reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Ale naskrobałyście przez weekend, nie dam rady nadrobić wszystkiego bo mam tylko chwilę. Od 2 dni się pakuję bo jutro lecimy do Polski:-)
Axa zuch chłopak z Kacka:tak::-) mam nadzieje że nic teraz nie będzie go bolało. Lodówka pełna lodów już na niego czeka?:-D
Monaliza witaj:) Wszystkiego najlepszego dla Olivki z okazji 4 miesiączków:tak:
Patrysia śliczne maleństwa:) zdrówka dla twoich chłopaków!
Risia jejku... niech te choróbstwa dadzą wam wreszcie spokój. Zdrówka!!
Więcej nie pamiętam, jedną nogą już u rodziców:tak::-D Postaram się zaglądać i coś skrobnąć w tygodniu. Trzymajcie się ciepło!

reklama
Hej dziewczynki. Melduję się po dłuższej przerwie postaram się dziś was trochę nadrobić.Byłam dziś z małym u lekarzy wizyty opiszę na odpowiednim wątku.

No wreszcie chwile znalazłam:-)
Axa- fajny ten domek z tymi piłeczkami, chyba się skusze i kupie małemu:tak:. To dobrze że Syncio już po operacji i ze wszystko dobrze:-) &&& za szybki powrót do pełni sił:tak:
Ayni- trzymam &&& żeby sie udało z ta pracą:tak:Pisz jak już co będziesz wiedziała ;-)
Patrysia- Ale słodkie bobasy! Ale chłopaki będą dumni albo pewnie już są ze taką mamę piękną maja:tak:
Risia- Trzymaj się!:tak:
Verita- niesamowite jak ta twoja Córcia śpi! Ty korzystasz bo śnieg spadł na chwile a my już wyczekujemy kiedy stopnieje hehe:tak:
Taycia- hehe jakie slodkie oczka Synuś zrobił :-)
Tygrysku- Fajnie, ze macie taki plac zabaw zawsze to dziecko ma się gdzie wyszaleć. hehe ale szaleństwo z tym kuligiem:-D:-)
Merlin- Ale z Krzysia już duuuży Facet a jaki słodki:tak::-)
Future- Ale sie smakowicie Gucio zajada hehe:-D:-). A Ty to krzesełko masz takie z regulowanym oparciem?? pytam bo się rozglądam i właśnie chciałam takie kupić, żeby małego już sadzać, bo jak w Bujaczku mu daje to zaraz muszę prać bo ten cały brudny. Hehe co do matki wariatki to wiesz jestem zdania, że lepiej byc matką wariatką w pozytywny sposób niż wiecznie zmarudzoną, tak że do twarzy Ci z tym wariactwem :-):-D
Martusia- Oli cudowny! hehe a jak sie mierzy spojrzeniem z krówką:-)
Monaliza- ślicznne Córeczki:-)

Ufff chyba nikogo nie ominełam?

merlin a ty dziś wyspana,nie świętowałaś Stary Nowy Rok po raz drugi ?Czy u Was w rodzinie nie obchodzicie według juliańskiego? Mąż to pewnie nie,a jak jest w twoim domu rodzinnym?:-)

a dziękuję za pamięć ! świętujemy tylko ze bez szaleństwa z mężem i karmi na kanapie a o północy to chyba akurat próbowałam uśpić Krzysia :-p

verita no maluchom właśnie nigdy nie jest zimno najlepiej by cały dzień tarzali się w śniegu heh
merlin a z czym związane jest to, ze obchodzisz dwa razy Nowy Rok możesz opowiedzieć bo ciekawa jestem :-p

Merlin o to fajnie i dodatkowa imprezka może byc.No poza tym rokiem bo karmisz.A tutaj macie znajomych z którym obchodzicie Stary Nowy Rok?

Mykam Marcelitka myc,usypiac,potem kolacja i mycie Alanka,Marcelek obudzi się jeszcze z 5 razy do północy.Mężo ma nockę muszę sama ogarnąc toważystwo

reklama
hejo

dziec mnie wykancza no nie mam sily nawet pisac o tym. ogladalam wiadomosci i kurka co to sie dzieje... policjant zmasakrowal zone nozem kilka ulic ode mnie. matka dzieciobojczyni. czasem zaluje ze swiat sie nie skonczyl jednak...

Risia o masz... teraz Tobie cos... zdrowka i zdrowka i zdrowka
Patrysia ale Ci fajnie ze szkrabami :p
Axa usciskaj Kacka :)
Monaliza witam z powrotem :)

Szkraboli obudzil sie po 5h i wrzask od nowa. ale to nie kolka bo nie ten placz. skok predzej... wedlug kalendarza skokow jeszcze 3tyg podobno... nie zgadzam sie.

Do góry