reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Witam sie wieczornie :* ja dzis z malym caly dzien poza domem i jestem padnieta:-) bylam wziac kase za zalegly urlop:-) potem u kolezanki i u mamci,mezu robi schody i strasznie smierdzialo wiec musielismy wybyc.

Martusia no ja tez wspominam nasze kolezanki,szkoda,że choc czasem tu nie zagladaja:-( pamietam co to sie dzialo jak bylysmy w ciazy,jak sie w kolejke ustawialo do rodzenia:-)ehh fajnie bylo

Pauline gratulacje!!! i jak fajnie,że cora bedzie na slubie swoich rodzicow :) jestesmy z tego samego roku:) tylko ja sierpien

Anusienka ta osoba z ebay to ona je sciaga z zagranicy. Mialam tez tam kupic ale nie mieli tej co ja chcialam, bo chcialam ta niebiesko-biała i na dzien i na noc. Ale idzie do mnie z angli powinna dojsc do piatku :)

Merlin fajnie,że odpoczelas:-) i juz jestem z nami :)

Ide czytac moja ksiazke:-) aa mezu odrazu do mnie "nic nie bedzie" haha bo za kazdym razem po przeczytaniu mojej lektury mam ochote go zgwalcic:-D:-D

reklama
Ayni my już mamy dla małej paszport irlandzki i polski, ale w ambasadzie bez nr. pesel to tylko na rok można wyrobić. W sumie to nawet lepiej bo przecież za rok ona zupełnie inaczej będzie wyglądać niż jak miała 1-2miesiace.
Ja dopajam i młoda nigdy nie wypijała tego co zrobiłam 120ml max. połowę przez cały dzień a dzisiaj jak do butli wsadziłam zamiast smoka 1+ , 3+ to wypiła 60ml na raz i po 3h drugie 60ml:rofl2:
Beacia zdrówka dla Alanka

Piękne te Wasze wrześniowe maluszki!!!

Wybaczanie, że tak ogólnie ale tyle tych zdjęć w galerii ze nie dam rady dzisiaj, jutro się poprawię:tak:;-)

Wreszcie dzidzia spi. Jutro na masaz idzie ciekawe czy jej sie spodoba..
Co do wagi i wzrostu dzieci to ja bym sie nie martwila ,jesli sa w zakresie siatek centylowych tzn ze jest to norma. Gdyby bylo ponizej to mozna pytac lekarzy a tak jest dobrze po prostu jest w grupie mniejszych dzieci.
Wlosy po ciazy. Hm... Po pierwszym porodzie wychodzily mi garsciami, mialam anemie, wazylam 46 kilo i cudowalam z jedzeniem, bralam witaminy. Teraz jem jak swinka,biore witaminy nieregularnie, mam prawie 70 kg i nie wypadl mi ani jeden wlos. Moim zdaniem to nie tylko brak jakis hormonow ( bo ja mam niedobor wiec powinnam byc lysa ;) ale brak mikroelementow.
Wiecie od wczoraj boli mnie krzyz na dole ,mam problemy z chodzeniem myslicie ze moze to byc po znieczuleniu po cc? Nie lubie lekarzy a nie wiem czy to moge czyms smarowac przy kp. Ledwo sie schylam. Czy przewialo mnie moze mala zle podnioslam... Nie wiem
Tygrysek prawda ten obrazek
Ja tez chce w Walentynki slub miec fajnie tak
Dobranoc mamusie

Ostatnia edycja:
Anusienka ta osoba z ebay to ona je ściąga z zagranicy. Miałam tez tam kupić ale nie mieli tej co ja chciałam, bo chciałam ta niebiesko-biała i na dzień i na noc. Ale idzie do mnie z Angli powinna dojść do piatku :)

Możesz mieć rację, że ściąga zza granicy i sprzedaje w PL. Tak, ja właśnie kupiłam to opakowanie z dwiema tubkami, na dzień i na noc. Zanim dałam Adriankowi, posmarowałam sobie i działa odrętwiająco jak zastrzyk przeciwbólowy przed wierceniem czy wyrywaniem zęba, tylko oczywiście 100 razy słabiej. Myślę że będzie dużo skuteczniejszy (a może i już jest, bo Mały śpi od pół godz, a posmarowałam mu zaraz przed snem. Ale nie chcę chwalić dnia przed zachodem), bo Teetha Gel, który kupiłam w Bootsie nie zauważyłam, aby skutkował :confused2:

Witam sie wieczornie :* ja dzis z malym caly dzien poza domem i jestem padnieta:-) bylam wziac kase za zalegly urlop:-) potem u kolezanki i u mamci,mezu robi schody i strasznie smierdzialo wiec musielismy wybyc.

