reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

maja, bysmy tylko szczesliwie donosiły swoje maleństwa reszta sie nie liczy ale gimnastyka w ciąży to swietna sprawa i gdy tylko bedziesz czuła sie na siłach to zacznij:-)Co do obiadków to i ja swojemu rzadko gotuje ze względu na naukę;-)

reklama
rany nauka?:) ja od 5tygodni jak leże w łóżku zamierzam zacząć douczać sie angielskiego ale z bardzo marnym skutkiem :( :) mam poprostu lenia i mi sie nie chce wole sie ponudzic :) zreszta jakas taka rozkojarzona jestem czy jakoś tak ze w polowie zdania zapominam co mam powiedziec wiec z nauki by nic nie wyszlo:(

Pajka wtedy jak bolal mnie krzyz wogole nie czulam podbrzusza. Pozatym ja rowniez wczesniej mialam i mam problemy na tym odcinku i bolalo tak samo wiec to nie sa bole zwiazane z promieniowaniem podbrzusza co gin tez stwierdzil :)

nagapalma gratuluje piateczkico studiujesz?
myrsini (czemu masz taki trudny nick heh), a Ty co studiujesz?

a mi dpiero zaczynaja dokuczac odruchy wymiotne nic nie moge w siebie wcisnac bo mi staje w gardle, tylko soki i jogurty pitne sa ok, o i pizza heh ale taka z pizzerni nie z mrozonek, ale akurat takiej z pizzerni to mam na szczescie pod dostatkiem za free

dzis pofarbowalam wloski, wiem, wiem pewnie w ciazy nie powinnam, ale juz mialam kilku cm odrosty i wygladalam kosmicznie, probowalam sobie tez wyregulowac brwi, ale nie daje rady stac i patrezc na wprost bo mi sie slabo robi, pozostaje kosmetyczka, ale na szczescie to tylko ok 5zl kosztuje

Maja nie stresuj sie tak przecież forum jest po to, ze można mówić na każdy temat... jeżeli coś mnie nie interesuje po prostu tego nie czytam:) przecież nie można bronić człowiekowi pisać na tematy bo jest np osobny wątek do tego tam , gdzie się ludzi nie zna :) troszke dystansu:) i spokoju nie stresuj sie tak :)przecież każdy ma prawo wymienić zdania:)

Amy ja zawsze jak miałam monitoring cyklu to mowie lekarce, ze chyba owulacje mam z lewego a ona, ze po czym ja to wnioskuje. Wiec jej mowie, ze po tym, ze mnie boli lewa strona a oda do mnie, ze owu z prawego:) a prawa strona w ogole mnie nie bolala... ale podobno ból moze tak promieniować, ze nie jesteś w stanie czasami określić co tak naprawde Cie boli:)

Myrsini no własnie tak sie zastanawiam czy to jest normalne... hmmm takie bóle macicy... jejku ta ciąża jest całkiem inna niż pierwsza...

Nagapalma gratuluje 5:)

Lotka ja akurat Rutkowskiego nie trawie jakoś mnie ten koleś irytuje mam wrażenie, ze on wszystko pod publike robi...

Pajkaa, ja mam powiekszony jajnik i stąd u mnie te skurcze.teraz są slabe bo jajnik sie zmniejsza a w 5-6 tc były bardzo silne!Skurcz zaczynał sie nagle i trwał około 5 minut szok normalnie
martusia, medycyne studiuje a mój nick to tylko imie greckie;P

Witajcie :D Ja dziś jestem leniem kanapowm. Wczoraj strasznie się napracowałam, bo były imieniny Męża. Zrobiłam masę pyszności, goście dopisali i poszliśmy spać po 2 w nocy. Dziś ledwo żyję z tej okazji...
A kręgosłup to w ogóle masakra- ale nie boli mnie krzyż tylko wyżej, gdzieś tak jak się stanik zapina. Boli mnie strasznie jak dłużej postoję. O basenie na razie nie ma mowy- zobaczymy kiedy lekarz pozwoli.
Teraz czekam w dom na mojego B. z nadzieją,że przyniesie mi pysznego gołąbka od mojej siostry.
Dziś trochę mnie mdliło, ale całe szczęście w granicach rozsądku i jakoś dałam radę zapijając to wodą z cytryną.
I dziś z B. zaczęliśmy cykać zdjęcia brzuszka :D

reklama
Do góry