reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2012 ;)

Ale naskrobałyście przez weekend, nie dam rady nadrobić wszystkiego bo mam tylko chwilę. Od 2 dni się pakuję bo jutro lecimy do Polski:-)
Axa zuch chłopak z Kacka:tak::-) mam nadzieje że nic teraz nie będzie go bolało. Lodówka pełna lodów już na niego czeka?:-D
Monaliza witaj:) Wszystkiego najlepszego dla Olivki z okazji 4 miesiączków:tak:
Patrysia śliczne maleństwa:) zdrówka dla twoich chłopaków!
Risia jejku... niech te choróbstwa dadzą wam wreszcie spokój. Zdrówka!!
Więcej nie pamiętam, jedną nogą już u rodziców:tak::-D Postaram się zaglądać i coś skrobnąć w tygodniu. Trzymajcie się ciepło!

reklama
Hej dziewczynki. Melduję się po dłuższej przerwie postaram się dziś was trochę nadrobić.Byłam dziś z małym u lekarzy wizyty opiszę na odpowiednim wątku.

No wreszcie chwile znalazłam:-)
Axa- fajny ten domek z tymi piłeczkami, chyba się skusze i kupie małemu:tak:. To dobrze że Syncio już po operacji i ze wszystko dobrze:-) &&& za szybki powrót do pełni sił:tak:
Ayni- trzymam &&& żeby sie udało z ta pracą:tak:Pisz jak już co będziesz wiedziała ;-)
Patrysia- Ale słodkie bobasy! Ale chłopaki będą dumni albo pewnie już są ze taką mamę piękną maja:tak:
Risia- Trzymaj się!:tak:
Verita- niesamowite jak ta twoja Córcia śpi! Ty korzystasz bo śnieg spadł na chwile a my już wyczekujemy kiedy stopnieje hehe:tak:
Taycia- hehe jakie slodkie oczka Synuś zrobił :-)
Tygrysku- Fajnie, ze macie taki plac zabaw zawsze to dziecko ma się gdzie wyszaleć. hehe ale szaleństwo z tym kuligiem:-D:-)
Merlin- Ale z Krzysia już duuuży Facet a jaki słodki:tak::-)
Future- Ale sie smakowicie Gucio zajada hehe:-D:-). A Ty to krzesełko masz takie z regulowanym oparciem?? pytam bo się rozglądam i właśnie chciałam takie kupić, żeby małego już sadzać, bo jak w Bujaczku mu daje to zaraz muszę prać bo ten cały brudny. Hehe co do matki wariatki to wiesz jestem zdania, że lepiej byc matką wariatką w pozytywny sposób niż wiecznie zmarudzoną, tak że do twarzy Ci z tym wariactwem :-):-D
Martusia- Oli cudowny! hehe a jak sie mierzy spojrzeniem z krówką:-)
Monaliza- ślicznne Córeczki:-)

Ufff chyba nikogo nie ominełam?

merlin a ty dziś wyspana,nie świętowałaś Stary Nowy Rok po raz drugi ?Czy u Was w rodzinie nie obchodzicie według juliańskiego? Mąż to pewnie nie,a jak jest w twoim domu rodzinnym?:-)

a dziękuję za pamięć ! świętujemy tylko ze bez szaleństwa z mężem i karmi na kanapie a o północy to chyba akurat próbowałam uśpić Krzysia :-p

verita no maluchom właśnie nigdy nie jest zimno najlepiej by cały dzień tarzali się w śniegu heh
merlin a z czym związane jest to, ze obchodzisz dwa razy Nowy Rok możesz opowiedzieć bo ciekawa jestem :-p

Merlin o to fajnie i dodatkowa imprezka może byc.No poza tym rokiem bo karmisz.A tutaj macie znajomych z którym obchodzicie Stary Nowy Rok?

Mykam Marcelitka myc,usypiac,potem kolacja i mycie Alanka,Marcelek obudzi się jeszcze z 5 razy do północy.Mężo ma nockę muszę sama ogarnąc toważystwo

reklama
hejo

dziec mnie wykancza no nie mam sily nawet pisac o tym. ogladalam wiadomosci i kurka co to sie dzieje... policjant zmasakrowal zone nozem kilka ulic ode mnie. matka dzieciobojczyni. czasem zaluje ze swiat sie nie skonczyl jednak...

Risia o masz... teraz Tobie cos... zdrowka i zdrowka i zdrowka
Patrysia ale Ci fajnie ze szkrabami :p
Axa usciskaj Kacka :)
Monaliza witam z powrotem :)

Szkraboli obudzil sie po 5h i wrzask od nowa. ale to nie kolka bo nie ten placz. skok predzej... wedlug kalendarza skokow jeszcze 3tyg podobno... nie zgadzam sie.

Do góry