Witam dziewczynki młoda noc pieknie przespała :-) tyle ze matkA WSTAŁA Z MEEEGGGA migrenaprzed ciaza takie mialam najpierw migrena ok 3-4 dni potem od razu @ ok tygodnia i jedna czwarta miesiaca wyjeta z zyciorysu jak poczytam co popisałyscie to poodpisuje buziaki kochane:-)
reklama
D
Doloress
Gość
witam się z kawą
Tygrysku np konta na BB ;-)
zdrówka życzę
kochana załatw sobie chustę, a ja nawiedzę cię i pokarzę jak wiązać???
albo nawiedzę cię z moją chustą i zobaczymy czy twe dziecię się da zamotać
Doloress jakich kont bo nie zrozumiałam??
dobranoc pa pa pa całusy sto dwa!
Tygrysku np konta na BB ;-)
Dzień dobry 3 bobry :-)
Katar , oko, ucho, głowa, zatoka, gardło, ała ała ała - hilfe, hellp !!!!!!!! Oł noł !!! Andelante !!! Porfavor ????!!!!! , ale mnie zryło, lepiej juz nic nie będę mówić
Dziecko popsute - nie wiecie gdzie można wymienić ???????? na mniej dręczący matkę Polkę ;-) model ???
a tak na poważnie pytam innych matek ;-) polek - mała jest marudna jak 150 , tylko rączki i nie ma mowy o niczym innym, do tego jak je to strasznie krzyczy i płacze i zjada raz 90 a raz 30, albo 60 - nie wiem co robić - dzis na dobę zjadła może 450 ml , trochę mało i tak od kilku dni - na kolke to mi nie wyglada , robi śmierdzące gęste zielone , bardzi ciemne zielone kupsztale , miał tak ktoś ze swoim potworkiem ? Może to plesniawki (tylko nie zauważyłam żadnych ) albo uszko, albo gardzioło ? ale teraz jest pogodna, oglada juz godzine baję w bujaku i kręci nóżkami jak szalona )) , tylko, ze horror się zaczyna od 9 ranooooooooooooo
dolores - w sobote jej nie było, dzis mamy rehabilitacje, ale ja nie ide, bo choram, ide w piatek to się spytam ))))
zdrówka życzę
kochana załatw sobie chustę, a ja nawiedzę cię i pokarzę jak wiązać???
albo nawiedzę cię z moją chustą i zobaczymy czy twe dziecię się da zamotać
T
taycia
Gość
Witam sie z Wami w podlym humorze.
Mlody ma juz taki katar,ze oddychac nie moze... i odciaganie pomaga na chwile, sol nie dziala/woda morska tez nie, majeranek pod nosek nie ulatwia oddychania...zalamuje rece... akurat na Swieta...boje sie,ze z tego zrobi sie jeszcze jakies zapalenie :---( a na wirusa nie ma lekow..samo musi przejsc...grrrr
Milego dnia!
Mlody ma juz taki katar,ze oddychac nie moze... i odciaganie pomaga na chwile, sol nie dziala/woda morska tez nie, majeranek pod nosek nie ulatwia oddychania...zalamuje rece... akurat na Swieta...boje sie,ze z tego zrobi sie jeszcze jakies zapalenie :---( a na wirusa nie ma lekow..samo musi przejsc...grrrr
Milego dnia!
P
patrysia*
Gość
WITAM
Z Dominisiem lepiej spał całą noc ładnie z kaszlu to taki chrychel został do odkaszlnięcia także zdrowieje mi chłopak za to Alanek nieciekawie dalej gdyż czeste pobudki w nocy jak i stan podgorączkowy pojawia się...Marcelek też spał niespokojnie przez katar no i zostałam ja katark i kaszel się też pojawił :/ w nocy chwycił mnie ból brzucha i biegunka...mam nadzieje ze do chrzcin wykurujemy się to jednak cały tydzien
Zdrówka potrzebującym!
PALEMKO takie kupy świadcza albo i infekcji albo alergii...
FASOLKA bardzo ładne zdjecie)masz bardzo ładną córeczkę )
AXARAI ty już w Pl?no prosze miłego udanego pobytu )
FUTURE sliczne pierniczki i pomocnik w jedzeniu
Z Dominisiem lepiej spał całą noc ładnie z kaszlu to taki chrychel został do odkaszlnięcia także zdrowieje mi chłopak za to Alanek nieciekawie dalej gdyż czeste pobudki w nocy jak i stan podgorączkowy pojawia się...Marcelek też spał niespokojnie przez katar no i zostałam ja katark i kaszel się też pojawił :/ w nocy chwycił mnie ból brzucha i biegunka...mam nadzieje ze do chrzcin wykurujemy się to jednak cały tydzien
Zdrówka potrzebującym!
