reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Dziewczyny a co myslicie o bolach w krzyzu. :/ od 3 dni boli mnie w krzyzu. Przeszukalam caly internet i jestem zla na siebie bo ludzie wypisuja istne glupoty wiec przestaje czytac i pytam sie Was :) Dodam ze oprocz tego nic innego nie wypatrzylam (odpukac) oprocz mdlosci i lekkich kluc w macicy czasami, bardzo sporadycznie.
POcieszam sie ze moze to ze stania (jestem nauczycielem w przedszkolu) i przemeczenia, albo cos mnie zawialo. Ostatnio w przedszkolu bylo baaardzo zimno ...nie moglysmy dogrzac sali...

Oj chyba bede musiala przelozyc wizyte na wczesniejszy termin tak mnie wystraszyly te wypowiedzi w necie.

rany teraz przeczytalam o nowym sposobie na depresje popordoaowa i wiecej mleka :szok: poprostu wkleje linka ale dziewczyny co maja mdlosci niech nie czytaja bo jest to obrzydliwe na maxa

sorka usunelam linka bo makabra poprostu!!!

Ostatnia edycja:
rany teraz przeczytalam o nowym sposobie na depresje popordoaowa i wiecej mleka :szok: poprostu wkleje linka ale dziewczyny co maja mdlosci niech nie czytaja bo jest to obrzydliwe na maxa

sorka usunelam linka bo makabra poprostu!!!

wiem o czym piszesz, przeczytalam to pare dni temu na necie.... no masakra...

No... Pojechałam na to usg. Gin zrobiła je w tempie ekspresowym i się ze mnie śmiała, ze wszystkie inne kobiety cieszą się, że się lepiej czują, tylko nie ja. No, ale ona po to tu jest, żeby pokazać, że wszystko jest z Dzidziem ok. ;-) I rzeczywiście wszystko ok - małe rączki, małe nóżki i serduszko rytmicznie bijące też jest... Ależ ulga... Nienawidzę tego czasu, kiedy mdłości przechodzą, a ruchów jeszcze nie czuć!!! Brak kontroli mnie dobija!!! Dzięki, dziewczyny, za wsparcie! Dzidź do Was macha z odpowiedniego wątku :tak::-D

Echhh, scaner nadal w rozsypce, a baterie w aparacie rozładowane... No, to "pomachamy" chyba jutro dopiero...

A, jednak się udało :) i już macha :)

A ten antybiotyk to amotaks. Gin stwierdziła, że mam go brać i że jest bezpieczny w ciąży, obojętnie co na ulotce piszą....

Ostatnia edycja:
reklama
No... Pojechałam na to usg. Gin zrobiła je w tempie ekspresowym i się ze mnie śmiała, ze wszystkie inne kobiety cieszą się, że się lepiej czują, tylko nie ja. No, ale ona po to tu jest, żeby pokazać, że wszystko jest z Dzidziem ok. ;-) I rzeczywiście wszystko ok - małe rączki, małe nóżki i serduszko rytmicznie bijące też jest... Ależ ulga... Nienawidzę tego czasu, kiedy mdłości przechodzą, a ruchów jeszcze nie czuć!!! Brak kontroli mnie dobija!!! Dzięki, dziewczyny, za wsparcie! Dzidź do Was macha z odpowiedniego wątku :tak::-D

.

jak ja się z Toba zgadzam, jeny! ja zeświruję! :)

Do góry