reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

PATRYSIA ależ cudowne maluszki! :D Całkiem niedawno nasz takie były :) A jak sobie mamusia radzi z takim podwójnym szczęściem? :happy2:
RISIA ojej... zdrówka dla maluszka!!!
AYNI &&&&&

Nie dam rady was nadrobić, niestety... czwartek-piątek zakuwanie, cały weekend w szkole. Wczoraj wieczorem padłam na twarz... :baffled: Sieczka z mózgu :nerd: już chyba za stara na to jestem ha ha ha ;-):-p

Dziękuję w imieniu Zuzi za wszystkie życzenia z okazji 5 miesięcy - za miesiąc "okrągły" jubileusz :-D:cool2:

Dobrego dnia!

reklama
Na dniu jest dobrze gorzej w nocy tzn.Sylwuś śpioszek spokojny jest ale Kajutka daje w nocy popalić...M jej pomaga na szczescie ;))

witam mamusie
jestem taka szczesliwa w nocy spadl snieg juz topnieje a za poltorej godziny ma padac i ide pochodzic zeby chociaz fotke malej zrobic :-):-D:-)

Dzień Dobry
U nas nocka jako tako .... spał ale przez sen marudził ogólnie od wczoraj mrukliwy jest i nie wiem do końca czy przez wątróbkę którą ja zjadłam czy przez marchewkę.
Jesteśmy już zapisani na poradę żywieniową na piątek :tak: mam nadzieję ze sie nie zawiodę.

Hallo Kochane!
Kaci już po operacji jest w pokoju. Jeszce się nie obudził. Rano nakleiłam mu plastry Emla bo dali i kazali, i M mówił, że nawet nie poczuł, że wenflon zakładała:szok: A w PL dziewczyny mówiły, że nie działa?
Po głupim jasiu M mówił, że miał taki odlot, że się chichrał i mu się barrrrdzo podobało.

Axa to fajnie że wszystko sprawnie poszło:tak:Pisz nam tu szybko jak tylko się obudzi.

My ze spacerku powróciliśmy,dzis tylko 30 min bo nam zimno w poliki z Alankiem było a do tego momentami zimny wiatr wiał.Dla Marcelka akurat bo on i tak tylko po 30 min śpi:tak:
Alankowi pokazywałam ślady zająca i chciał mnie do lasu zaciągnąc żeby go złapac bo on go chce:-D Musiałam się nieźle natłumaczyc co by dał zającowi święty spokój :tak:

patrysia heh super, ze jest ktoś komu tak jak mi się nie chce, kto to na fotce Ty? dzieciaczki super, eh niedawno nasze takie były, wszystkie ubranka za duże były eh
verita o super, czekam na śnieżne fotki
axari super, ze już po :)daj koniecznie znać jak się obudzi
beacia dobre z tym zającem :)

reklama
TYGRYSKU ja ;)zabawa na całego z kuligem :))
AXARAI będzie dobrze :))Adusia mała baletnica :))z Kacperkiem słodko :))
MARTUSIA Marcelek wczoraj u mamy taką małpą/gorylem zafascynowany był hehe
FUTURE hehe i fajno a co :D hehe ale syncio zajada :))
MERLIN i tu również zajada fajnie synuś :))
TAYCIA jakie oczka słodkie :))
VERITA oj oj bałabym się...
PAULINE modelka mała :))
STOKROTKA super się bawi synuś :))
FASOLKA jak Patusia słodko zerka :))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry