reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Lotka - my też mamy bal 18 lutego, ale raczej nie pójdziemy, bo ani nie potanczymy za bardzo, ani się napic nie można, więc jakos nie bardzo się skłaniam by iść, mam pytanko ty z tego Mogilna jestes koło Gniewkowa ?

reklama
Lotka - my też mamy bal 18 lutego, ale raczej nie pójdziemy, bo ani nie potanczymy za bardzo, ani się napic nie można, więc jakos nie bardzo się skłaniam by iść, mam pytanko ty z tego Mogilna jestes koło Gniewkowa ?
hmmm Gniewkowa sa w sumie w Polsce trzy... i zadne jakos bardzo bardzo blisko Mogilna, ale precyzujac, z Mogilna w kuj-pom, jakies 25km na wschod od Gniezna ;-)
ja z reguły nie przepadam za tancem, ale fajna ekipa bedzie, no i mam zamiar sie wybawic na zapas ;-)

My za bal już dawno zapłaciliśmy,więc idziemy. Blisko domu,więc jak coś szybka ewakuacja :) Idziemy grupą,więc może będzie fajnie :)
To chyba wybiorę się do dobrego gina w mojej okolicy, a o szpitalu do rodzenia pomyślę później. Bo faktycznie nie jestem skazana na powiatowy...

reklama
Do góry