reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Maja nie stresuj sie tak przecież forum jest po to, ze można mówić na każdy temat... jeżeli coś mnie nie interesuje po prostu tego nie czytam:) przecież nie można bronić człowiekowi pisać na tematy bo jest np osobny wątek do tego tam , gdzie się ludzi nie zna :) troszke dystansu:) i spokoju nie stresuj sie tak :)przecież każdy ma prawo wymienić zdania:)

Amy ja zawsze jak miałam monitoring cyklu to mowie lekarce, ze chyba owulacje mam z lewego a ona, ze po czym ja to wnioskuje. Wiec jej mowie, ze po tym, ze mnie boli lewa strona a oda do mnie, ze owu z prawego:) a prawa strona w ogole mnie nie bolala... ale podobno ból moze tak promieniować, ze nie jesteś w stanie czasami określić co tak naprawde Cie boli:)

Myrsini no własnie tak sie zastanawiam czy to jest normalne... hmmm takie bóle macicy... jejku ta ciąża jest całkiem inna niż pierwsza...

Nagapalma gratuluje 5:)

Lotka ja akurat Rutkowskiego nie trawie jakoś mnie ten koleś irytuje mam wrażenie, ze on wszystko pod publike robi...
Mi to tam rybka, moze i pod publike, byle skutecznie.

Dziecię mi właśnie usnęło, mąż w pracy, no i kolejny wieczór tylko dla mnie :-) aaa no i dla Fasola oczywiscie ;-)

reklama
cześć, wygląda na to, że ja też wrześniowa. termin mam na pierwszego, ale co wrzesień to wrzesień! pozdrawiam wszystkie ciężarówki i zabieram się za lekturę postów poprzedniczek ;)

oto i początki mojego brzuszka. Do tej pory był zupełnie płaski, a teraz na dole widać zaokrąglenie :) Zdjęcie z 10tyg2dni. Teraz co dwa tygodnie taka fotka :D

Załączniki

• DSC_0541.jpg
    DSC_0541.jpg
    57 KB · Wyświetleń: 52
Cześć dziewczyny:-)
Dawno się nie udzielałam, ale ciągle mam jakieś nowe problemy i zmartwienia, więc nie chcę tu jedynie marudzić...Wystarczy, że mój biedny A musi tego wysłuchiwać :-D
Podzielę się tylko najnowszym ;-)
Wczoraj wpadłam w jakąś histerię - nie mogłam powstrzymać płaczu przez jakieś 30 minut po drobnej utarczce z tatą...Ale to nie był zwykły płacz, aż mi się wymiotować z nerwów później chciało :eek: I teraz oczywiście wkręcam sobie najgorsze, że maleństwu serce przestało bić, albo coś takiego z tych nerwów :szok: ;(
Do kolejnej wizyty mam czekać do jakiegoś 27 lutego wrrr
gorgusia, mam podobny haha :-D
nagapalma, gratuluję 5, ja wczoraj dostałam wpis zamiast 3 to 4 z powodu mojego stanu hahaha, trzeba korzystać :-p Muszę zaraz brać się już za pisanie pracy magisterskiej :/ a jak tam nasze wspólne problemy? bo mnie zamęcza refluks i jelita okropnie, ale gastrolog powiedział, że muszę się przemęczyć ... Odkrycie roku :-p
Cyniczna, znam ten ból z antybiotykami, a pijesz chociaż siemię lniane na czczo? U mnie to podstawa egzystencji ;-)
Ale wam fajnie, że umiecie pływać, ja panicznie boję się wody :-p
Miłego dnia, postaram się częściej wpadać, o ile mnie znowu moje czarne humorki nie zjedzą :-p:-D

ja dzis cala noc nie spalam z bolu zebow masakra jakas do tej pory mialam zapisywany tramal na te moje bole a teraz du..

witam sie

Gosgusia
fajny brzus:)

Martusia wspołczuje nocki

mnie od rana witają mdłości... :/ masakra jakas

Witajcie:) Jak zwykle przez weekend naprodukowałyście strasznie. :-)

Gorgusia - fajny brzusiu. Ja jak na razie jestem płaściutka. A mój mąż z zapartym tchem i aparatem w dłoni czeka na pierwsze zaokrąglenie :)

U mnie weekend minął bardzo przyjemnie, a to głównie dlatego, że nudności prawie w ogóle mnie nie męczyły.
Dzisiaj rano przed pracą byłam na pobieraniu krwi - 5 fiolek mi wzięli, ale jestem z siebie dumna bo nie zemdlałam.

reklama
Myrsini ja narazei marze o tym by móc wstać i zrobić pyszny obiadek własnymi rękoma a nei męzulka:)
A ja marzę, żeby to chociaż raz Luby zrobił obiadek...

cześć, wygląda na to, że ja też wrześniowa. termin mam na pierwszego, ale co wrzesień to wrzesień! pozdrawiam wszystkie ciężarówki i zabieram się za lekturę postów poprzedniczek ;)
Witaj! I miłej lektury ;-):-D:-D:szok::-D

oto i początki mojego brzuszka. Do tej pory był zupełnie płaski, a teraz na dole widać zaokrąglenie :) Zdjęcie z 10tyg2dni. Teraz co dwa tygodnie taka fotka :D

No, chudzino...;-):-D

Cyniczna, znam ten ból z antybiotykami, a pijesz chociaż siemię lniane na czczo? U mnie to podstawa egzystencji ;-)

No, własnie nie mam w domu, ale poprawię się i dziś zakupię. Odwiedzę też lekarza, bo nie mogę tego świństwa już brać... Może coś innego mi przepisze, bo nie ma efektów faszerowania się tym antybiotykiem...

Pajkaa, wyślij mi na pw adres mailowy, żebym Ci te wiązania mogła podesłać.

Mam dziś ciśnienie na trzepanie dywanów i wietrzenie pościeli... ale chyba się wstrzymam z tym trzepaniem, bo tylko pogorszę sobie kaszelek... Ale bardzo by im się odświeżenie zimowe przydało...

A teraz, jak to w poniedziałek, idę poprasować...

Do góry