reklama
a ja od wczoraj mamm mega mdłości ... ale znalazłam na nie sposób , nie posłodzony kisiel do picia ale nie te słodnie kubki tylko gotowany ,pychotka od wczoraj sie nim zapijam a tak myslałąm ze mnie omina te nieprzyjemnosci ciązowe piersi urosły mi i to sporo choć i tak miałam zawsze nienajmniejsze . a mnie gardło dopadło śliny nie mogę przełknąc bez bólu tak mnie drapie tam że hej ale dziś bede sie leczyła ... lodami albo shakiem z mc donalda woole zauwazylam ze moglabym pracowac w tym mcdonalds teraz bo ciagle mam na cos ochote z tamtad ,wczoraj na frytki krecone
Patrysia a ja myślałam że tylko ja taka nienormalna i w nocy mnie muli .W poprzednich ciążach miewałam nudności ale nigdy takie i nie w nocy!!!Moja suczka budzi się jak łaże po nocy i chodzi za mną do łazienki i tak mi "łapkuje"jak gdyby mnie głaskała i patrzy wzrokiem biedna pani ...a ja dziś znowu bym takiego schabowego wciągneła...
amy22
Aktywna w BB
Ja cala ciaze prakycznie nie mam zachcianek raczej brak apetytu zwlaszcza na mieso, dlatego dziwia mnie wasze marzenia o miesku ale widocznie tego potrzebuje Wasz organizm )))
Chociaz ostatnio chodzila za mna grochowa i nalesniki z serem bialym ))
Chociaz ostatnio chodzila za mna grochowa i nalesniki z serem bialym ))
demetrios
Fanka BB :)
A ja jak mam mdłości to mam od razu wstręt do jedzenia, zwłaszcza do mięsa. Za to litrami piłabym mleko smakowe.
Fasolka ja też miałam mdłości w nocy - potrafiłam się obudzić tylko dlatego, że mi się zrobiło niedobrze. Teraz na szczęście minęły te nocne nieprzyjemności. Zostały tylko dzienne.
Fasolka ja też miałam mdłości w nocy - potrafiłam się obudzić tylko dlatego, że mi się zrobiło niedobrze. Teraz na szczęście minęły te nocne nieprzyjemności. Zostały tylko dzienne.
z tym mięskiem to też się przekonałam nigdy nie lubiłam miesa zjadałam kawałeczek kotleta na obiad tak aby zjeśc ciupinke jego a reszta lądowała na talerzu męzulka a teraz... jeszcze jego czasami ląduje na naszym talerzu aż sie sama sobie dziwię co sie porobiło bo naprawdę dla mnie mieso moglo nie istniec a teraz nei ma takiej opcji a na grochówkę też mam mega smaka ale boję się troszke ,wzdęć ale za to dziś ulasz z kaszą gryczaną a jutro ogórkowa od tygodnia o niej marzę ale mamy rosół z wczoraj więc trzeba go dokączyć
no jak mozecie tak pisac........normalnie gloda na maxa dostałam.............chyba nie bede tu czytac wiecej hahahaz tym mięskiem to też się przekonałam nigdy nie lubiłam miesa zjadałam kawałeczek kotleta na obiad tak aby zjeśc ciupinke jego a reszta lądowała na talerzu męzulka a teraz... jeszcze jego czasami ląduje na naszym talerzu aż sie sama sobie dziwię co sie porobiło bo naprawdę dla mnie mieso moglo nie istniec a teraz nei ma takiej opcji a na grochówkę też mam mega smaka ale boję się troszke ,wzdęć ale za to dziś ulasz z kaszą gryczaną a jutro ogórkowa od tygodnia o niej marzę ale mamy rosół z wczoraj więc trzeba go dokączyć
cyniczna
Fanka BB :)
U mnie się właśnie skończyło spanie na brzuchu... zwyczajnie mnie brzuch boli.
Ja strasznie "wymiotna" w ciąży jestem, więc się cieszę, że już mi przeszło. Od czasu do czasu mnie jeszcze zemdli, ale nieporównanie z tym, co było.
Nie udało mi się umówić do internisty! No, jacyś niepoważni są! Kobieta w ciąży chyba ma prawo się domagać przyjęcia od ręki! No, ale szef na urlopie, a myszy harcują... Będę próbowała dzwonić, albo się zwyczajnie przeniosę do innego ośrodka, bo ten mnie irytuje z deka...
U mnie gulasz był wczoraj. Dziasiaj pomidorowa i pieczona łopatka...
Ja strasznie "wymiotna" w ciąży jestem, więc się cieszę, że już mi przeszło. Od czasu do czasu mnie jeszcze zemdli, ale nieporównanie z tym, co było.
Nie udało mi się umówić do internisty! No, jacyś niepoważni są! Kobieta w ciąży chyba ma prawo się domagać przyjęcia od ręki! No, ale szef na urlopie, a myszy harcują... Będę próbowała dzwonić, albo się zwyczajnie przeniosę do innego ośrodka, bo ten mnie irytuje z deka...
U mnie gulasz był wczoraj. Dziasiaj pomidorowa i pieczona łopatka...
P
patrysia*
Gość
Ja na razie nie mam już wybranego obiadku że musi byc bo to co miało byc to już było czyli schabowy gołąbki i pizza
Aha CYNICZNA ładniusie imie Martynka)
Aha CYNICZNA ładniusie imie Martynka)
reklama