PALEMKO takie kupy świadcza albo i infekcji albo alergii...
FASOLKA bardzo ładne zdjecie)masz bardzo ładną córeczkę )
AXARAI ty już w Pl?no prosze miłego udanego pobytu )
FUTURE sliczne pierniczki i pomocnik w jedzeniu
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
palma nie wiem co Ci poradzić. moj się zmienil nieco i nie wiążę tego ze skokie rozwojowym, a ze zmiana mleka. co do rączek to nie wiem. widać mała tego potrzebuje. a nie daje się oszukać. trochę na rączkach i dalej do wyra?? jak zasnie? albow huśtawkę.
Ja nie polecam chusty, bo Hesia nie chciała. ale każde dziecko inne.
Gorgusia - no pięknie. my tez ostatnio copraz lepioej. myślę, że mały po zmianie mleka jest najedzony, i dlatego spokojny. my codziennie około 18 kąpiemy się. po kąpieli 150mleczka, trochę tulki tulki, a koło 20.30 znów 150 i mały idzie w kimono. dzisiaj spał do 4.30 wooow 8 godzin łaaaaaaaaaaaał...ale bym się wyspąła jakbym z nim poszła. niestety rano coś się popsuł i zaczął maruydzić, ale matka wiariatka szybko wyczuła o co chodzi. Hesia tu rozrabiała a on był zmęczony. dostał herbatke i przy herbie zasnał. wywiozłam go na koniec domu, właczyłam nianie, i teraz Hesiek może się wściekac do woli.
Merlin, Verita - nie czytajcie tych durmych książek. nie ma po co. same najlepiej odgdniecie swoje dziecko. tylko do tego potrzeba trochę czasu. ale ja i tak sądzę, ze to co najtrudniejsze, czyli 3 miesiace juz za nami. prawie u wszystkich. teraz juz dzieci się robią takie człowiekowate i bedą współgrać z mamami
za to polecam dobrą książkę dla siebie w kąpieli. dla siebie SIEBIE SIEBIE....
Ja nie polecam chusty, bo Hesia nie chciała. ale każde dziecko inne.
Gorgusia - no pięknie. my tez ostatnio copraz lepioej. myślę, że mały po zmianie mleka jest najedzony, i dlatego spokojny. my codziennie około 18 kąpiemy się. po kąpieli 150mleczka, trochę tulki tulki, a koło 20.30 znów 150 i mały idzie w kimono. dzisiaj spał do 4.30 wooow 8 godzin łaaaaaaaaaaaał...ale bym się wyspąła jakbym z nim poszła. niestety rano coś się popsuł i zaczął maruydzić, ale matka wiariatka szybko wyczuła o co chodzi. Hesia tu rozrabiała a on był zmęczony. dostał herbatke i przy herbie zasnał. wywiozłam go na koniec domu, właczyłam nianie, i teraz Hesiek może się wściekac do woli.
Merlin, Verita - nie czytajcie tych durmych książek. nie ma po co. same najlepiej odgdniecie swoje dziecko. tylko do tego potrzeba trochę czasu. ale ja i tak sądzę, ze to co najtrudniejsze, czyli 3 miesiace juz za nami. prawie u wszystkich. teraz juz dzieci się robią takie człowiekowate i bedą współgrać z mamami
za to polecam dobrą książkę dla siebie w kąpieli. dla siebie SIEBIE SIEBIE....
Ostatnia edycja:
Witam zimowo! Biało się zrobiło. My na 12 idziemy na masaż-mój czołg będzie się przedzierał przez świeży śnieg. Teraz Kacper zbiera siły- na masażu się umęczy, bo przecież jak zwykle będzie ryk
Dolores- co Ty wymyślasz? Nie kombinuj!
Palma- chusta to dobry myk. Mój Kacper też ładnie się wyciszał jak jeszcze kręgosłup pozwalał mi na chustowanie. A zielona kupa to może też od żelaza w mm być, ale jak pojawiła się dopiero teraz, a do tego Naci jest marudną marudą to może być infekcja albo alergia-jak pisze Patrysia.
Boszsz....czy ten mój Gamoń kiedyś prześpi całą noc? Albo chociaż ze 4-5h ciągiem? Idzie spać o 21, o 24 już jedzonko, o 3 laktator i 3.30 jedzonko Kacka. Do tego dziś po tym jedzeniu o 3 nie chciał zasnąć... zmęczona jestem. Może jak mnie mu kaszkę niedługo na noc zacznę podawać to będzie szansa to przespaną noc. Mój Mały Łakomczuszek..... Ne ma tragedii-jest o niebo lepiej niż było i się cieszę, ale o przespanej nocy nie ma mowy.
Dolores- co Ty wymyślasz? Nie kombinuj!
