów i zajadam suszne morele:szok:, masakra mieszam tak, że aż nie przystoi .... jeszcze się do rodzynek w czekoladzie dobieram :baffled::-D

demetrios - dziękuję :-)

kasiaP- z tymi mdłościami tak to jest, niektóre kobiety męczą się nawet do 9 go miesiąca, a co do siusiania to i tak pozno Cię wzięło, ja na dzień dzisiejszy sikam dwa razy w nocy, dlatego pewnie nie spię , a ogólnie ucisk na pęcherz to już dobry tydzień mam :tak:

pajka- na walentynki planuję jakąś dobrą kolację i może coś z wypożyczalni wypożyczę, ale najchętniej poszłabym do restauracji, tylko mój mąż konczy dopiero po 20 :sorry2:

gorgusia - co do włosów to mi sie tez końcówki jakieś takie sianowate zrobiły, fryca mam dopiero za tydzien w sobote, chyba zmienie się z blond na brąz:tak: a co ? zaszaleje :-D co do przytulanek, to u nas od samego początku nie ma i emek tez już fuka i fuka - trudno , niech fuka ;-):-D

cyniczna- ale jaja z tymi walentynkami, mąż niezle podpadł :-Dwspółczuję z tym żołądkiemk, mi trochę odpusciło, ale na jak długo nie wiem, oby na zawsze:sorry2:, na te jelitka, to może no-spę sobie wez, trochę rozluzni ;-)

maju - 10 dni zleci raz dwa :tak:;-):-D

reklama
Pajka ja na placki ziemniaczane to choruje juz od 4tyg:( ale nei wykonalne bo emek nie bardzo chetny do tej potrawy no i najwazneijsze :( nei mamy odpowiednich ziemniaków te tutaj to porazka nie ma mowy o plackach ziemniaczanych z nich bo sama woda :( ostatnio emek kupil w proszku ale to nawet nie daje posmaku placków:( więc czekam do grudnia by spelnic swoje marzenie o plackach:( a nei mozecie małej babci podrzucić na jeden wieczór??
co do sexiku to mnie ciągnie Jego też ale wiemy ze nei mozemy i jakos si edziwie ze on tak dzielnie znosi brak przytulanek ,zawsze jak byla 4dniowa przerwa to juz sfochany obrazony i taki naminowany chodzil a teraz qrcze minelo 5tyg w sumie 6 a on nie mial jeszcze swojego napiecia zwiazanego z nadmairem plemnikow :) ale radzi sobie ogladajac filmiki napewno:)

Cyniczna :-D:-D:-Djuż widzę minę Twojego meża :-Dod razu przypomniala mi sie sytuacja. Moj mąż zawsze obchodził imieniny ja nigdy. W dzień moich imienin przyjechał z pracy i cos tam gadam z nim no i mowie a Ty nic dla mnie nie masz?? a on co cos Ty kwiatka bys chciala?? a ja mówie no wypadaloby bo mam dzisiaj imieniny :-D mina bezcenna:-D

Maja to ja Ci podesle te placki:):) co do seksiku my na razie możemy, ale nie chcemy... chyba przez to, ze w poprzedniej ciązy krwawiłam do 20 tc więc wolimy nie doprowadzic do plamień itd. Poza tym pogadam z lekarką jak ona to widzi...

Pajka uwierz ze wiele bym dała za takie pyszne placki!!!od samego poczatku ciązy one mi sie taaaaak marza aż mi ślinka cieknie na samą myśl:) chyba poprosze mame zeby w maju przywiozła polskie ziemniaki:)

Dziewczyny ja wam zazdroszcze apetytu , u mnie sie nawet ciezko nad otwarta lodowka stoi, a jak pojde do supermarketu , to tez nie widze nic ciekawego.

Chociaz zjadlabym grzybki w occie... Niestety niedostepne w Holandii..

Dzień dobry.
Właściwie mało dobry ale staram się nie narzekać... Byłam dziś na wizycie, opis w odpowiednim dziale. Źle się czuję po tym chodzeniu i staniu w busie. Boli mnie podbrzusze i ledwo się ruszam. Nie mogę się zmusić do jedzenia ale coś trzeba będzie przegryźć. Leżę w łóżku a synuś masuje mi brzusio żeby dzidzia rosła :-D

Pajka uwierz ze wiele bym dała za takie pyszne placki!!!od samego poczatku ciązy one mi sie taaaaak marza aż mi ślinka cieknie na samą myśl:) chyba poprosze mame zeby w maju przywiozła polskie ziemniaki:)
to napisz napisz:) do maja nie jest daleko:)

Dziewczyny ja wam zazdroszcze apetytu , u mnie sie nawet ciezko nad otwarta lodowka stoi, a jak pojde do supermarketu , to tez nie widze nic ciekawego.

Chociaz zjadlabym grzybki w occie... Niestety niedostepne w Holandii..

no to trzeba jakiś zamiennik w occie znaleść ja staram sie jesc to na co mam ochote...

Pajkaa dzięki za odpowiedź o ziołach :-)
Cyniczna hahahaha, świetna historia, poza tym opowiadasz całkiem jak jedna z moich przyjaciółek :-D
Ja wyglądam przeokropnie w moich aktualnych włosach, są długie, zniszczone i już wychodzą mi jasne odrosty, ale chcę się nimi zająć dopiero jak będzie ciepło i będę miała pewność, że jak zwykle nie rozłożę się na gardło po wizycie:crazy: i ścinam się na krótko:tak: już się doczekać nie mogę
Kiedyś pisałyście o szarlotce i dzisiaj nadrobiłam tą ochotę :-p Teraz znowu mnie kusicie plackami :wściekła/y::-p A potem w nocy leże i kwiczę z bólu jelit i żołądka, nic dziwnego, jak tutaj co chwila jakaś smakowita potrawa się mi przypomina :-p Nawet ten mielony z ziemniakami i buraczkami brzmi smakowicie:-p

reklama
witajcie! ja ma niestety od godz 13 niezly stresik. Zadzwonilam rano do mojej lekarki i nagralam sie jej mowiac o tym cholernym wysokim potasie, ktory wyszedl mi z badan w polskiej klinice. Zamowilam u niej wizyte na jutro rano a tu w czasie przerwy o 13 ta dzwoni i mowi, ze natychmiast mam przyjechac do przychodni zeby pobrac krew i od razu mam z nia jechac do szpitala do laboratorium:angry:. Powiedziala, ze takie wyniki sa bardzo niebezpieczne (bardziej wydaje mi sie ze dla mnie a nie dla dzidzki). Podobno ma to cos wspolnego z nerkami i moze powodowac paraliz miesni, zaburzenia serca. Wyniki maja byc o 16.30 czyli w Polsce 17.30. Boje sie jak cholera. A juz myslalam, ze moje problemy sie juz skonczyly...

Do góry