reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Hej :D No do chudziny to mi daleko, ale dzięki, dzięki :D Teraz jak mi piersi wreszcie urosły to taka bardziej kobieca się czuję :cool2:ale piersiom foty nie zrobię :-D Dziś cały dzień sama w domu...na śniadanie banan,bo mi niedobrze, a leki trzeba było wziąć... Miłego dnia Dziewczyny!

reklama
cyniczna, gorgusia - witojcie :)))):-)

gorgusia - no brzusio po mału widac,fajny:tak: skusiłabym się i tez dodała fotkę, ale się cykam jeszcze :)

martusia - tak sudiuje resocjalizację na 3 roku jestem :):eek:

pajka - dzieki za gratki :):-)

marudka- pogratulować 4 eczki :tak:mi to samo gastrolog powiedział ;)

A ja znów wpadam w panike od niedzieli przestało mnie mdlić i odchodzę od zmysłów,:zawstydzona/y: piersi tez jakoś mniej bolą, jutro wizyta ... o 18.30 do tego czasu pewnie osiwieję, no i git, nie będę musiała odrostów farbować :shocked2: Musi być dobrze ... bo jak nie, to ... wariatkowo mnie czeka ...

Pajka zgadzam sie, ze bol promieniuje (choc prawdopodobnie nie w tym przypadku chyba ze macica mi uciskala to miejsce w kregoslupie, jestem bardzo szczupla wiec to mozliwe). Dlatego lekarz zasugerowal ze moze lepiej sie spotkac. Mialam cztery monitoringi cyklu i zawsze trafialam z ktorego bedzie owulka. Nie wiem byc moze to przypadek ale wyraznie czulam ktoras ze stron, to bylo u innych ginekologow i zawsze wszyscy sie dziwili. Jeden gin za drugim razem nawet sie mnie zapytal z ktorego. Moze przypadek moze nie, ja wierze ze nie. Chociaz teraz nie jestem pewna z ktorego zaszlam w ciaze bo nie bolalo mnie nic wyraznie. Nawet balam sie ze pecherzyk nie peknal.

Myrsyni fajnie, dobry wybor, ja za trzy wizyty w Polsce zostawilam juz mojemu gienkowi 500 zł wiesz juz jaka specjalizacja?

Gorgusia sliczny brzuszek, ja na podobnym etapie a jednak ciut jakby mniejszy... no coz trzeba uzbroic sie w cierpliwosc potem bede pewnie narzekac ze za duzy :D

Ostatnia edycja:
Nagapalma mnie też przestało mdlić w ten weekend, ale jak na razie nie panikuję. Piersi bolą ale raz mniej raz bardziej. Nie stresuj się kochana - zobaczysz, że jutro na wizycie będzie wszystko ok. Trzymam za to kciuki. :-)

pajus - dzięki, ale ja juz wiem, że strsowac sie będę do samego końca, taki urok kobiety, która straciła juz jednego szkraba ... rozmawiałam z koleżanką, która straciła dwa Aniołki, teraz urodziła córcię niedawno zdrową i sliczną i powiedziała mi, że mam się nie bac mojego strachu , bo będzie mi towarzyszył do samego końca ... ona bała się nawet dzień przed porodem ... taki los ... ale musi być dobrze :tak:

Właśnie zjadłam sałatkę krewetkową i se tak myśle czy to zaś można czy nie można :eek::rofl2: ??? była pyszna :)

NIE CHCE MI SIĘ GOTOWAĆ!!!!!!!!!!

Czy uda mi się przekonać rodzinę, że dieta jogurtowo kanapkowa jest bardzo zdrowa? :-);-):-D:-D

Nagapalma, niestety mogę tylko potwierdzić opinię koleżanki. Strach zostanie. Sałatka krewetkowa? Oj, dawno nie jadłam........mmmmmm

A niedługo tłusty czwartek... pączków nie jadam (nie lubię), ale faworki... To trzeba zrobić!!!

Ostatnia edycja:
amy specjalizacje bede robić po studiach interesuje mnie onkologia dziecięca, neonatologia

u mnie piersi sie nie powiekszyły ale czuje mrowienia w nich

Ja rowniez mam za soba strate w 7 tc dwa lata temu wiec wiem o czym mowicie. Strach wcale nie jest mniejszy. Ostatnio kolezanka zapytala mnie czy jest gotowa na ciaze po stracie (miesiac po) powiedzialam jej ze jesli gin nie widzi przeciwskazan fizycznych to ja nie czekalabym na jej miejscu bo nie sadze ze teraz po dwoch latach od straty balam sie mniej tylko na pewno tak samo...

nagapalma ja juz nie czytam co mozna a co nie bo zdaniem internetu to chyba juz nic. :p Ostatnio jedzac krakersy przypadkiem wyczytalam ze zawieraja cos szkodliwego dla plodu. To jakis obled. Jak masz na cos ochote to to jedz albo pij byleby to nie byl alkohol, serki plesniowe, bardzo tluste rzeczy, surowe mieso np. tatar itp

reklama
A mnie mdli...mdli strasznie. Wodę z cytryną sobie zrobiłam i liczę,że pomoże... A piersi chyba teraz bolą bardziej niż te 3-4tyg temu. Może to dlatego,że lutkę biorę? W czwartek wizyta...powoli myśląc o niej łaskocze mnie w podbrzuszu. Ale musi być dobrze. Powiem Wam,że odkąd dowiedziałam się,że jestem w ciąży czułam ciągłą niepewność- w sumie nie wiadomo dlaczego. W dniu kiedy zaczęłam plamić byłam zła,że sama to na siebie sprowadziłam złym myśleniem. Ale teraz kiedy biorę lekarstwa, plamień brak to naprawdę czuję,że wszystko jest w porządku. Nawet mój B. mówi,że widzi dużą różnicę w moim zachowaniu, że jestem spokojniejsza, bardziej pogodna. My kobiety mamy siódmy zmysł...

Do góry