Mi to tam rybka, moze i pod publike, byle skutecznie.Maja nie stresuj sie tak przecież forum jest po to, ze można mówić na każdy temat... jeżeli coś mnie nie interesuje po prostu tego nie czytam przecież nie można bronić człowiekowi pisać na tematy bo jest np osobny wątek do tego tam , gdzie się ludzi nie zna troszke dystansu i spokoju nie stresuj sie tak przecież każdy ma prawo wymienić zdania
Amy ja zawsze jak miałam monitoring cyklu to mowie lekarce, ze chyba owulacje mam z lewego a ona, ze po czym ja to wnioskuje. Wiec jej mowie, ze po tym, ze mnie boli lewa strona a oda do mnie, ze owu z prawego a prawa strona w ogole mnie nie bolala... ale podobno ból moze tak promieniować, ze nie jesteś w stanie czasami określić co tak naprawde Cie boli
Myrsini no własnie tak sie zastanawiam czy to jest normalne... hmmm takie bóle macicy... jejku ta ciąża jest całkiem inna niż pierwsza...
Nagapalma gratuluje 5
Lotka ja akurat Rutkowskiego nie trawie jakoś mnie ten koleś irytuje mam wrażenie, ze on wszystko pod publike robi...
Dziecię mi właśnie usnęło, mąż w pracy, no i kolejny wieczór tylko dla mnie :-) aaa no i dla Fasola oczywiscie ;-)