Martusia no ja tez wspominam nasze kolezanki,szkoda,że choc czasem tu nie zagladaja:-( pamietam co to sie dzialo jak bylysmy w ciazy,jak sie w kolejke ustawialo do rodzenia:-)ehh fajnie bylo

Pauline gratulacje!!! i jak fajnie,że cora bedzie na slubie swoich rodzicow :) jestesmy z tego samego roku:) tylko ja sierpien

Anusienka ta osoba z ebay to ona je sciaga z zagranicy. Mialam tez tam kupic ale nie mieli tej co ja chcialam, bo chcialam ta niebiesko-biała i na dzien i na noc. Ale idzie do mnie z angli powinna dojsc do piatku :)

Merlin fajnie,że odpoczelas:-) i juz jestem z nami :)

Ide czytac moja ksiazke:-) aa mezu odrazu do mnie "nic nie bedzie" haha bo za kazdym razem po przeczytaniu mojej lektury mam ochote go zgwalcic:-D:-D
Firma Ci płaci za zaległy urlop? bo mi kazali wykorzystać, bo nie wyplacają ekwiwalentu, mam jeszcze 8 dni z 2011 r, ale w sumie jak wykorzystam to z urlopem wróce do pracy po Wielkanocy

Dzień dobry :)
witam się z poranną kawą... Mąż w pracy, dziecię jeszcze śpi... jest chwila na "poranną prasę" :-p

Ja ciągle jeszcze kaszlę, a na domiar złego Zuza zaczęła pokasływać. 3-dniówka to chyba jednak nie była, bo wysypki brak... Gorączka ładnie spadła, ale niestety zaczął się ten kaszel przez sen :/

Ech dziewczyny, sesja mi się zaczyna!!!! :baffled::nerd: Nie mam pojęcia jak wszystko ogarnąć... a z pisaniem magisterki to już w ogóle w czarnej doopie jestem! :angry: To będzie cud jak skończę te studia w terminie...:dry:

AXARAI pochłaniacz wilgoci sobie zakup - np. firmy Metylan
http://www.stopwilgoci.metylan.com.pl/ no i wietrzyć co chwila...

MERLIN witaj :) cieszę się że wojaże udane i że pozytywnie zresetowałaś mózg :tak:

AYNI haaaaa a ja tak w duchu cichutko obstawiałam pracę :-) to trzymam kciuki żeby padło właśnie na Ciebie!

TYGRYSKU buahahahaha ale się uśmiałam z hasła "naprawiłam młodego" :-D:-D oczyma duszy zobaczyłam cię jako małą Elmirkę z "Przygód Animków" naprawiającą zabawkę z błyskiem szaleństwa w oku... nie wiem skąd takie skojarzenie, ale się nieźle uśmiałam!

ANSURE mi też kudly lecą i też od fryzjerki wiem, że nic na to nie pomoże, trzeba to przeczekać

PAULINE super masz z takim śpiochem :happy: no i jaka data piękna na ślub!!! Ach zazdroszczę... hajtnęłabym się jeszcze raz! :tak: a z tą deprecha urodzinową to chyba przesadzasz hahaha faktycznie, stara baba z Ciebie... ;-) ja 28.01 też kończę 26 latek :-)

MARTUSIA zdrówka Kochanie!!!

MALUSZEK co Ty takiego czytasz hę??? :-D

Miłego dnia Kobitki!!!

WITAM :)

No i ciapa u nas:/wiedziałam że tak będzie...

ANUSIENKA Domiś cc pleśniawki miał Alanek i Marcelek sn i nie mają pleśniawek bynajmniej Marcello póki co jeszcze nie ma...

CC czy SN ; MM czy KP takie bezsensowne porównanie na zasadzie brzuch taki to chłopczyk a taki to dziewczynka :p

RYBA tylko nie z fibziuj za bardzo z tym wszystkim z tymi artykułami ;)
PAULINE jesteśmy w tym samym wieku :))

Zdrówka potrzebującym !

Witam

Mała oglada tradycyjnie Teletubisie :) sielanka potrwa pewnie jeszcze z 10 min :tak::-) Młoda nadale mało je, za całądobę na spiocha i z płaczkami zjadła 400ml
Ktos pisał coś o picu, moja młoda tez od kilku dni, ani łyka

Verita - a co brałaś wtedy na ta anemię, bo ja mam juz wagę podobna do Twojej poprzedniej, biorę falvit, teraz potas i magnez na herzklekoty, a o włosach nie wpsomnę.

axa - napisz raz jeszcze ten przepis szpinakowy

Jadę zaraz po wyniki tarczycy i innych dziadostw, trzymajcie kciuki proszę za mnie, bo nie chcę mieć tarczycy. Mam szanse 50 na 50 .......

reklama
PALEMKO kciuki &&& córcia jak laleczka :))
TYGRYSKU PIĘKNY obrót :))kocyk twój?
MAFU a to Arturko polu bił lusterko :D hehe jako krasnal bomba :D
AULINE czściej pokazuj wrześnową mulatkę :))jaką ona ma cere śliczną no i uśmiech też :))
KASIEK haha nieźle :D jakie minki słodkie:))

Do góry