Palma- chusta to dobry myk. Mój Kacper też ładnie się wyciszał jak jeszcze kręgosłup pozwalał mi na chustowanie. A zielona kupa to może też od żelaza w mm być, ale jak pojawiła się dopiero teraz, a do tego Naci jest marudną marudą to może być infekcja albo alergia-jak pisze Patrysia.
Boszsz....czy ten mój Gamoń kiedyś prześpi całą noc? Albo chociaż ze 4-5h ciągiem? Idzie spać o 21, o 24 już jedzonko, o 3 laktator i 3.30 jedzonko Kacka. Do tego dziś po tym jedzeniu o 3 nie chciał zasnąć... zmęczona jestem. Może jak mnie mu kaszkę niedługo na noc zacznę podawać to będzie szansa to przespaną noc. Mój Mały Łakomczuszek..... Ne ma tragedii-jest o niebo lepiej niż było i się cieszę, ale o przespanej nocy nie ma mowy.
Ostatnia edycja:
Tygrysek1985
Fanka BB :)
aaaaaaaaa co tu za epidemia wszyscy chorzy????????? lepiej będę siadać przy kompie z maseczka bo jeszcze się zarażę żart
nagapalma takie coś mi się nasuwa ze mój dziec tez jakiś czas tak brzydko jadł zresztą do teraz często krzyczy przy jedzeniu zauważyłam ze musi mieć mega spokój do jedzenia i najlepiej jeszcze jak nim delikatnie bujam i mowie cśśś etc. bo inaczej to co chwile krzyczy i staram się być mega spokojna przy karmieniu i wyciszona chociaż to nie łatwe, zdrówka
fasolka migrena, łe paskudztwo współczuje, oby szybko przeszło
doloress Ty sobie tak nawet nie żartuj z tym kontem bo po pupie dostaniesz
taycia zdrówka, a masz inhalator?
patrysia zdrówka
future witaj
gorgusia dobrze, ze chociaż Ty piszesz ze lepiej ;-)
nagapalma takie coś mi się nasuwa ze mój dziec tez jakiś czas tak brzydko jadł zresztą do teraz często krzyczy przy jedzeniu zauważyłam ze musi mieć mega spokój do jedzenia i najlepiej jeszcze jak nim delikatnie bujam i mowie cśśś etc. bo inaczej to co chwile krzyczy i staram się być mega spokojna przy karmieniu i wyciszona chociaż to nie łatwe, zdrówka
fasolka migrena, łe paskudztwo współczuje, oby szybko przeszło
doloress Ty sobie tak nawet nie żartuj z tym kontem bo po pupie dostaniesz
taycia zdrówka, a masz inhalator?
patrysia zdrówka
future witaj
gorgusia dobrze, ze chociaż Ty piszesz ze lepiej ;-)
M
malenstwo20
Gość
Dzień dobry 3 bobry :-)
Katar , oko, ucho, głowa, zatoka, gardło, ała ała ała - hilfe, hellp !!!!!!!! Oł noł !!! Andelante !!! Porfavor ????!!!!! , ale mnie zryło, lepiej juz nic nie będę mówić
Dziecko popsute - nie wiecie gdzie można wymienić ???????? na mniej dręczący matkę Polkę ;-) model ???
a tak na poważnie pytam innych matek ;-) polek - mała jest marudna jak 150 , tylko rączki i nie ma mowy o niczym innym, do tego jak je to strasznie krzyczy i płacze i zjada raz 90 a raz 30, albo 60 - nie wiem co robić - dzis na dobę zjadła może 450 ml , trochę mało i tak od kilku dni - na kolke to mi nie wyglada , robi śmierdzące gęste zielone , bardzi ciemne zielone kupsztale , miał tak ktoś ze swoim potworkiem ? Może to plesniawki (tylko nie zauważyłam żadnych ) albo uszko, albo gardzioło ? ale teraz jest pogodna, oglada juz godzine baję w bujaku i kręci nóżkami jak szalona )) , tylko, ze horror się zaczyna od 9 ranooooooooooooo
też tak czasem mam. ale cóż albo z nim gadam albo tule lub lezy na poduszce na kolanach lub na łóżku i ogląda tv
mam pare fajnych obrazkow
fajne obrazki
tygrysku też całe dnie sama w domu jestem
jas dzis po szczepieniu. następne w styczniu. ma 5600g
reklama
Tygrysek1985
Fanka BB :)
no tak malenstwo tylko pociesz się tym ze Ty jesteś z jednym a ja z dwójka, a ta moja starsza to za 10 starczy, jak Oliwka była mala to m był w domu tylko co druga noc i nic więcej, nie było go dzień, noc, dzień, wtedy jedna noc w domu i znowu go nie było dzień, noc, dzień