reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Patrysiu w nocy to ja nie wiem bo spie jak zabita ale jak kilka razy wstaje siusiu to jest mi bardzo slabo.

Myrsini nie jest zle z tego co widzialam i co opowiadaja moje kolezanki to moje wymioty mogly by nie istniec :) :-D

reklama
a ja od wczoraj mamm mega mdłości ... ale znalazłam na nie sposób , nie posłodzony kisiel do picia:) ale nie te słodnie kubki tylko gotowany ,pychotka od wczoraj sie nim zapijam:) a tak myslałąm ze mnie omina te nieprzyjemnosci ciązowe :p piersi urosły mi i to sporo choć i tak miałam zawsze nienajmniejsze . a mnie gardło dopadło:( śliny nie mogę przełknąc bez bólu tak mnie drapie tam że hej :( ale dziś bede sie leczyła ... lodami albo shakiem z mc donalda:) woole zauwazylam ze moglabym pracowac w tym mcdonalds teraz bo ciagle mam na cos ochote z tamtad ,wczoraj na frytki krecone :)

Patrysia a ja myślałam że tylko ja taka nienormalna i w nocy mnie muli :no:.W poprzednich ciążach miewałam nudności ale nigdy takie i nie w nocy!!!Moja suczka budzi się jak łaże po nocy i chodzi za mną do łazienki i tak mi "łapkuje"jak gdyby mnie głaskała i patrzy wzrokiem biedna pani ...a ja dziś znowu bym takiego schabowego wciągneła:szok:...

Ja cala ciaze prakycznie nie mam zachcianek raczej brak apetytu zwlaszcza na mieso, dlatego dziwia mnie wasze marzenia o miesku :) ale widocznie tego potrzebuje Wasz organizm :))))

Chociaz ostatnio chodzila za mna grochowa i nalesniki z serem bialym :)))

A ja jak mam mdłości to mam od razu wstręt do jedzenia, zwłaszcza do mięsa. Za to litrami piłabym mleko smakowe.

Fasolka ja też miałam mdłości w nocy - potrafiłam się obudzić tylko dlatego, że mi się zrobiło niedobrze. Teraz na szczęście minęły te nocne nieprzyjemności. Zostały tylko dzienne.

z tym mięskiem to też się przekonałam :) nigdy nie lubiłam miesa zjadałam kawałeczek kotleta na obiad tak aby zjeśc ciupinke jego a reszta lądowała na talerzu męzulka a teraz... jeszcze jego czasami ląduje na naszym talerzu:) aż sie sama sobie dziwię co sie porobiło bo naprawdę dla mnie mieso moglo nie istniec a teraz nei ma takiej opcji:) a na grochówkę też mam mega smaka ale boję się troszke ,wzdęć :( ale za to dziś ulasz z kaszą gryczaną a jutro ogórkowa od tygodnia o niej marzę ale mamy rosół z wczoraj więc trzeba go dokączyć :)

z tym mięskiem to też się przekonałam :) nigdy nie lubiłam miesa zjadałam kawałeczek kotleta na obiad tak aby zjeśc ciupinke jego a reszta lądowała na talerzu męzulka a teraz... jeszcze jego czasami ląduje na naszym talerzu:) aż sie sama sobie dziwię co sie porobiło bo naprawdę dla mnie mieso moglo nie istniec a teraz nei ma takiej opcji:) a na grochówkę też mam mega smaka ale boję się troszke ,wzdęć :( ale za to dziś ulasz z kaszą gryczaną a jutro ogórkowa od tygodnia o niej marzę ale mamy rosół z wczoraj więc trzeba go dokączyć :)
no jak mozecie tak pisac........normalnie gloda na maxa dostałam.............chyba nie bede tu czytac wiecej hahaha

U mnie się właśnie skończyło spanie na brzuchu... zwyczajnie mnie brzuch boli.

Ja strasznie "wymiotna" w ciąży jestem, więc się cieszę, że już mi przeszło. Od czasu do czasu mnie jeszcze zemdli, ale nieporównanie z tym, co było.

Nie udało mi się umówić do internisty! No, jacyś niepoważni są! Kobieta w ciąży chyba ma prawo się domagać przyjęcia od ręki! No, ale szef na urlopie, a myszy harcują... Będę próbowała dzwonić, albo się zwyczajnie przeniosę do innego ośrodka, bo ten mnie irytuje z deka...

U mnie gulasz był wczoraj. Dziasiaj pomidorowa i pieczona łopatka...

Ja na razie nie mam już wybranego obiadku że musi byc bo to co miało byc to już było czyli schabowy gołąbki i pizza :D

Aha CYNICZNA ładniusie imie Martynka;))

reklama
Tycia śpiewa: "Sam Samie hej, hej, z Marfala się śmiej" :-D:-D:-D Kocham swoje dziecko!!!! Codziennie mnie zaskakuje:-D:-D

Ktoś ma pomysł na surówkę????

Ostatnia edycja:
Do góry