reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

oj kochana na grzbiecie hmmm. obawiam sie ze to graniczy z cudem:) ja kiedyś kochałam pływac poprostu ,chodziłam do szkoły w której mielismy basen i mogliśmy codziennie rano chodzić sobie popływać wiec każdego dnia dzielnie przez 3lata chodziłam pływać ale kiedyś się podtopiłam w jeziorku i od tamtej pory boję się panicznie wody , do jeziora nei wejdę nawet stopy zamoczyć a właśnei w grudniu uczyłam się na nowo pływać tzn niby się tego nie zapomina ale strach mnie poprostu paraliżuje więc pływałam sobie żabką kraulem i właśnei próbowałam na plecach ale jakoś mnie strach nei pozwalał więc w ciązy pewno się nei odważyłabym nawet:( a do jacuzzi wiem ze to tylko relaksuje ale na takie obolałe plecki jest jak zbawienie:) no nic zobaczymy aby ten pierwszy szybko minął i żebyśmy mogli już chodzić czy na spacerki czy do kuchni gotować pyyyszne obiadki :) no i moze sie ginek zgodzi na ten basenik bo inaczej to nie wiem jak to bedzie jak przybedzie kilkanascie kg extra a ja na starcie juz ledwo sie taczam:)

reklama
Maja polecam Ci basen bo z biegiem czasu niestety kręgosłup bedzie coraz bardziej obciążony...mnie w poprzedniej ciaży strasznie bolała kość ogonowa ... nie umiałam siedzić...

dziewczyny a czy Was bolą czasami macice?? kurde w poprzedniej ciaży nie bolała a teraz czasami usiąść nie umiem...

Od niedzieli do czwartku bardzo bolal mnie krzyz, dzwonilam do lekarza, powiedzial ze kobieta czasem moze sadzic ze to krzyz a to moze byc podbrzusze i lepiej to skonsultowac. Nie bardzo wiem o co mu chodzilo bo ja bylam pewna ze to jest krzyz. Jednak po wizycie przeszlo, nie bylo to zwiazane z ciaza (tak przynajmniej powiedzial). Ja glupia poszlam bo wyczytalam w necie jakies okropne bzdury, wiec dziewczyny nie czytajcie tych "rewelacji".

Macica mnie nie boli...tzn nie wiem jaki to moze byc bol. Czasem tylko czuje ciezkosc w podbrzuszu.

Pajka mnie czasami tylko takie skurcze łapią macicy i tak mnie kłuje tam ale sie położe inaczej i czasami przejdzie a czasami musze nospe wziąć :( ale mam cięzki dzien z tym żołądkiem ,muszę męzulka namówić do ugotowania kisielku
Amy a ja wiem ze to kregosłup bo w tym samym miejscu co zawsze mnei wczesniej bolalo taka jedna kosta a tak daje popalić :( niestety do lekarza nei mogę biegać z takimi małymi gadzetami bo byśmy daawno zbankrutowali no i tez na wizyte czeka sie okolo 3dni wiec za 3dni pewno przejdzie:) a nie czytam juz tych newsów na necie bynajmniej staram si ebo wedlug nich to juz dawno mojej fasolki powinno nei byc a tak jestesmy w dwupaku i tak pozostanie przez najblizsze 30tygodni:)

Ostatnia edycja:
Amy mozesz miec wrażenie, ze boli krzyż a to ból promieniuje z podbrzusza... ja tam czasami mialam podczas @

Maja no mnie własnie nie kłuje, ale własnie mam takie uczucie, jakby mnie całe 'podwozie' bolalo :-D

Pajka
ja sie po prostu w zyciu nauczylam, ze nie ma sytuacji czarno-bialych.zycie ma jeszcze mase odcieni szarosci. I przede wszystkim nie wolno tak jednoznacznie ludzi oceniac, bo media cos mowia - no toz to dramat jakis. Cos musialo sprawic, ze zachowala sie tak a nieinaczej, nie znasz jej,nie znasz jej rodziny, nie znasz stosunkow w rodzinie natomiast dzieki pracy prymitywnego dziada jakim jest Rutkowski caly narod dokońuje teraz linczu na tej kobiecie. Prawa czlowieka jej tez sie tycza.
Zycze Ciz calego serca, zeby zadna krzywda niejednoznaczna Cie w zyciu nie spotkala, zebys na wlasnej skorze sie nie musiala przekonac jak ludzie sa okrutni, niesprawiedliwi, zwierzeco agresywni, oskarzycielscy.

Pajka, ja mam skurcze macicy.Jestesmy w takim samym tygodniu co do dnia:tak::-)

Rowniez polecam basen w ciąży ja chodzę na aqua aerobic, super!

Pajka
ja sie po prostu w zyciu nauczylam, ze nie ma sytuacji czarno-bialych.zycie ma jeszcze mase odcieni szarosci. I przede wszystkim nie wolno tak jednoznacznie ludzi oceniac, bo media cos mowia - no toz to dramat jakis. Cos musialo sprawic, ze zachowala sie tak a nieinaczej, nie znasz jej,nie znasz jej rodziny, nie znasz stosunkow w rodzinie natomiast dzieki pracy prymitywnego dziada jakim jest Rutkowski caly narod dokońuje teraz linczu na tej kobiecie. Prawa czlowieka jej tez sie tycza.
Zycze Ciz calego serca, zeby zadna krzywda niejednoznaczna Cie w zyciu nie spotkala, zebys na wlasnej skorze sie nie musiala przekonac jak ludzie sa okrutni, niesprawiedliwi, zwierzeco agresywni, oskarzycielscy.
jak by nie praca tego dziada to by do dzis nie znalezli Madzi...

reklama
dziewczyny przestańcie! skończmy ten temat tutaj !
Myrsini ja narazei marze o tym by móc wstać i zrobić pyszny obiadek własnymi rękoma a nei męzulka:) aby w tym 2im trymestrze było wsio oki i bedziemy ćwiczyć kropka od początku:) heheh swoją drogą to On lepiej pływa od mamy:)

Do góry