reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
mam pare fajnych obrazkow :)

heh Tygrysku taka prawda a pomyslec ze paczka jest dla Oliwierka :p

Załączniki

• 10473_401602766578602_129005485_n.jpg
    10473_401602766578602_129005485_n.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 22
  • 182379_415285608543651_702788276_n.jpg
    182379_415285608543651_702788276_n.jpg
    36,3 KB · Wyświetleń: 25
  • 282868_417883931617152_706216363_n.jpg
    282868_417883931617152_706216363_n.jpg
    41,7 KB · Wyświetleń: 22
  • 536709_404131472992398_1840544942_n.jpg
    536709_404131472992398_1840544942_n.jpg
    45,4 KB · Wyświetleń: 20
Dzieć śpi. Ostatnio nasze wieczory są idealne. O 18.40 zaczynamy ćwiczenia na kocyku, o 20 się kąpiemy i o 21 Kacper już śpi w swoim łóżeczku bez chwili płaczu. Dziś zjadł 200ml i pośpi pewnie jak zwykle do 1.... Ja od dziś ćwiczę na orbitreku. Zaraz idę odciągnąć mleko i spać.... ten sposób karmienia mnie niedługo zamęczy...
Ale- Kacper chyba już po skoku rozwojowym. Zaczął bardzo dużo gadać po swojemu, ładnie łapać przedmioty obiema łapkami, bierze gryzak do buziaka, bardzo łądnie chodzi spać i w ogóle jest bardzo radosny i aktywny. Non stop macha rączkami, nogami i gada, gada, gada. W sobotę na zakupach w galerii aż piszczał taki był zadowolony.

zdrówka dla chorowitków

spać mi się chce od godziny, ale czekam aż ściągnę mleko

czas z końcem roku na postanowienie zamknięcia pewnych kont internetowych
myślę... :tak:

Krzysztof nadal bawi się na macie nie w głowie mu teraz spanie :eek: Wczoraj był płacz i wiszenie na rączkach a dziś przespał większość dnia do tego stopnia że go dobudzić nie mogłam :szok: a budziłam bo w końcu pomyślałam sobie cholerka co on w nocy mi urządzi...A w nocy spał dobrze za to ja przez męża prawie nie spałam bo od 24 on biegał i w dosłownym sensie jak nie urok to sraczka. Jedyne z czego sie cieszę to że posiedzi z nami kolejny tydzień w domu :tak: szkoda tylko ze taki bidulek z niego yhh faceci to mięczaki :-p jedną noc nie przespał a ile marudzenia :-p nie no nie śmieje sie z niego bo wiem jaki to ból z tym choróbskiem :-(ale to niespanie to mam od września hihihi i nigdy mu nie narzekałam :tak:
Beacia u was nadal tylko pierś czy już dokarmiasz ?
FutureMummy bidula pewnie zmęczona jesteś - odpoczywaj
*martusia* oj ja odchudzanie zaczynam po świętach, zazdroszczę tej czekolady jak skończę karmić pewnie pierwsze do czego dopadnę to będzie czekolada :tak:
stokrotka.af same pyszności yhh ja sie boje jak będą wyglądać u mnie święta bo nie wiem czy ja w ogóle coś spróbuję albo będę miała rewolucję żołądkową u małego :-( jak nie inne uczulenia :angry:
Axa witaj na ziemi ojczystej w końcu odetchniesz o turków i innych szprechaczy ! naciesz się synkami i rodzinką wszystkiego radosnego i spokojnego :-D
Verita pisałam już wcześniej na temat tej książki ... jak ją czytałam wkurzała mnie ze tam jest wszystko takie proste i oczywiste a dla mnie takie trudne do zorganizowania... na pewno cała metoda "łatwego planu" u nas nie działa bo nie dałam rady ustawić małego ja w zegarku po za tym to by nie miało sensu jak dla mnie ale pozostałe kwestie z czasem jak odtworzyłam tą książkę rzeczywiście trochę mi otworzyło oczy na pewien dystans i spokój i udało się co nie co poprawić :tak:

ps. stokrotka.af kapustę w woreczki a pierniczki do pudełka i przykryj je ręcznikiem papierowym co do śledzi nie pomogę

Ostatnia edycja:
Kochane nie było mnie kilka dni, nadrobię, ale tylko donoszę, że żyję :) zazwyczaj Axa się martwi o wszystkich co ma krzyczeć haha
ściskam Was.
U nas troszkę jazda, kilka nocy nieprzespanych, to znaczy pobudka co 30-60 minut, padam. Zaczęłam czytać "język niemowląt", myślałam, że nauczę go sypiać całe noce, ale gdzie tam, to chyba nigdy nie nastąpi, póki co budzi się już nie 1-2 razy w nocy ale kilka-kilkanascie.
Obiecuję nadrobić.

Tygrysku - wysłałam! :)

reklama
Dzień dobry 3 bobry :-)

Katar , oko, ucho, głowa, zatoka, gardło, ała ała ała - hilfe, hellp !!!!!!!! Oł noł !!! Andelante !!! Porfavor ????!!!!! :angry::angry::angry::szok::szok::-D:-D:-D , ale mnie zryło, lepiej juz nic nie będę mówić :)

Dziecko popsute - nie wiecie gdzie można wymienić ???????? na mniej dręczący matkę Polkę ;-) model ??? :-D:-D

a tak na poważnie pytam innych matek ;-) polek - mała jest marudna jak 150 , tylko rączki i nie ma mowy o niczym innym, do tego jak je to strasznie krzyczy i płacze i zjada raz 90 a raz 30, albo 60 - nie wiem co robić - dzis na dobę zjadła może 450 ml , trochę mało i tak od kilku dni - na kolke to mi nie wyglada , robi śmierdzące gęste zielone , bardzi ciemne zielone kupsztale:baffled: , miał tak ktoś ze swoim potworkiem ? Może to plesniawki (tylko nie zauważyłam żadnych ) albo uszko, albo gardzioło ? ale teraz jest pogodna, oglada juz godzine baję w bujaku i kręci nóżkami jak szalona :))) , tylko, ze horror się zaczyna od 9 ranooooooooooooo :crazy:

dolores - w sobote jej nie było, dzis mamy rehabilitacje, ale ja nie ide, bo choram, ide w piatek to się spytam :)))))

Do góry