reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Witam, u mnie śnieżnie dzisiaj i wietrznie, więc siedzimy w domku....

Kasieq dzięki za info o olejkach, bardzo przydatne:tak:no i teraz wszystko jasne:-)

Maleństwo
jak ma spuchnięte dziąsła na dole to raczej dolne idą nie górne...

Patrysiu co do tej pani to się nóż w kieszeni otwiera jak o tym słyszę, dobrze chociaż się wkońcu ma jakieś konkretne zarzuty, a nie chodzi na wolności...

Co do pracy to ze mną się pożegnali jak zaszłam w pierwsza ciążę, od tamtej pory jestem mamą na cały etat...jestem ubezpieczona w KRUSie, więc wszystkie składki (emerytalne też) opłacam sama (tzn mąż)...prawdopodobnie ten stan rzeczy potrwa do czasu kiedy dzieci nie pójdą do przedszkola, bo u nas nie ma żłobka, moja mama pracuje, a teściowa "już swoje dzieci wychowała i wypier....mi z dziećmi"...

Tak wogole to jakiegoś doła dziś mam, juz normalnie nie wyrabiam w tym moim pożal się Boże mężem....

Miłego dnia życzę...

A u mnie było np.tak ze dałam wsio do ubrania Alanka mu i mówię przebierz no i M ubiera i pyta sie tą bluzeczke też?heh no dałam mu i mówię w to a on się jeszcze pyta ? :D

Własnie rozmawiałam na skype z kumpelą z Pl, i mówi do mnie, że mam sobie poczytać tą książkę "50 twarzy G." bo ocieka seksem, i nawet są gadżety:-) Która to erotomanka polecała tą książkę:-) Już wiem czemu czytała z wypiekami na twarzy buhahaha!

Stokrotka no to wspolczuje skoro sie tego nie spodziewalas :* ja wiedzialam odrazu bo zawsze tak bylo jak ktoras zachodzila w ciaze,powrotu juz nie miala. Przykre ale prawdziwe. Usmialam sie jak Twoj ubral malego, podejrzewam,że moj zrobil by podobnie:-D

Fasolka a Tobie tez sie skonczyla umowa dobrze pamietam? mi wlasnie przyslali dokumenty i napisali zeby z nimi udac sie do zusu po dalszy zasilek macierzynski,kurde a myslalam,że z glowy bede miec,że oni przesla dokumenty do zusu:-p ale i tak musze jechac zeby poprosic o ten dodatkowy urlop

Axa no ja nie wiem ktora tu taka erotomanka:-D:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Stokrotka no to wspolczuje skoro sie tego nie spodziewalas :* ja wiedzialam odrazu bo zawsze tak bylo jak ktoras zachodzila w ciaze,powrotu juz nie miala. Przykre ale prawdziwe. Usmialam sie jak Twoj ubral malego, podejrzewam,że moj zrobil by podobnie:-D

Fasolka a Tobie tez sie skonczyla umowa dobrze pamietam? mi wlasnie przyslali dokumenty i napisali zeby z nimi udac sie do zusu po dalszy zasilek macierzynski,kurde a myslalam,że z glowy bede miec,że oni przesla dokumenty do zusu:-p ale i tak musze jechac zeby poprosic o ten dodatkowy urlop

Axa no ja nie wiem ktora tu taka erotomanka:-D:-p

No mi tez sie miała skonczyc w grudniu ale przedłuzyli do konca macierzynskiego i nie musze do zus latac:-)

Do góry