jasminum82
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny, znowu się pojawiam po wizycie u lekarza. W sumie to już 3 odkąd jestem w ciąży, ale na pierwszej to jeszcze nie wiedziałam, że jestem, lekarz też nie widział i przepisał mi globulki na grzybicę ..., dobrze, że nie brałam bo samo przeszło... Z drugiej wizyty, jak już wiedziałam, to mnie lekarz pogonił, że za wcześnie przyszłam, bo mi nawet nie powie, czy już serduszko bije. No a na trzeciej wizycie potwierdziło się, że jest wszystko ok, tzn. serduszko pika a fasolka ma 70 mm Dostałam od razu skierowanie na pierwsze badania, w tym glukoza.
Nie wiecie czy ta glukoza to będzie z piciem tego świństwa czy to jeszcze nie na tym etapie?
Mam tylko jedno zmartwienie. Nie wiecie czy w ciąży można robić kolonoskopię? Miałam to badanie zrobić przed ciążą ale nie zdążyłam, niestety w ciąży nasiliły mi się bóle w nadbrzuszu i bardzo mnie to martwi. W poniedziałek idę do internisty żeby zapytać, co mogę z tym zrobić, ale jak o ciążę się nie martwię, bo wszystko wydaje się być ok, tak się martwię tym bólem.
Nie wiecie czy ta glukoza to będzie z piciem tego świństwa czy to jeszcze nie na tym etapie?
Mam tylko jedno zmartwienie. Nie wiecie czy w ciąży można robić kolonoskopię? Miałam to badanie zrobić przed ciążą ale nie zdążyłam, niestety w ciąży nasiliły mi się bóle w nadbrzuszu i bardzo mnie to martwi. W poniedziałek idę do internisty żeby zapytać, co mogę z tym zrobić, ale jak o ciążę się nie martwię, bo wszystko wydaje się być ok, tak się martwię tym bólem.